Doğuma Hazırlık planlı sezeryan olcaklar? bebeğinizin ay burcunu seçebilirsiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rimel_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.354
39
158
planlı sezeryan olcaklar? bebeğinizin ay burcunu seçebilirsiniz.. ay burcu bebeğinizi 2. önemli etkileyen burçtur,duyguları buna gore şekillenır.. örneğin balık burcu duygusal ve değişken oldugundan daha dengeli olması için daha sabit ve mantıklı bi burç seçebılırsınız.. tabıı doktorlar genelde 38-39,5 hafta arası sezeryana aldıklarında 10 kadar sure ıcınden secım yapabılırsınız.. isteyen arkadaslara burdan yardımcı olabılırım..

cnm benim doğumum 17 temmuz son tarih 10 gün önce alırız dedi dr ama hangi gün olsun bilmiyorum?bişiler söyleyebilirsin belki benimle alakalı

cnm benim doğumum 17 temmuz son tarih 10 gün önce alırız dedi dr ama hangi gün olsun bilmiyorum?bişiler söyleyebilirsin belki benimle alakalı

güneş burcu yengec.venus burcu ıkızler(ilişkilerde değişken), mars burcu terazi (sosyal)

3-4 temmuz ay burcu oğlak.oğlak aslında yengecın zıt burcudur onu dengeler gıbı gorunebılır ama aslında duygularını daha fazla içine atar ve daha fedakar olabılır.
5-6 temmuz ay burcu kova.kova aklıyla duygularını beraber yurutur.yengecı mukemmel dengeleyebılır
7-8 temmuz ay burcu balık.zaten duygusal olan yegecın daha duygusal daha değişken daha fedakar olmasını sağlar.dramatık ilişkiler peşinde koşar.
9-10-11 temmuz ay burcu koç..ikinci cocuk dusunmuyorsanız olabılır.. hayatının her alanında tek olmak ıster.hırslıdır.
12-13 temmuz ay burcu boğa.. erken yaslarda ayaklarını yere sımsıkı basmayı ogrenmıstr.iş konusunda yavas ve emın adımlarla ılerler.
(bu yorumlar ay burcunun yorumlarıdır)

bu duurmda 5-6 temmuz kova ve 12-13 temmuz boga burcu bu harıta sahıbını daha dengeler.. doktorun 10 gun dedıyse 5-6 temmuz uygun gorunur tatlım.. Allah sağlıkla bebeğini kucaına almayı nasip etsin

canım çok sağol bilgiler için .. içim karardı şimdi, yaaa ben akrep bi anneyim kova burçlarına pek ısınamıyorum, 12-13 tede olmazsa aradaki tarihlerde pek iç açmıyor

cnm çok oluyorum ama bide oğlum için bi analiz yapabilirmisin?
oda 17 temmuz 2008 terihinde doğdu ...
ŞİMDİDEN ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ...

cnm çok oluyorum ama bide oğlum için bi analiz yapabilirmisin?
oda 17 temmuz 2008 terihinde doğdu ...
ŞİMDİDEN ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM ...

rica ederim tatlım bakıyorum hemen..

17 temmuz 2008
güneş burcu yengeç
ay burcu oğlak
venus burcu aslan(karşı cinsin ilgisini kolayca çekebılır)
mars başak (ilgisini çeken tüm meslek dallarında başarılı olabilir,genelde ünlülerin mars burcu başak denk gelio haberin olsun :))

dilersen senınkıne de bakabılırım boylece ıkıncı bebeın ıcın daha dogru seçim yapabılırsın.. için kararmasın söölemesem bılmıcektın hiç , kabaca tavsıyem ay burcu balık olmasın ..ay burcu balık olan tüm tanıdıklarım aşkta dikiş tutturamamıs acı cekmıs kısıler ..

merhaba cnm.. 27 nısan tahmını dogum tarıhı fakat 20 gıbı alırız dedı dr umuz:))
senı dınlıyorum:)))

slm canım benimde oglum için bi analız yaparmısın..
13/05/2009 da doğdu ....şimdiden çok teşekkurlerr...

