Plasenta previa yasayanlar dogumu kacinci haftada yaptiniz?

Artik kanama olmaz heralde benim kanamam 22 haftada baslamisti surekli yatmistim o halde 36 a kadar bekleyebildi yavrum. Insallh seninki vaktinde saglikla dunyaya gelir

Çok sukur nekdar sanslisin benm doktorumda alttan muayne olmadan karar veremeyiz ama sezaryen yuksek ihtimalle dio bakalm nolcak

Bana 3 kere vaginal usg yapıldı maalesef bi tanesi gerizekalı bi asistan yüzünden oldu aklım çıktı bişey olacak diye diğerlerinin birini doçent birini de perinatolog yaptı doktorunuz bişey olmaz derse yaptirmanizda bi sakınca yok ki gerçekten başka türlü emin olamiyorlar

Bakalm 36 37 gibi yapicaz dedi bende tmm dedim artik yapcak bisey yok

Merhqba arkdaslar bende previa totalisim 30 haftaligim yukarı çıkmadı plasentamcok sukur suanda kanamam olmadi ama.cok korkuyorum sezeryandan falan riskleri varmis
Doktorum 37 de alcaz bebegu bekletemn dedi dogumu nasil geciyor peki

Merhqba arkdaslar bende previa totalisim 30 haftaligim yukarı çıkmadı plasentamcok sukur suanda kanamam olmadi ama.cok korkuyorum sezeryandan falan riskleri varmis
Doktorum 37 de alcaz bebegu bekletemn dedi dogumu nasil geciyor peki

İlk doğumsa çok korkulacak birşey yok çünkü ikinci ya da üçüncü olursa eski ameliyat yerine yapışma ihtimali oluyor. Ama yine de totalis riskli mutlaka doktorunuzun sizi yönlendirdiği hastanede doğum yapın bazen birden fazla doktorun ameliyata girmesi gerekebiliyor

Ilk doğumum doktor ekiple giriozdedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…