Plânladığım, birine anlattığım hiçbir şey olmuyor 🤷🏻‍♀️

Herkese merhaba.
Bizim eşimle plânladığımız ya da tek başıma planladığım hiçbir şey olmuyor.
Hele ki eskaza birine anlattıysam olacak olan olma yolunda olan hiç hiç olmuyor.
Ama birini bir konuda eleştirsem hemen başıma geliyor.
Böyle şeyler yaşayan var mı nasıl atlatılır bu durum?
Nazar mıdır enerjisel midir nedir bu Allahaşkına.
Açıkcası şimdi burda linç yemekten korkuyorum :D herkesin kocası kendine yakışıklıdır tabi ama benim eşim gerçekten çok yakışıklı. Ben hangi ortama girersem gireyim, gerek iş yerinde gerek arkadaş ortamında herkes hayran kalır, hatta lakabı Yakışıklı :KK200: ne zaman eşimle bir durum atsam, yemekte gezmede veya romantik bir an fotoğrafı paylaşsam kavga ederiz, o gün burnumuzdan gelir

Herkese merhaba.
Hele ki eskaza birine anlattıysam olacak olan olma yolunda olan hiç hiç olmuyor.
Benim de ne plan yapsam sonu hayal kırıklığı zaten birine anlatsak olacağı varsa da olmax

Herkese merhaba.
Aha benim konu. O kadar çok başıma geldi ki.. bir şeye heveslenirim anlatırım ertesi günü bozulur, anlatmayinca o güzel şeyi yaşamaya devam ederim. Artık totem yaptım iyisini de kötüsünü de anlatmıyorum

Eklentiler

• IMG_20230130_205544.webp
    IMG_20230130_205544.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 35
Böyle düşündüğünüz için çekiyorsunuz. Mesela bir şey anlattınız anlattım diye olmayacak bilinç altı ile anlattığınız için olmuyor aslında o kişiyle bir ilgisi yok. Sizin düşünce kalıbınız ile ilgisi var. Bir de bir şeyler yapılmadan anlatılınca beyin onu yapmış olarak algıladığından olmuyormuş.

Benim de her istediğim oluyor ama sorunlu bir şekilde :) mesela yıllarca araba isteyip sonunda babam hediye etti ve 2 yıl istisnasiz çözülemeyen bir arizasiyla uğraştım ki arıza iki kablonun etkileşim sorunundan başka bir şey değilmiş 🤦🏻

Güneş gören mütevazı bir ev/daire istedim uzun yıllar boyunca.. nihayet aldım ama aldığım kişiyle mahkemelik olup kazandım ama 1 yıldır tahliye duruşmasını bekliyorum tarihi de belli değil.

Sevgili isteklerimde oluyor tam istediğim gibi insanlara tanisiyorum ama bir süre sonra ilerlemiyor..

Araba halloldu çok şükür ama hallolmadan önce şöyle derdim; evim var ama yok, arabam var ama yok, hoşlandığım biri var ama yok.. böyle bir saçmalık 😄
Ben de yıllarca evden çalışmayı istedim o sıra hayat düzenim onu gerektiriyordu, sonra karşıma bu fırsat çıktı ama bu kez de boşanma aşamasında olduğum için evde kalmanın bana iyi gelmeyeceğini düşündüm.
Hani şey diyorlar ya hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir.
Çözemedim valla çok enteresaaan 😅

Back
X