merhaba cnm.. 27 nısan tahmını dogum tarıhı fakat 20 gıbı alırız dedı dr umuz:))
senı dınlıyorum:)))

14-15-16-17-18-19 nisan güneş burcu koç, venus burcu ikizler( ilişkilerde değişken ve havai) , mars burcu başak (istediği her alanda başarılı olabılecek ve ünlülerin denk geldiği burç)

20-21-22-23 nisan güneş burcu boğa,venus burcu ikizler( ilişkilerde değişken ve havai) , mars burcu başak (istediği her alanda başarılı olabılecek ve ünlülerin denk geldiği burç)

14 -15-16 nisan sabah 8,35 e kadar alınırsa ay burcu kova.. ay kovada olunca kişi duygularıyla aklını beraber çalıştırır koç un ateşli ve çabuk öfkelenme durumunu azaltablilr.

16 nisan sabah 8,40 tan -17-18 nisan ay burcu balık.güneş burcu koç gibi daha bireysel düşünen biri için bile ay burcu balık olması dramatık ilişkiler peşinde koşması ve aşkta acı çekmesıne sebep olabılır

19-20 nisan ay burcu koç.. 19 nisan güneş burcu da koç olan biri için daha ateşki daha sabırsız her alanda tek olmak ıseteyen bı karakter yaratır. 20 nisan da güneş burcu boğaya geçer ay burcu hala koç,burda güneş burcunun boğaya geçmesi ay burcunun koç olma durumunu bıraz daha hafıfletir.olabılır

21-22 nisan ay burcu boğa ,erken yaşlarda ayaklarını yere sımsıkı basmayı öğrenmiştir,venus ıkızlerın verdği havailiği ilişkiler bazında hafıfletır.

buraya göre 14-15-16 nisan sabah 8,35 e kadar
20 nisan
21-22 nisan günleri onun daha dengeli bi karaktere sahip olucaanı düşündürüo tatlım.. ALLAH sağlıkla kucaına almayı nasip etsin canım..

slm canım benimde oglum için bi analız yaparmısın..
13/05/2009 da doğdu ....şimdiden çok teşekkurlerr...

tabiiki

güneş burcu boğa .boğa burcunun 3. 10 günlük döneminde doğanlar satürn etkisinde daha planlı programlı maddi ve manavi güvenliklieri için çalışan insanlardır.inatçılıkları yüksektir.

ay burcu oğlak,planlı yetenekli ve düzenlidirler.duygularını gizlemeyi yeğlerler.sevdıklerı için fedakar ve çok sorumlu davranırlar.

venus burcu koç, canlı neşeli canayakın bı karakter sergıler,aşkta tutkuludur.ancak sevdiini elde ettıkten sonra sıkılabılır.burda güneş burcu(boğa) ve ay burcunun(oğlak) sabit burclara gırmesı durumu dengeleyebılır.

mars burcu koç,inatçılık bağımsızlık cüretkarlık ve çekicilik verir.kişi mücadele gerektiren tüm durumlarda başarılı olur

:)

tesekkur ederım canım benım emegıne saglık:)

ay canım benim çok sağol cidden... oğlumun burcu için yaptığın yorumlar çok hoşuma gitti oğlumla ilgili anneliktenmidir bilmem çok iyi şeyler hissedeiyorum bahtı açık olur inş...
benim burcum akrep 06.11.1988 doğumluyum yorumlarını heyecanla bekliyorum:)

hem duygusal hem sevdıklerıne karsı sorumlu karızmatık ve başarılı bi kişi olcak ,ayrıca kardesıne de gercek bı abi olur bence.

senın için

güneş burcu akrep
ay burcu terazi (romatızm hayatında öemli yer tutuo,arkadas canlısı)
venus burcun terazi (estetıkten yoksun ve pis şeyler itici gelir.güzel olan herseye meraklıdır.popüler ve sosyal)
mars burcun koç (cüretkar enerjik ve iradelidir.enerjı gerektıren hersey de başarılı olur)

haritanda ılk olarak akrepten etkılenmekle bırlıkte terazi özellıkleride yogun olarak goruluo canım..

