Doğuma Hazırlık planlı sezeryan olcaklar? bebeğinizin ay burcunu seçebilirsiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tabiiki, 10 gün öncesinden başlayarak bakalım

11-15 ekim 2013

güneş burcu terazi
venüs burcu yay( bulundugu yere neşe saçan, yeniliklerden ve seyahatten hoşlanan yapı)
mars burcu aslan( hayatla mücadelen,tıpkı bi aslan gibidir,mağrur,ateşli,tek hamlede amacına ulasabılen)

16-21 ekim arası

güneş burcu terazi
venüs burcu yay( bulundugu yere neşe saçan, yeniliklerden ve seyahatten hoşlanan yapı)
mars burcu başak(ilgisini çeken tüm meslek dallarında başarılı olabilir,genelde ünlülerin mars burcu başak denk gelio )

ay burçları
11-12 ekim oğlak (sorumluluk sahıbı otorıter dısıplınlı )
13-14 ekim kova (aklıyla duyguları bırlıkte çalışır, evlılık onun için kutsaldır,evliliği dostluğa dayanıcaktır)
15-16 ekim balık( aşırı duygusal, aşırı merhametli, dramatık ılıskılerden hoslanır)
17-18 ekim koç( her konuda ön planda olmak ıster,bağımsız aktıf dışa dönuk)
19-20-21 ekim boğa(küçük yaşlardan ayakları yere sağlam basar, anne onun için değerlidir, maddiyata güvenlik nedeniyle önem verirler)

en güzel ay burçları kova ve boga
tercihe göre oğlak ve koç ta güzel olabilir(koç burcu tek çocuk düşünenler yada son çocuk için daha uygundur,paylaşım konusunu öğrenmekte zorluk çekebılır)
balık tavsiye etmem( aşırı duygusal ve nostaljiktir, imkansız aşkların peşinden koşmayı sever, yakaladıgında bıkar)

neye bakıyorsun anlamadım?ama ne ise banada bakarmısın ltf.

tabii bakarım canım, sezeryan olcaklar için bebeğin ay burcunu ( astrolojık duygusal karakterini) seçmek için tarih analizini yapıorum.. bizimde tarıhlerımız belli olunca daha net bakabılırım..

ozaman 16 sından sonra olur inşallah çünkü bende pek hırs yok oğlum o konuda bana benzemesin ,benim mars burcumla alakalı mı acaba
evet boğa benimde hoşuma gitti ama kovalardan çok hoşlanmıyorum ya çok fazla konuşuyolar ve çok sert tepki veriyolar
balık olmasını bende istemem öyle herşeyi kafaya takıp melankoliye bağlamasın

teşekkür ederim canım

Merhaba rimelcim benim doğum tarihim 10 Ekim 1978 bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 25 Temmuz 2013 ancak planlı sezeryan olacak doktorum 10 gün önceden alabiliriz dedi sana göre en uygun günler hangileri acaba banada fikrini söylersen çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

Sanırım artık ilgilenmiyosun topiğinle rimelcim Ama gerçekten karar vermemde yardımcı olacaktı vereceğin bilgiler .

rimelcim sana özel mesaj attım ancak mesaj kutun doluymuş Lütfenn benim bebeğimede bakk

yetiştin canım :) talep az olunca bende az bakıorum topikime ,bakmaz mıyım bakarım tabii bebişine de sana da..

10 ekim 1978
güneş burcu terazi
ay burcu(duygusal karakter) (12,45 oncesı doğduysan) oğlak( gelenekçi,oldukça çalışkan,madiiyata önem veren,duygusal ama bunu gizleyen olgun bi yapı),
(12,45 sonrası doğduysan) kova( mantıgıyla duygularını beraber kullanın dengeli karar verebılen)
venüs burcu(romantık karakter) akrep(oldukça çekci kişilik, ancak zaman zaman kıskanç, sevıldıgını bılse bıle kuşkulara kapılabılır,zor durumlarda sevdiği kişiler için endişe duyar)
mars burcu(hayatla mücadele tarzın) akrep(büyük irade sahıbı,güvenılır bı ınsan ve herkesın boyle olması gerektıgını dusunur.hataları kolay affetmez)

14-22 temmuz 2013
güneş yengeç
venüs aslan( çekici ,gösterişli,istediği kimseyi kolaylıkla elde edebılen,verici bi kişi)
mars yengeç(kişi saldırganlıktan hoslanmaz, kendı ve sevdıklerının guvenliğine öenm verir,maddıyata duskundur,maddı guvenliğinin sarsılacağına inandığı zaman tepkı vermekten cekınmez,sezgılerı gucludur)

