Plasenta previa yasayanlar dogumu kacinci haftada yaptiniz?

Genelden korkuyorum bende bnm ki marginal kenarda yani inşallah spinal olurum :/

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel geçer sağlıkla kavuşursun

Genelden korkuyorum bende bnm ki marginal kenarda yani inşallah spinal olurum :/

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel geçer sağlıkla kavuşursun

İnşallah birazdan yatış yapicaz yarın sabahta alicak.korkuyorum ama iyi olacak die hissediyorum inşallah. Rabbim yardım etsin hepimize

Canım ne yaptın nasıl geçti , iyisinizdir inşallah ??

Çok şükür şimdilik iyiyim yatisimizi yaptık. Yarın 12 gibi alicakmis dr um.2 sezeryan varmış sonra beni alicak.inşallah iyi olacak herşey .kendime gelince gelişmeleri yazıcam

Çok şükür şimdilik iyiyim yatisimizi yaptık. Yarın 12 gibi alicakmis dr um.2 sezeryan varmış sonra beni alicak.inşallah iyi olacak herşey .kendime gelince gelişmeleri yazıcam
Tamam canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah iyi geçecek herşey

Tamam canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah iyi geçecek herşey

Çıktım şükürler olsun.rahmi almamış eşini de icerde bırakmış .inşallah dışardan ilaçlarla dusureceklermis. Yüzde 80 düşermiş. Rabbim hepimize yardım etsin .rahat olun herşey güzel geçsin

Aa evet o yöntemi de okumuştum nette içerde bırakıyorlarmış .. Hadi gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün

Aa evet o yöntemi de okumuştum nette içerde bırakıyorlarmış .. Hadi gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün

Amin çok teşekkür ederim şükürler bitti.bu şekilde dusurecez artık. Rabbim hepinize kolaylık versin bu yolda kimseyi birakmasin.rahmi almamak için bu yontemi yapıyormuş dr um.inşallah böyle dusurecez

Amin çok teşekkür ederim şükürler bitti.bu şekilde dusurecez artık. Rabbim hepinize kolaylık versin bu yolda kimseyi birakmasin.rahmi almamak için bu yontemi yapıyormuş dr um.inşallah böyle dusurecez
Düşer canım inşallah darısı bizlere olsun

Kacinci haftada oldu tubi benm ilk gebeligim normal olsun istiorm cnku sezaryen olursa ikinci gebelikte risk dahada artiyormus canm iice sikiliyo tabi dusundukce

36+4 de dogum yaptim . Erken oldu ama saglikla kucagima aldim sükürler olsun. Darisi sana insallah istedigini rabbim nasip etsin. Bende doktor hep sezeryan dese de hergun dua ettim normal yapmak icin. Suyum gitti o anda dönmüs bebisim sezeryan öncesi ultrasyonla bebegin durumuna bakiyim dedi doktor o anda normal yapabilirsin bebek normal dogum kanalinda dedi. Hic sancim yoktu ama suni sanci verdiler cok zor oldu dogumumda sukur sezeryan olmadim.

Çok sukur nekdar sanslisin benm doktorumda alttan muayne olmadan karar veremeyiz ama sezaryen yuksek ihtimalle dio bakalm nolcak

Alttan muayene olmadim ben hic normal dogum olacagina karar verilince alttan bakildi yoksa doktor bana sancin falan gelir buraya gelirsin ben olmazsam soyle alttan muayene yapmasinlar demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…