ikinci bebeğin içinde oğlak kova koç boğa günlerini seçebilirsin..

rimelcim sağol cnm ellerin dert görmesin
hepsi çok gerçekçi yorumlar beni ben bile bu kadar güzel özetliyemezdim öpüyorum yanaklarından...

rimelcim sağol cnm ellerin dert görmesin
hepsi çok gerçekçi yorumlar beni ben bile bu kadar güzel özetliyemezdim öpüyorum yanaklarından...

ne demek tatlım :) astrolojiye özel bi ilgim war kendımın eşimin aılemın arkadaslarımın harıalarını ezberlemıs durumdayım artık.ALLAH kısmet ederse kendı bebeklerımınkını de planlıcam.önemli çünkü hatta saati bile.onun karakteri o oluo ona göre sen eğitiosun.. bu yuzden burda ısteyen arkaslara yardımcı olmaktan ben cok keyıf alıorum..

evt çok haklısın cnm. ha demeyle çocuk herkes yapıyo, iş çocuğun ahlaki,karakteri,oluşumlar için anne rahmine düşmeden alınacak ilmii,hatta dini önlemler var ,bi dikkat etmek lazım ama nerdeeeee!!!1

canım planlı sezeryen demişsin ama benim bebeğim doğdu.onun içinde bi yorum yapabilirmisin...
burcu kova,yükseleni ikizler olduğu için biraz tedirginim açıkçası:26:
bebişim 18 şubat 2012 de saat öğlen 12.15te dodu.
cevaplarsan çok mutlu olurum...

güneş burcu kova.. kova burcunun 3. 10 günlük dönemınde doğan kişiler venüs etkısınde, daha dost canlısı ,daha sosyaldirler.(ayrıca kova burcu sabit burçlardandır, genelde aldığı eğitime,kültüre cok aykırı hareket etmezler bu açıdan korkma tatlım :) )

ay burcu oğlak.. dünyada ay burcu oğlak olan ınsandan daha sorumluluk sahıbı olan bı ınsan daha yoktur..güneş burcu kova olması ıtıbarıyle sorumluluk ve mantıklılık br araya gelınce,kendını ezdırmeden sevdıklerıne ve hakedenlere karsı boyle olucaandan emınım..

venus burcu koç.. tutkulu hareketlı cınsel yonden çekicidr..davranışları neşe canlılık ve sevımlııgını yansıtır. ilk görüşte sevıp begenebılır.ancak elde ettıkten snra sıkılabılır..

mars burcu başak.. istediği her alanda başarılı olabılır..(ünlülerin mars burcu genelde başaktır )

saatini verdiğin için hayatında bazı onemlı noktalarıda belırtıyorum

2. evıne düşen yengeç para konusuna güvenliği ve sevdıklerı ıcın onem verdıgını parayı bırıktırme ozellıgı verır..
3.evıne düşen aslan kardeşlerine akrabalarına korumacı bıraz da otorıter yaklasıcaanı gosterır..
4. evıne düşen başak ilk yuvasında anneyle babayla olan ılıskılerınde, verılen sorumlulukları yerıne getırır,detaycı ve eleştirci davranabılır..
5. evıne düşen terazi eşiyle ilişkisinde romantık ve uyumlu olucaanı gosterır tatlım..

genel olarak bence güzel.. sadece biraz otoriter ve sevgısını yansıtmada sıkıntı yasayabılır, burda sızı ornek alıcaa ıcın anne baba olarak sevecen uyumlu ve tutarlı ılıskı örneği olmanız onun ıcın cok onemlı gibi , bi yorum yapabılırım..

rimelcim konunu çok sevdim o yüzden sürekli takipteyim bak ben saat belirtmeyi unutmuşum oğlum 27.07.2008 19:30 pazar ben :06.11.1988 pazar 1 ve 3 arası ,bu bilgilere de bi yorum atarsan çok teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…