23 temmuzda güneş burcu aslan a giriyor

14-15 temmuz ay burcu terazi( hayatında romantızm onemlı yer tutar, dengeli,adil,kendını tanımaya çalışan kişilik)
16-17-18 temmuz ay burcu akrep( sezgileri gelişmiş iç dünyasını herkese açmayan,gözlemci hırslı)
19-20 temmuz ay burcu yay ( özgürlükçü, dobra, gezgin, neşeli ve hayatı seven)
21-22 temmuz ay burcu oğlak( gelenekçi,oldukça çalışkan,madiiyata önem veren,duygusal ama bunu gizleyen olgun bi yapı),
23-24 temmuz ay burcu kova( mantıgıyla duygularını beraber kullanın dengeli karar verebılen)

canım bebeğin kendı ve mars burcu yengeç yani zaten duygusal, anaya babaya vatana bağlı, o yuzden ay burcu akrepi eleyelim..
uygun gelenlerse terazi, yay,oğlak ve kova.. küçük kuzenımın harıtası terazzılı olana benzıyor gercekten cok begendıgım bi karakteri var kendının,tavsıye edebılırım, ayrıca yay seçersen yengeçin duygusallıgını biraz bastırır, ancak aşkta biraz daha havai olma ihtimlaini artırır..
bana göre en güzelleri terazi , oğlak ve kovaya gelen günler
ikinci olarak ta yayı tercih ederim..

canım çokk teşekkür ederim. Eşimin doğum tarihi 15 temmuz 1968 beni çok zorlayan bir yapıya sahip o yüzden temmuz 15 ten biraz tedirginim açıkçası .Ama görünen en iisi 15 temmuza denk gelen ya da bir hafta daha bekleyip oğlak kısmınamı denk getirsem

Birde sana göre yengeç burcumu aslan burcumu çünkü muhtemel doğum tarihi aslana denk geliyor , ancak erken alınırsa yengeç sana göre hangisi daha tercih edilebilinir :) bu arada eşimin ay burcu balık sanırım

Birde sana göre yengeç burcumu aslan burcumu çünkü muhtemel doğum tarihi aslana denk geliyor , ancak erken alınırsa yengeç sana göre hangisi daha tercih edilebilinir :) bu arada eşimin ay burcu balık sanırım

canım az once baktım
15 temmuz 1968
güneş yengeç
ay saat 11 den önce= balık(fazla duygusal ,değişken ulaşılmazın peşinden koşmayı seven), 11 de sonra=koç(her anlamda tek ve ilk olmak isteyen, önce kendını düşünen, hırslı)
venüs yengeç
mars yengeç

ben her iki burcu da severim yengeç aileye bağlı olur aslanda gururlu ve kendını sever :) ayırt edemıyorum, önemli olan duygusal kısmını seçmen canım terazi ay burcu dengelidir,adildir, bazen başakalrının işine karışmak istemez, çünkü bazı noktalarda kendı işine karışlmasından da hoşlanmaz..
aslan burcuna girildiğinde ay da kova burcuna giriyor, bu da aslanım pahalı tuketım yonunu törpüler ve kendıyle beraber tum ınsanları sevmesını saglayabılır..
ay oğlaktayken, kişi sevdıklerıne ,adet ve törelerine cok bağlıdır,ancak yengeç ve oğlak zıt burçlardır, burda biraz çelişkiye düşebılır..
ay yay ı da anlatmıştım..

bence dr.unla goruş eger bebek beklicek gibiyse ayın 23 ünde olabılrsın canım, yok sancı ya da başka durumlar varsa en güzeli 14-15 i gibi olman, ikisiyle de anlaşabıleceını düşünuorum canım.. babanın durumu fazlasıyla yengeç, ve ay balık ve ay koç ınsanları biraz zordurlar, ondan dolayı tedırgın olma canım :)

canım benim vakit ayırıpta yorumda bulunduğun için çook teşekkür ederimmm.

Merhaba kızım akrep burcu 05.11.2009 da doğdu beni çok yordu ve hala çok zor bir çocuk tekrar hamileyim hayırlısı olsun diyeyim ama yine en korktuğum ay olan kasım ayına denk geliyor akrep burcu olacak 40 haftayı doldurduğu tarih 23.11.2013 hangi zamana gelmesi dengeli olur acaba?Ayrıca kızım için de bu çözümlemeden yapabilirmisiniz teşekkürler

merhaba..benim kızım şuan 24 haftalık sanırım doğumum eylülün ilk haftalarına denk gelecek ve ben başak burcu olmasını pek istemiyorum :S
ay burcunu seçebilme şansım varsa, hangi tarihlerde hangi burç denk geliyo acaba yardımcı olabilir misiniz?

