Plasenta previa

Bu arada bana gece boyu yazabilirsin uyumak ben aklım sende şimdi sana dua edicem canım arkadaşım Allahım yardım etsin sana.
Sağ ol canim.ya bikaç gündür başlamıştı by akinti ama kahve ya da kırmızı değil yine kesik kesik katı ama bu defa sarı çok şükür ki.ama önce öyle başlayıp sonra kahveye sonrada kana dönmüştü önceden. Bunun arabasi oturdu yüreğime. Üstüne kaynanam Beni UZdu feryat figan anlattı inanamadım sesime komşu gwldi. Şuan resmen depresyona girdim. Zaten ruh halim iyi değildi yataktayim Aylardır.dDoktor da bir bastırdı suan dokunamiyorum bile o bölgeye resmen kemiğim icinmis. Ve cok aşağısı göbeğin.çok canım acıyor. Kızıma bir şey oldu mu diye kaygiliyim.aakinti kana döner mi diye korkuyorum.uüstüne sinirlerim Yatismitor artık. Tiksindim insanlardan rek tanımı bu sanirim

Canim sakin telaş etme i lnsaallah minicik bişeyi yoktur. Kaynana ama sen hatta başkalarına da sonra acısını biz cekiyoruz. Ben meßla annem eya eşim beni kızdı sk olsun odadan bi şekilde Çıkarıyorum. Sakın ağlama kendini ve bebeği düşün baktın olumsuz konuşuyorlar kapat gözlerini fenayim uyku hali geliyor de. Dün benide bakanlıktan aramizlare bi işlem için ben yerime kalkamiyorjm memur diyor yapın. En son dedim adama ya benim sabaha halim belli değil ellerim titremiź sinirden boynunda tutuldu kim çekiyor ben çekiyorum. Anneme telefonu yasakladı. Ben bakmıyorum annem bakıyor artık. Komşuları geldi annem ONLARLA da konusturmadi yani işin özü insanlar dusuncesiź bazen eşim bile yapıyor. Bak kuzum sakin AglMa ağlama kanamayi getirir. Ya as ya as nefes al ver sakinles hayal kur güzel günleri düşün ufunki olayı unut asla düşünme sadece ağrının olmasi an sıkıci Dr ne dedi akıntı plesenfadan mi geliyor benim Dr mminoset ağrı kesici icebilirsin demişti Dr hı bişey vermedi mi i serum faksaydi aslında rahatladın.

Canım alttan ultrasyon yapıcam dedi ben müsade etmeyince sebwbini bilemem ddedi.ustten bastırdı çok ama tüm gece sizladi kemiğiM.yM.ya ben de takan biriyim yıllarca dünkü tartışmayı takabilirImIm.kadin benimle dalga geçiyo resmen ya.ya da evladı üvey. Çok canımı sıktı. Burda malesef görüşmemë Şansın yokyok.gelen oturuyor ağzına geleni konuşup gidiyor. Geçen de bi hamile bayan bana geçmiş olsuna gelmiş. Donmuş annesine diyo ki bak ben böyle naz yapıp yatak dosek yatsam ne tapacaktiniz ben ise gidiyorum. Öyle sinirlendim ki umarım dedim sen de benim yaşadıklarımı yaşarsın madem gozun kalmış yatağa dusmemde.vVelhasıl çok gerildim bikaç gün toparliyamam..ALLAH yardımcımız olsuN ne diyim. Bi görsek dogurdugumuzu hayirlisiyla..bbir de netten okuduklarim öyle korkuttu ki beni.rbeni.rahim yetmezligi varmış ben olcturmedim..kkan pihtilasmasi varmış testini yapmadım. Yani bir türlü İÇİMz Rahat etmiyor.setmiyor.soyle oh be diyemiyorum. Paronaya sardı artık.Yaşadığı her güne Hamdolsun diyorum. Ama bu anlamda netin zararını gördüm ben.

Canim Günaydın öncelikle. Seni çok iyi anlıyorum ben plesentÄ previa ile rahatsızlandım rapor verildi yattım 3 hafta sonra pkesenta yukarı çıktı rahim boyu kısaldi. hastanede geçen 5 günden sonra rahim boyu biraz toparladı. Yani şunu söylemek istiyorum olacağın önüne geçilmiyor. Bak benimki biraz biraz düzeldi umudumuzu kaybetmeyecegiz. Moral çok önemli. Kayinvalide konusunda da komşular konusunda da çok haklısın ancak bu da bir sınav demekki. Canım her ne olursa olsun bundan sonra daha güçlü olmaya çalış senin üzülmemen gerekiyor. Uzulunxcee kasılma başlıyor ve rahim kasilinca plesentada kanama oluyor. Bu şekilde seyahat etmene doğru olmaz ama eşinle bi konuşSan olmaz mi Kayinvakiden mi sana bakıyor başka biri gelemez mi yada esin yemeklerini sana hazırlasa soğukta yiyebikecegin şeyler yapsa sabah ve öğlen idare etsen akşam gelir. Veya annen kardeşin gelse yok mu kuzum yani vallahi yakın olsak koşa koşa gelirim. Yada bakici bi bayan bile olur. Kuzum benim sen çok güzel bi anne olacaksın hem bak mübarek aylarda geldi kandil gününe kavusursak dua ederiz birlikte üzülmeyin bırak artık unutun herseyi evet zor biliyorum ama yapmak zorundayız güzel şeyler düşün mesela ben salona hiç gitmiyorum hep yatak odasındayim istediğim şeyi izliyorum tvden cepten açıyorum TV'deki haberler bile insanı uzuyor. Sen o insanları allaha havale et ve yalnız değilsin canım bunu sakin unutma şurda bir kaç ayimiz var sonra allah ömür verirse bizde sağlığımıza kavusacagiz. Canım ne zaman isterse yaz istersen telimi özelden gondereyim arayabilirsin. Sakin üzülme kuzum hepsi geçecek eskisinden daha iyi olacaksın ben inanıyorum.

