Plasenta previa totalis teshisi konuldu.erken gebelik riski var dedi doktor.arastirdim biraz 36yi goren pek yok gibi.previa gecirenler dogumlarini kacinci haftada yaptiginiz yazarsaniz sevinirim.cok merak ediyorum.
Ben 21. haftamdayım, doktorum plasenta previa totalis olduğunu, ilerleyen haftalarda plasentanın yukarı çıkma olasılığının çok düşük olduğunu söyledi. Sen kaçıncı haftandasın? Şimdiye kadar hiç kanama yaşadın mı?
plasenta ne demek arkadaşlar anlamadım
Ben 21. haftamdayım, doktorum plasenta previa totalis olduğunu, ilerleyen haftalarda plasentanın yukarı çıkma olasılığının çok düşük olduğunu söyledi. Sen kaçıncı haftandasın? Şimdiye kadar hiç kanama yaşadın mı?
Cnm ben 21 haftalikken ogrendim bir ay sonra gittigimde plesenta yukari cikmisti
Canim ben 30.haftadayim hic kanama yasamadim.umarim yasamam.hic ekstra zorluk cekmedim bu zamana kadar.ama hic is yapnadim kendimi yormadimm.normal dogum sansimiz yok biliyorsun.sezaryen olucaz mecbur ama sana tavsiyem iyi bir doktor bul.bizim sezaryenimiz normalden farkli oluyor kanam riski falan var .sen iyi bir riskli gebelik uzmani bul oncelikle.yine sorularin olursa cevaplarim...
Sen hangi doktora / hastaneye gidiyorsun? Sana özelden yazmaya çalıştım ama 50 mesajı geçmediğim için yazamadım :) Sen bana yazabilirsen sevinirim.
Merhaba bendede plesenta previa tıtals var doğum yaptınız mı merak ettim bir sorun oldumu acaba çok tedirginim korkuyorum inşallah hersey yolundadırPlasenta previa totalis teshisi konuldu.erken gebelik riski var dedi doktor.arastirdim biraz 36yi goren pek yok gibi.previa gecirenler dogumlarini kacinci haftada yaptiginiz yazarsaniz sevinirim.cok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?