Plajda ne giyilir Allah aşkına?!!

ayca_ayca

18.
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
442
444
103
Sahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?

Mayo kastetmiş olmasın? Bana kendine mayo al demiş gibi algıladım siz anlamayınca da şaka yapmış pantolon ve kazakla yüzülmeyeceğine göre...
Bence siz kendinize bir yüzücü mayosu alın v

Sahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?
Mayo altına da şort al bari dize kadar.

Babanız daha önce denize gitmemişse bilmiyordur belki insanlar oraya nasıl gidiyor,neyle yüzüyor vs.
Ona güzelce anlatın baba denize mayo ile girilir normal kıyafetle girilmez herkes öyle giyiniyor çünkü normali o gibi şeyler söylersiniz.belki anlayış gösterir siz de hem çok açık olmayan hem de haşema gibi olmayan hem sizin hem babanızın hoşuna gidecek bir şeyler alırsınız.

Hem de neee

Mayo altına da şort al bari dize kadar.
yok illahi eşofman

Hırka da al yanına canım nolur nolmaz
ayy güldürdün beni ya hahhahaa

Babanız daha önce denize gitmemişse bilmiyordur belki insanlar oraya nasıl gidiyor,neyle yüzüyor vs.
Ona güzelce anlatın baba denize mayo ile girilir normal kıyafetle girilmez herkes öyle giyiniyor çünkü normali o gibi şeyler söylersiniz.belki anlayış gösterir siz de hem çok açık olmayan hem de haşema gibi olmayan hem sizin hem babanızın hoşuna gidecek bir şeyler alırsınız.

Yok anlamıyor canım
babanızın ironisini anlamadınız mı..
gidin mayo alın kendinize..
Hayır ya gayet ciddiydi malesef :/
Haşema ile de yüzebilirsiniz.
Giyemem ki :/

Ne kastetti bilmiyorum ama pantalon ve kazak kastetmemiştir ?
Yani kazak dediği bluz, tişört gibi işte

Yok gayet ciddiydi

İnanasım gelmedi vallahi. Kazak demiş adam yani şakadır o ya. Yazlık yerde cayır cayır yanarsınız o da biliyordur bunu.
Bence adam size takıldı ama illa kapalı giyinilmesini isteyen bir babaysa bari şu yarım haşema mı ne diyorlar ya kısa kollu ve kapri pantolondan oluşanlar onlardan alın giyin bari.

Back
X