Inşallah düzelecek hepimiz için her şey. Bakıcı bulamadım.Geri kalan tüm Seçenekler Var ellerinden geldiğince..uüzülmemek elde dEğil malesef.oo da anne nasıl kiyiyor yavrusunu buna tahammül Edemiyorum
Ki ben şimdiye kadar hiçbir gelini gibi olmadım. Olabildiğince empati kurdum ama şunu anladım ol mu yor
bu gemi iyi niyetle yol almıyor.bundan sonra tipik gelin olucam yetti artık. Evet telefonlaSalim guzel olur

Canim telimi özelden msj attım görüşürüz.

Merhabalar bende 18 haftalık hamileyim bendede 10 gün önce kahverengi leke geldi 3 gün sonra kanamam oldu sonra gectı dün karnım sert oldu ve bugun kanama oldu beklıyorum. Plasenta olupta son ayına kadar giden oldumu ne yaptınız

Çarşamba sabaha karşı altıma kaçırıyorum diye tuvalete gittim ki her yer kandan batmış, nasıl şarıl şarıl geliyor. Ödüm koptu
Hemen kartal eğitm araştırma hastanesine gittim yakın diye, ordaki doktor proluton depot ve progestan yazdı, yatak problemi olduğu için takip edildiğim çapa tıp fakültesine gittim.
Vardığımda kanamam bitmek üzereydi. Ayrıntılı ultrasonda plasenta previa marjinalis dediler. 3 gün yatıp çıktım. Ama ne hastanedeyken, ne de çıktıktan sonra kullanmak için ilaç vermediler. Sadece ilişki yasak dediler, başka uyarıda da bulunmadılar. İstirahat bile söylenmedi. Ama pztesi kontrolüm var, ben de adliyede çalışıyorum işim yorucu. Sizleri okuyunca korktum, yatmazsam başıma birşey gelir diye, zaten yüksek risk grubundaydı, şimdi daha da arttı korkularım.

Son durumlarınız iyidir umarım. Güzel haberler verseniz nasıl mutlu olurum.

Bende nerdeyse 3 hafta oldu kanama hala devam edıyor;(( sımdı geceleri uyanıyorum wc kanlı ıdrar oluyor bır litre su ıcıyorum sonra gecıyor kanamam. Sabahlarıda kahverengı akıntı oluyor

Bende nerdeyse 3 hafta oldu kanama hala devam edıyor;(( sımdı geceleri uyanıyorum wc kanlı ıdrar oluyor bır litre su ıcıyorum sonra gecıyor kanamam. Sabahlarıda kahverengı akıntı oluyor
Aktif bir kanama mı acaba?
Ara ara lekelenme bende de oluyor ama farkındayım ki içerde oluşan kanamadan kalanlar geliyor. O yüzden endişelrnmiyorum, çünkü yeni oluşan bir kanama yoksa sıkıntı yoktur, sen de canını sıkma canım

Elimden geldiğince dinlenmeye calısıyorum Allah ablamdan razı olsun her işime koşuyor hergün yemeği o yapıyor. Ben Allaha bıraktım düşeceği varsa düşer zaten hayırlısı neyse o olsun ama su 3 haftadır psikoloji kalmadı bende Rabbim hayırlısını nasip etsin.

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım.bende tüp bebekle hamile kaldım.6 nisanda bebeğimi kaybettim.27 haftalık doğum yaptım.bebeğim 17 gün küvezde yaşadı.ve sonra melek oldu.benim 24.haftaya kadar hiç problem yokken birden kanamam oldu.ve ondan sonra hep yattım.plazenta previa totalis teşhisiyle üniversite hatanesinde yattım.ve kanamalı kanamalı 27 haftaya kadar dayanabildim.sonra kanamadan dolayı enfeksiyon kapmışım suyum geldi bebeğim doğdu.doğduğunda kalbi durmuş sonra çalıştırmışlar.minik kuzum enfeksiyon kapmış kalbi dayanmadı annesini bırakıp cennete gitti.benimde çok riskim vardı rahmimi kaybedebilirdim.insan sezeryanlı olup kucağının boş olması çok acı.sütünün gelmesi ama bebeğinin olmaması.şuan tekrar hamile kalmak beni korkutuyor aynı şeyleri yaşarmıyım diye.rabbim bilir inşallah yaşatmaz.

benim plasentam servikal os mesafesi 23 mm ile aşağı yerleşimlidir dedi bugün dr. acaba bende mi plasenta previa'yım??? dikkat etmemi ayakta kalmamamı söledi

İlk doğumum 15 sene evveldi hiçbir problem yaşamadım.14 yaşında bir kızım var.2.hamileliğimde total previa yaşadım.9 ay sora tekrar hamile kaldım.
arkadaşım aynı şeyleri bende yaşadım seninle konuşmak isterim suan çok ihtiyacım var bana bu mesajı alınca dönermisin

bende yaşadım ve bunları yaşayan kişileri görünce tek ben değilim diyorum.

kızlar benım de 4-7. aylar arası plsenta rahım agzını kapatıyordu.yukarı cıktı cok sukr normal dogum planlıyoruz sımdı.stre yapmamıstım ben faydası oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…