Plasenta previa olanlar buraya

oksapar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
1.338
1.275
83
40
Merhaba kızlar,
25.haftadayım plasenta previa olduğunu öğrendim. Yukarı çıkarmı bilemem. Daha zaman var ama. Kanamam olabilir dedi doktor zaman zaman bu ürkutucu süreci yaşayan var mı aranızda tecrübe ve bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Merhaba ben şuan 17. Haftadayim 12. Haftada kanama geçirdim ara ara da leke oluyor doktor istirahat verdi haftada bir iğne vegunluk fitil kullanıyorum palsenta rahim ağzına yerleşmiş sebep bu imiş siz de dikkat edin 30 Lara kadar daha değişebilir

Merhaba benim de 12. haftada lekelenme tarzında kanamam oldu. Doktor plasentanın aşağıda olduğunu söyledi. O günden sonra kanamam olmadı çok şükür ama bu hafta gittiğimde plasentanın hala aşağıda olduğunu söyledi. Bende o yüzden korkuyorum biraz bir sıkıntı olur mu diye.

Geçen yıl bu zamanlar aynı sorunları yaşadım. Doğumdan sonra aşağıdaki başlığı açtım. Umarım yardımı olur. PLESANTA PREVIA DOĞUM HİKAYESİ
Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Ne kadar zor olmuş sizin için, ama çok şükür çocuğunuzu sağ salim kucağınıza almışsınız

Merhaba sizin değişti mi çıktı mı sonradan yukarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…