Ben de de plesenta previa var totalis değil sanırım doktorum araştırıp korkmamam için kötü şeyleri söylemezde. 35+4 üm 18 eylül e gün verdi 36+6 da sezeryanla alacağım kucağıma bebeğimi. Doktorum çok beklemek risk dedi. Beneğim sağlıkla doğar inşallah bende burda güzel haber veririm.Merhaba bendede plesenta previa tıtals var doğum yaptınız mı merak ettim bir sorun oldumu acaba çok tedirginim korkuyorum inşallah hersey yolundadır
Benimde 19 haftada falan kanamam oldu öyle öğrendim plesanta previa yı. evet bebeğin eşi rahim ağzına yakın olması yani bebeğin önünde olması biraz riskli. dikkatli olacaksın çok fazla hareket etme ve eğilip kalkarken dikkat et. ağır kesinlikle kaldırma.Merhaba kizlar 13+3 haftalik hamileyim dun ikili testim vardi doktorum bi bilgilendirmede bulundu ama anlamdim ve kafam karisti benim plesentam gayet normal yerinde rahmin yaninda fakat rahimim girisi kapaitiyormus eger plesentayla birlikte yukari cikmazsa kanama olabilir dedi nedemek oluyo bu anlayamadim ayni seymi sizin yazdimlarinizla ?
Allah yardımcın olsun. İnşallah 38 i kolaylıkla görürsün.Bende de previa totalis var.31. Haftaya girdik.1 haftadır yatiyorumm.Çok az kanama oldu geçen cumartesi.İzne ayrıldım.Aralık 15i görsel ne iyi olur.38 hafta dolar mi bilmem.Dua edin kızlar bana.
Amin kardeşim.Allah size de hayırlı doğumlar versin.Sizin previa yoktur inşallah[/QUOTE]UOTE="Sata, post: 43189497, member: 595772"]Allah yardımcın olsun. İnşallah 38 i kolaylıkla görürsün.
Maşallah hayırlı olsun canım. Darısı tüm isteyenlerin ve bizim başımıza.36+6 da bebeğimiz doğdu hamd olsun. Korkmayın.Önce Allaha sonra doktorunuza güvenin.MANİSA da Prof.Dr. Faik Mümtaz Koyuncu ve Ahmet Koçoğlu çok iyi doktorlar.Onlar sayesinde kurtuldum.Previa totalis idim üstelik.Şimdi oğlumun gazını çıkartıyoruz.
merhaba, geçmiş olsun öncelikle. benim de 2 hafta önce ayrıntılı ultrasonda belli oldu previa olduğu. vajinal ultrason da yapıldı. raporda kısmi previa yazıyor ama kendi doktoruma gösterdiğimde rahim ağzı bayağı bir kapalı dedi. şu an 25 haftalık oldum, henüz hiç kanama yaşamadım ama çok korkuyorum. rapor da vermedi iki doktor da evde yatırmaya gerek görmedi. yürüyüş falan yapabilir miyim dedim hatta perinatolaga zorlanmadan yaparsın bir şey olmaz dedi. bilemedim ki yazılanları da okuyunca çok korkuyorum. inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.Arkadaşlar plesanta previa totalisi hafife almayın bebeğiniz ve sizin sağlığınız için istirahat edin ve kanama geçirmiş iseniz wc harici kalkmayın amacım sizleri korkutmak değil 25 şubatta hastaneye yattim dün 7 martta çiktim sevinemedim bile evde ve hastane de kanama geçirdiğim için nasip olursa 37. Haftada Sezeryan ile doğum yapacağım suan 29. Haftamdayım lütfen kendinize dikkat edin ve periontoloji (riskli gebelik) Dr. Takibe gidin birbirimize dua edelim hayırlı doğumlar dilerim.
hareketlerinize dikkat edin.yorulmayın iş yapmayın.
ama korkmayın.
iyi bir doktorla doğumunuzu yaparsınız.
ben de çok korktum ama 34.haftada doğum yaptım.
nette fazla gezmeyin.
bilinçaltına alınan korku dolu hikayeler psikolojiyi mahvediyor.
bebeğiniz de etkileniyor maalesef.
dua edin bol bol.
Allah yardım ediyor mutlaka.
Benim de pazartesi gununayrintili ultrasonda plesenta previa oldugum ortaya ciktihareketlerinize dikkat edin.yorulmayın iş yapmayın.
ama korkmayın.
iyi bir doktorla doğumunuzu yaparsınız.
ben de çok korktum ama 34.haftada doğum yaptım.
nette fazla gezmeyin.
bilinçaltına alınan korku dolu hikayeler psikolojiyi mahvediyor.
bebeğiniz de etkileniyor maalesef.
dua edin bol bol.
Allah yardım ediyor mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?