İyi akşamlar .bende aynı durumdayım totalis malesef.dr um çok iyi ama oda her zaman en kötüyü söylüyor. Yarın yani perşembe 38.hafta olacağım ve yaticam cuma sabah alicak ameliyata.1 aydır uyku yok zaten.bende korkuyorum ama iyi şeyler okuyunca iyi hissediyorum.inşallah sağ salim kurtuluruz hepimiz .ilk doğumum epidural olmuştu bu sefer komple uyuyacam. İnşallah herşey güzel geçer hepimiz için
Genelden korkuyorum bende bnm ki marginal kenarda yani inşallah spinal olurum :/
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel geçer sağlıkla kavuşursun
Canım ne yaptın nasıl geçti , iyisinizdir inşallah ??İnşallah birazdan yatış yapicaz yarın sabahta alicak.korkuyorum ama iyi olacak die hissediyorum inşallah. Rabbim yardım etsin hepimize
Bu sabah alıcak değil mi pardon canım :/Canım ne yaptın nasıl geçti , iyisinizdir inşallah ??
Canım ne yaptın nasıl geçti , iyisinizdir inşallah ??
Tamam canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah iyi geçecek herşeyÇok şükür şimdilik iyiyim yatisimizi yaptık. Yarın 12 gibi alicakmis dr um.2 sezeryan varmış sonra beni alicak.inşallah iyi olacak herşey .kendime gelince gelişmeleri yazıcam
Tamam canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah iyi geçecek herşey
Aa evet o yöntemi de okumuştum nette içerde bırakıyorlarmış .. Hadi gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünÇıktım şükürler olsun.rahmi almamış eşini de icerde bırakmış .inşallah dışardan ilaçlarla dusureceklermis. Yüzde 80 düşermiş. Rabbim hepimize yardım etsin .rahat olun herşey güzel geçsin
Aa evet o yöntemi de okumuştum nette içerde bırakıyorlarmış .. Hadi gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
Düşer canım inşallah darısı bizlere olsunAmin çok teşekkür ederim şükürler bitti.bu şekilde dusurecez artık. Rabbim hepinize kolaylık versin bu yolda kimseyi birakmasin.rahmi almamak için bu yontemi yapıyormuş dr um.inşallah böyle dusurecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?