05-11-09

güneş burcu akrep
ay burcu ikizler(aşkta deişken fikirli)
venus burcu terazi ( güzelliklere düşkün ve sosyal,aşkta çekici, ortalıklıklarda şans ve para gelir)
mars burcu aslan( hayatla mücadelen,tıpkı bi aslan gibidir,mağrur,ateşli,tek hamlede amacına ulasabılen)

16-17 kasım 2013
güneş burcu akrep
ay burcu boğa(küçük yaşlardan ayakları yere sağlam basar, anne onun için değerlidir, maddiyata güvenlik nedeniyle önem verirler)
venus burcu oğlak (temkınlı olmak onun sloganıdır,çalışkandır,aşka mantıgıyla yaklaşır)
mars burcu başak(ilgisini çeken tüm meslek dallarında başarılı olabilir,genelde ünlülerin mars burcu başak denk gelio )

23 kasım 2013
güneş burcu yay
ay burcu yengeç( ekonomık,duyarlı,anne-babaya düşkünü bi karakter çıkar)
venus burcu oğlak(temkınlı olmak onun sloganıdır,çalışkandır,aşka mantıgıyla yaklaşır)

ay burcu ikizler duygudan ziyade aklıyla hareket eder, sürekli değişkenlik ister, güneş burcu akrep te buraya sırları ve soguklugu sokabılır, marsın aslan olmasıyla, kendı isteklerını bi şekilde yaptırabılen, zekı bı karakter ortaya çıkarır.. bu yuzden ay burcu dogumuna yakın tarıhlerden boğa yada yengec secersen aileye ve anneye daha düşkün sözüne deger veren bırı cıkar, birde bu bebğin dogum harıtasındakı diğer güçlerde toprak gruvbu burçlar düşmesi sebebiyle daha ağır başlı olacaktır.. yeni bebeğini sağlıkla kucagına alman dilegıyle :)

11-22 eylul 2013
güneş burcu başak
venus burcu akrep(oldukça çekci kişilik, ancak zaman zaman kıskanç, sevıldıgını bılse bıle kuşkulara kapılabılır,zor durumlarda sevdiği kişiler için endişe duyar)

23 eylul 2013
güneş burcu terazi
venus burcu akrep(oldukça çekci kişilik, ancak zaman zaman kıskanç, sevıldıgını bılse bıle kuşkulara kapılabılır,zor durumlarda sevdiği kişiler için endişe duyar)

11-12 eylul ay burcu yay( özgürlükçü, dobra, gezgin, neşeli ve hayatı seven)
13-14 -15 eylul(öğlen 14,00 a kadar) ay burcu oğlak(sorumluluk sahıbı otorıter dısıplınlı )
15-16-17 eylul ay burcu kova(aklıyla duyguları bırlıkte çalışır, evlılık onun için kutsaldır,evliliği dostluğa dayanıcaktır)
18-19 eylul ay burcu balık( aşırı duygusal, aşırı merhametli, dramatık ılıskılerden hoslanır)
20-21 eylul ay burcu koç( her konuda ön planda olmak ıster,bağımsız aktıf dışa dönuk)
22-23 eylul ay burcu boğa(küçük yaşlardan ayakları yere sağlam basar, anne onun için değerlidir, maddiyata güvenlik nedeniyle önem verirler)

merhaba rimel_84 form da yazilarinizi gordum ve burclar ile ilgili bilginize danismak istedim. Ben 5 haftali hamileyim, dogumum 24-02-2014 gorunuyor balik burcu yani burclari cok bilmiyorum ama balik burcunun olmasini istemezdim kova olabilir. belki sacma geliyordur sana ama balik olursa hayata -1 basliyacagini dusunuyorum cunku cok duygusallar kararsizlar. ben koc burcuyum 11 nisan 81 esim de terazi 3 ekim 83
sizce hangi burcla anlasabilir koc ve terazi balik ilemi kova ile mi. sizin bebeginiz hangi burc olacak?

canım şuan pc den baktıgım site hata veriyo, ama cepten kısaca baktım 18 şubat 18,30 dan itibaren güneş burcu balık oluyo.. terazi burçları genelde biçok burçla anlaşabılır.. koç burcu hırslı ve ateşlidir.. kova burcu durgun ve bılımsedir, balık burcu ise duygusal ve değişken.. ama hayata - ile başlamaz balıklar.. benım güneş burcu balık olup oldukça hırslı arkadaşlarım war,aralarında odtü mezunu olup uluslararası firmalarda çalışanlırı bile war :) doğum zamanı yaklaşıp, doğumun ne şekilde olacagına karar verıldıgı zaman uygun tarıhlerde ay burcunu daha az değişken ve daha az duygusal daha hırslı bı burç seçebılırız.. mesela doğum gecıkırse ,25-26 şubat ay burcu oğlak ve bu da buyuk olcude balıgın duyusal ve değişken tarafını törpüler.. yada başka nedenlerden daha erken alınması grekırse sana bi kaç gunluk zaman içinden seçimen beklenir.. ama bunlar hep sezeryan için olan tarıhler..

senın bebegının dogdugu donemde
venus burcu oğlak olacak ki bu da işin ve disiplinin aştan önce gelecegını, aşkta duygusallık tan çok mantık aradıgını evlılıge onem verdıgını gosterır.. mars burcu da terazi, hayatla mucadele ederken tıpkı bi terazi gibi adil ve eşitlikçi olacagını, toplumsal ve sosyal bi özellık gosterecegıne işaret eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…