Plasenta previa yasayanlar dogumu kacinci haftada yaptiniz?

açıkcası her doktor bilemiyor.
benim ilk muayenede bebek aşağıda demişti doktorum.
13 ve 15. haftalarda az kanamam olunca yatırmıştı.
son yatışımda doplere yönlendirdi.
orda net çıktı durumum.
senin ki totalist mi başka bir previa mı?
benim ki en ilerisi totalistti.
sezaryen dikişine yapışmıştı plesanta.
çoğu kişinin ileri haftalarda anlaşılmıştı canım.

Bilmiyorum ki hangisi daha kadindogumcuya gitmedim, randoloji uzmani yapti ayrintiliyi.
mutsuzum bi3kac gundur Allah baska dert vermesin ne diyim
Normal dogum sansi yok ku bu gibi durumlarda, ayrintili ultrasonu yapan doktor cok gicik hir insandi ne soru sormama izin verdi ne konusturdu plesenta privia doktorunla konus dedi sadece bu, hic bilgilendirmedi beni

aynen benimkini yapan da hiç bir şey söylemedi.
sezaryen oluyor ama previanın durumuna göre sonra çıkabiliyor plesanta.norml doğum yapanlar da oluyor.
en önemlisi doktor.

Merhaba bende 22 haftalık iken plesanta 3 cm boşlukla olduğu söylendi. 23+3 tekrar ultrason girdim kapattığını söylediler.. Çok üzüldüm. Yukarı çıkabileceğini söyledi ama çıkmayabilirmişte. 33-34 haftalara kadar bakıcaz dediler İkinci gebeliim ilki normal doğum ile 36 haftalık oldu. Umarım bu bebeğim erken doğmaz ve vaktini bekler. Sezaryan olmaktan korkuyorum ..

Ben de 39. Haftadayım ne yazık ki plesenta kuyruğu kanala yakın. Pzartesi sezeryan ile doğum olacak. Kanamam olmadı hiç çok şükür. Dinlenerek geçecek son 4 gün. Dualarınızı bekliyorum

Ben 20.haftadayim. plasentam malesef komple kapatmis. kendi doktorum profa yonlendirdi ve prof da ayni seyleri soyledi. 36 yada 37 de bebegi aliriz dedi. 20 gun once sadece bir kac damla kanamam geldi. o gunden beridir kahverengi lekelerim pesimi birakmiyor. evde yatiyorum genel olarak haftada bir proluton depot eger kasilma da olursa endol fitil verdi prof. Cok moral bozucu bir durum ama yapacak bisey yok dua etmekten baska. insallah 24 ten sonra yukari cikar.

D
Dogumunuz nasil oldu kanama fln riski

Bende afyondayim doktorum halil bey kanamam oldu adalat verdi cok korkuorum dogumdan riskli oldugu icin sende risk olmadi mi

Aynen 19 haftadayim kanamam oldu .. hala leke geliyor siz naptiniz peki sonra ... bana Dr sezeryanli erken doğum yapacaksın Kanama riski var şu bu çok korkuttu ... yatmam mi lazım... bana tavsiyeniz olur mu

Aynen 19 haftadayim kanamam oldu .. hala leke geliyor siz naptiniz peki sonra ... bana Dr sezeryanli erken doğum yapacaksın Kanama riski var şu bu çok korkuttu ... yatmam mi lazım... bana tavsiyeniz olur mu

Merhaba
Bende de plasenta previa totalis var. Yatman sart degil ama agir is yapmadan kendini yormadan hamilelik gecirmen lazim.

Canım öncelikle bir doktorla sınırlı kalma başka doktora da git. Beni de korkutmuştu doktor. Asla normal doğum yapamazsın sezeryanın bile zorlu olacak diye. Başka doktorlara da gittim korkulacak bir durum olmadığını düzelebileceğini düzelmezse de sezeryanla doğum yapacağımı söylediler. Ağır kaldırmamaya çok fazla iş yapmamaya dikkat ettim sadece. Çok şükür ki 24. Hafta kontrole gittiğimde plesenta olması gereken yerine gelmişti ve 39. Haftada normal doğum yaptım.

Senin kanaman olduğu için ben de dinlenmeni öneririm. Doktor progesteran yazmadı mı. Bir arkadaşımın da gebeliğininin 3. Ayında kanaması olmultu progestan ve dinlenme ile atlattı çok şükür. Sağlıklı gebelikler ve kolay doğumlar diliyorum. Hamilelikte strese girmemeye özen göster. Previan varsa bile en kötü ne olur sezeryan olursun o u da zaten şimdi çoğu kadın kendi isteğiyle yaptırıyor

T

Bende 23 haftalik hamileyim plesenta previa denildi yerlesmis artik yukari cikma sansi yokmus gecen hafta bi anda sürekli kan gitti hemen acile gittim 3gün hastanede yattim. Simdi de yatiyorum surekli tuvalet disinda kalkmiyrm.ama xok korkuyrm bisey olacak diye.

Geçmiş olsun bende de o bela var 28 haftada tekrar bakalım dediler ... şuan 22 deyim.. içini ferah tut çok güzel sonlar var inşallah seninki de öyle olur ... benim de 19. Haftada kanamam oldu .. previa totalis mi seninki .. dikkat etmek lazım işte.. bizim de kaderimiz

Bugun de doktorum 30.haftsya dınerse döner dedi. Sürekli yat tuvalet disinda dedi zaten ayakta dursam kanama oluyor. Igne vurunuyrm progestan hap aliyrm simdi az az geliyor yine. Bu hep kanama yaparmis doguma kadar kanamayla geciren cok diyor doktor

Merhaba benimde sezeryan yerine yapışık olabilir. Bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz? Plesentanın önde olması hareket hissetmeyi geciktiriyor mudur acaba

Merhaba benimde sezeryan yerine yapışık olabilir. Bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz? Plesentanın önde olması hareket hissetmeyi geciktiriyor mudur acaba

Sezeryan yerine yapisik ne demek. 2. Bebegin mi.. ben 17.haftadan sonra hissetmeye basladim cnm plesenta etkilemiyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…