- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şey, kapili derken anlayamadım ?Kapili deniz kiyafetleri var ondan alabilirsiniz.
Özür dilerim ama "kazak" deyince baya bi güldümkazak demiş muhterem sen tişört ile girebilirsen şükür et canım :)
Aynen ciddiydi. Zaten gitmeyeceğim, ama annem bensiz gitmez. Çok hevesli kadıncağız. İlk defa günyüzü görecekBence ironi falan yapmamış çok net söylemiş. Bunu pantolon gömleğimize bile karışır demene istinaden düşünüyorum. Bence sen bu deniz işinden vazgec sonra sessiz sedasız gidersin
Abinizle gidin beraber yada hasemanın yarım olanı var kısa kollu diz altı şort gibi onu alın illa karışırsa.Hem de neee
yok illahi eşofman
ayy güldürdün beni ya hahhahaa
Yok anlamıyor canım
Hayır ya gayet ciddiydi malesef :/
Giyemem ki :/
Yani kazak dediği bluz, tişört gibi işte
Yok ciddiydi ya. Genel tavrı bu . Onunla değil denize, camiye bile gitsem burnumdan gelir.İnanasım gelmedi vallahi. Kazak demiş adam yani şakadır o ya. Yazlık yerde cayır cayır yanarsınız o da biliyordur bunu.
Bence adam size takıldı ama illa kapalı giyinilmesini isteyen bir babaysa bari şu yarım haşema mı ne diyorlar ya kısa kollu ve kapri pantolondan oluşanlar onlardan alın giyin bari.
Giyemeyip icinizde kalanlar profil fotonuza yansimişSahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?
Sahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?
Off :/Hasema al bari. Ne esofmani ya!
Yani alın derken, hazırlayın anlamında faan dedi .yahu evde hiç kazağınız pantolununuz yok mu da gidin alın desin... evde tişört de mi yok.. evde olmayan şey için gidin alın denir..
Ya mayo bile istemiyorum, en azından şort , askılı giyseydim ...Senin o mayo işi yaş bence
Haşemadan daha acik ama mayodan kapali tayt tshirt gibi takimlar var onlari bi dene istersen
Şaka mı ki? Açık giyinmene kızıyorsa taytlı mayolar falan var yada haşema alabilirsin. Ama bence önce ne gibi birşey alacağını sor. Yada şurda bi mayo görmüştüm diyerek bi nabız yokla bence. Denizin dibinde olupta hiç gitmemenizde garip geldi bana yaşınız kaç?
Bildiğin eşofman ve tişört giymemi söylediLafın gelişi kazak demiştir belki.
Ben de bazen üst kıyafete kazak der geçerim :)
Babanız açıklığa izin vermiyorsa siz de kapalı mayo alın.
Türlü türlü mayolar, haşemalar var artık. Giyebileceğiniz bir açıklıkta güzel mayo bulursunuz.
Kapri? Kısa kol? Askılı? Yarım kol? Herşey var
Orada burnumdan getirir. Ağlar ağlar dururum , o da keyfini çatarUzun Kollu yu düşünüp kazak diyivermis galiba.. mayo gösterin olur mu diyin tam bagiracakken askılı ve şort gösterin tamam tamam bunları giyerim diyin.. ilk gidisiniz her türlü bi gidin de sonra zamanla babanız rahatlar belki..
hahhahahahhahahhaGiyemeyip icinizde kalanlar profil fotonuza yansimiş![]()
Yok ciddiydi ya. Genel tavrı bu . Onunla değil denize, camiye bile gitsem burnumdan gelir.
Aynen gitmemek için elimden geleni yapacağımBence bırak denizi de ona kalsın, kazağı da pantolonu da. Gitme, gidersen de rahatsızım de girme. Burnundan gelecek o gün senin, eminim. Bırak bari o yokken, yada artık evlenince girersin gönlünce. Ayrı eve çıkınca bile diyemiyorum, eminim öyle bir ihtimalin dahi yoktur baban sayesinde.
Sanırım mübalağa etmiş babanız, o kadar olamaz.
Normal mayo alabilirsiniz. Altına şort giyebilirsiniz çok sorun olacaksa. Veya denizden çıkınca plaj elbisesi giyebilirsiniz üstünüze.
Kaçamak mı ? Haha benim için imkansız gibi bir şey malesef :)Valla ilk sefer ne istese yap derim gözü alışsın ilk seferden yan cizmesin daha sonra kendin arkadaslarinla yaparsin kacamak