Doğuma Hazırlık planlı sezeryan olcaklar? bebeğinizin ay burcunu seçebilirsiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tesekkur ederim yorumlarin icin.
sezeryan dusunmuyorum aslinda eger hersey iyi giderse ve bir terslik cikmazsa normal dogum dusunuyorum. Saglikli olsun herseyden once tabi ama kova olursa sanki daha cok sevinicem

Rimelcim bizim içinde bir analiz yapar mısın? Sezeryan düşünebilirim. Bir hafta önce sonra bizlerle bebeğimizin uyumu kişiliği nasıl olacak çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim canım. konun çok güzel olmuş:)

Ben 08.08.1982 doğumluyum.
Eşim 10.11.1979 doğumlu
Bebeğimizin tahmini doğum tarihi 24.11.2013 görünüyor.

Merhaba benim bebeğim büyük ihtimal mart ayında doğacak yani büyük ihtimal balık olacak. Ben koç burcuyum eğer planlı bir gebelik olsa ona göre ayarlamayı düşünüyordum. Balık duygusal ve hayalperest olur derler. Balık olacak bebeğimin ay burcunun da balık olmaması için hangi günler doğum yapmam gerekir?

Merhaba yeni gördüm hoşuma gitti eğlenceli :)
bi bakabilir misin bi zahmet :)

ben 10 eylül 1986 saat 11:30
eşim 8 kasım 1980 saat 10:15
oğlum 10 mart 2011 saat 9:45
eğer 2. bebek düşünürsem hani burcuyu daha uygun olur?

teşekkür ederimm ...

merhaba ben şu anda 5 hafta 4 günlük hamieyim ve doğacak bebeğim allah izin verirse mart 7 2015 olacak deniyor ve bu da balık burcuna geliyor, yani ben ikizler burcu olarak duygusallığımdan ve kararsızlığımdan o kadar çok çektimki şimdi dünyaya getireceğim çocuğun benden de daha da duygusal balık burcu olmasına üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim, ben bir 17-18 gün önce alınıp sezeryanla yani 18 şubatta alınıp kova burcu olmasını istiyorum sizin yorumunuz nedir acaba cevaplarsanız çooook memnun olurum şimdiden teşekkürler

tabiiki dr unuz daha ıyı bılır ama 17-18 gun biraz fazla , kararsızlıgınızdan sıkayet etttıgınız ıcın daha kararlı bı burc olan boga burcu olmasını tavsıye edebılırım ay burcunun, boylece diğer ozellıklerını dengeler daha kararlı ve duygusallıgının yanı sıra maddıyatada dıkkat eder.. bunun ıcın 24 şubat 2015 guzel bi gun.. ALLAH sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin

merhabalar cevabınız için çok teşekkürler yanlız ben özellikle ve özellikle kendi duygusallığımdan çok fazla muzdarip olduğum için balık burcu asla ve asla çocuğum olacaksa istemediğim bir burçtu, fakat kısmet sanırım böyle olacak galiba, ben diyorum 17-18 şubat gibi olursa hani kova olur kova burcu balığa göre fazlasıyla tercih edebileceğim bir burç ama kısmet işte, yani dediğim tarihlerde kova burcu oluyor fakat hangi günü ve tarihi saati tercih edersem daha mutlu, çalışkan, başarılı ve insana değer veren kendini seven bir çocuk dünyaya getirebilirim şimdiden teşekkürler

ayrıca birşey daha eklemek istiyorum benim 7 yaşında ulaş adında bir oğlum var 6 mayıs 2007 saat 11:50 istanbul bağcılar doğumlu acaba onunla ilgili diyecek birşeyiniz varmı
iyi günler

ayrıca birşey daha eklemek istiyorum benim 7 yaşında ulaş adında bir oğlum var 6 mayıs 2007 saat 11:50 istanbul bağcılar doğumlu acaba onunla ilgili diyecek birşeyiniz varmı
iyi günler

oğlun karakter olarak boga burcu, düşünce olarakta boyle, duygusal bakımdan yay ve ıkızler etkısı altında(eger 12 oncesınde dogduysa oglen 12 sonrasında çalışkan sabit gorus ve eskıye aıleye asırı deger veren bi yapısı wardır), cok duygusal olmayan dobra ve değişken, hayatla mucadele kısmıysa balık etkısınde mucadele kısmında bıraz cekımser davranabılır.. ıkıncı kuzun ıcınse istediğin ozellıklerdeki uygun gunlerı ve harıtasındaen cok etksınde oldugu burcları yazayım

15-16 şubat(kova-oğlak-kova-balık-balık)
17-18 şubat(kova-kova-kova-balık-balık)
23-24 şubat(balık-boğa-kova-koç-koç)
3-4 mart(balık-aslan-kova-koç-koç)

yani mutlaka balık etkılı olacaktır.. son ıkı tarıh te son sırada yazdıgım koç burcu hayatla mucadelesınde kararlı bı yapı sergıler..

inşallah en dogru zamanda ve saglıkla yawrunu kucagına alırsın..
dilersen senın harıtana da bakalım

çok teşekkür ederim rimelcim :))) oğlum için eğer 12 den önce doğduysa demişsin oğlum 6 mayıs 2007 saat 11:50 de doğdu

merhaba sevgili rimel yukarıdaki mesajında parantez içinde (eger 12 oncesınde dogduysa oglen 12 sonrasında çalışkan sabit gorus ve eskıye aıleye asırı deger veren bi yapısı wardır) demişsin ya benim oğlum 06.mayıs 2007 saat öğleden önce 11:50 de doğdu ben ne demek istediğini tam anlıyamadım rica edersem bir açıklık getirebilirmisin şimdiden teşekkürler

Canım benim kide 4 haziran 2012 pazartesi saat tam olarak hatırlamıyom 8:45 ile 9:30 arası burcu ikizler aslında ikizler olduğu için endişelerim var kızımda.yorumlarını merakla bekliyom

MERHABALAR acaba benim içinde analiz yapabilirmisiniz kendim 26.11.1983 sabah ezanına yakın :)saatte ve cumartesi doğmuşum oğlum 15.03.2012 saat15 perşembe dogumlu şimdi tekrar oğlum olacak inş doğum tarihi 15-18 haziran gösteriyo malum sezeryan olacağı için uygun gün

Slm canim banada bi analiz Sezeryan olucam ama beklenen dogum
Normal olursa 4 haziran simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…