Plajda ne giyilir Allah aşkına?!!

Belli ki babanın senden farklı bir hayata bakışı var.
Niye bunu bile bile denize gitmek istedin ki?
Bana 2 beden büyük pantolon giydiren babayla tatilin pek keyifli olmayacağını tahmin ederdim şahsen.
Ben denize gitmek istemedim, ben hiç bir yere gittmek istemiyorum zaten , her zaman sorun çıkartır. Düğüne giderken göz kalemi sürerim ona laf eder.

İçinde ne büyük fırtınalar koptuğu da profil fotoğrafından belli...
Allah aşkına ne hemen laf atma peşindesiniz ya? Burada daha önceden squat yapma konulu topik açılmıştı bende katılmıştım herkes istediği vücutları koyuyordu ben de bunu koymuştum. O zamandan beri kalmış. Eski konumu okursanız içimden nelerin kopup gittiğini de çok iyi anlarsınız .

Ya belki de öyle yaparım. Her ne kadar burnumdan gelsede

images-20.webp

Bu tarz neden kabul etmiyor ?

T-shirt eşofman diretmesi saçma . Onlarla girdiğinde üstüne öyle bir yapışıyor ki bikini giysen daha az seksi .

Bu tarz yarı kapalı bir mayo al .

Annenide lütfen yalnız bırakma .

Gün yüzü görecek demişsin ya annen için , ben en çok ona üzüldüm.

Git annenle eğlen lütfen . Tut elinden soksun ayaklarını suya kadıncağız .

Sen ilerde evlenir , dilediğin şekilde mutlu tatil yaparsın belki de anneciğinin tek şansı bu .

Surat asıp onuda üzme .

[QUOTE="ayca_ayca, post: 47568192, member: 638668"]Ya belki de öyle yaparım. Her ne kadar burnumdan gelsede

Eki Görüntüle 1867539

Bu tarz neden kabul etmiyor ?

T-shirt eşofman diretmesi saçma . Onlarla girdiğinde üstüne öyle bir yapışıyor ki bikini giysen daha az seksi .

Bu tarz yarı kapalı bir mayo al .

Annenide lütfen yalnız bırakma .

Gün yüzü görecek demişsin ya annen için , ben en çok ona üzüldüm.

Git annenle eğlen lütfen . Tut elinden soksun ayaklarını suya kadıncağız .

Sen ilerde evlenir , dilediğin şekilde mutlu tatil yaparsın belki de anneciğinin tek şansı bu .

Surat asıp onuda üzme .
[/QUOTE]
Pekala, teşekkür ederim . Yok giderim de annemi de yalnız bırakmam. Ama yüzmem. Maksat ortam değişikliği olsun , içim açılsın

Ne diyorsa al giy sorun çıkmasın bu adam çocuk değil hiç yoksa 45 yaşındadır bu zamana kadar değişmemiş artık umudu kes, derslerine sarıl ve tek kurtuluşunun eğitim olduğunu unutma, üniyi kazanıp çık o evden sonra da ne istersen onla gir denize..
Başka alternatif yok

Ne diyorsa al giy sorun çıkmasın bu adam çocuk değil hiç yoksa 45 yaşındadır bu zamana kadar değişmemiş artık umudu kes, derslerine sarıl ve tek kurtuluşunun eğitim olduğunu unutma, üniyi kazanıp çık o evden sonra da ne istersen onla gir denize..
Başka alternatif yok
Çok teşekkür ederim . Çok haklısın. Tek kurtuluşum o olacak :)

Benim babaminda seninkinden farkı yok hic denize gittinmi de gitmedim ama teklif etse atlardim hemen ordakileri gördükçe senin kıyafetini kendide yadirgar belki allahtan umut kesilmez otur suya girme ama ortam gör en azindan gitmedim demezdim ilerde :D

Benim babaminda seninkinden farkı yok hic denize gittinmi de gitmedim ama teklif etse atlardim hemen ordakileri gördükçe senin kıyafetini kendide yadirgar belki allahtan umut kesilmez otur suya girme ama ortam gör en azindan gitmedim demezdim ilerde :KK70:
Allah yardımcımız olsun. öyle yapacağım

Kapri sıfır kol mayolari var artık gayet de hoslar.. Büyütmeye gerek yok. Artık her tercih için seçenekler mevcut..

E canım dalga geçmiş işte mayo al anlamında bizimkilerde öyle ciddi söylerlerdi.Pantolon kazagın vardır zaten bunun için alışveriş yap dermi..:D babaların şakaları böyle soguk..

E canım dalga geçmiş işte mayo al anlamında bizimkilerde öyle ciddi söylerlerdi.Pantolon kazagın vardır zaten bunun için alışveriş yap dermi..:KK70: babaların şakaları böyle soguk..
Kızzz ne şakası ? Babamın genel tavrı bu . Her şeye karışır. Daha sonrada sordum ve aldığım cevap aynıydı. Eşofman ve tişört

Kızzz ne şakası ? Babamın genel tavrı bu . Her şeye karışır. Daha sonrada sordum ve aldığım cevap aynıydı. Eşofman ve tişört
E ne gidelim diye uğraşıyor o zaman...:) Ne abesmiş..Aileyle takılmaktan zaten bişey anlamazsın.herşeye karışırlar.

kapali-mayo-modelleri-15.webp

bu şekilde bişeye izin verirse eğer bence hem kapalı hemde şık...
yada ben senin yerinde olsam giyerim kotumu tişörtümü alırım kitabı kulaklığımı şezlonga uzanıp keyfime bakarım..
hem denizde başkalarını görünce şükreder şorta tişörte

Back
X