- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.581
Sağ ol canim.ya bikaç gündür başlamıştı by akinti ama kahve ya da kırmızı değil yine kesik kesik katı ama bu defa sarı çok şükür ki.ama önce öyle başlayıp sonra kahveye sonrada kana dönmüştü önceden. Bunun arabasi oturdu yüreğime. Üstüne kaynanam Beni UZdu feryat figan anlattı inanamadım sesime komşu gwldi. Şuan resmen depresyona girdim. Zaten ruh halim iyi değildi yataktayim Aylardır.dDoktor da bir bastırdı suan dokunamiyorum bile o bölgeye resmen kemiğim icinmis. Ve cok aşağısı göbeğin.çok canım acıyor. Kızıma bir şey oldu mu diye kaygiliyim.aakinti kana döner mi diye korkuyorum.uüstüne sinirlerim Yatismitor artık. Tiksindim insanlardan rek tanımı bu sanirimBu arada bana gece boyu yazabilirsin uyumak ben aklım sende şimdi sana dua edicem canım arkadaşım Allahım yardım etsin sana.
Canim sakin telaş etme i lnsaallah minicik bişeyi yoktur. Kaynana ama sen hatta başkalarına da sonra acısını biz cekiyoruz. Ben meßla annem eya eşim beni kızdı sk olsun odadan bi şekilde Çıkarıyorum. Sakın ağlama kendini ve bebeği düşün baktın olumsuz konuşuyorlar kapat gözlerini fenayim uyku hali geliyor de. Dün benide bakanlıktan aramizlare bi işlem için ben yerime kalkamiyorjm memur diyor yapın. En son dedim adama ya benim sabaha halim belli değil ellerim titremiź sinirden boynunda tutuldu kim çekiyor ben çekiyorum. Anneme telefonu yasakladı. Ben bakmıyorum annem bakıyor artık. Komşuları geldi annem ONLARLA da konusturmadi yani işin özü insanlar dusuncesiź bazen eşim bile yapıyor. Bak kuzum sakin AglMa ağlama kanamayi getirir. Ya as ya as nefes al ver sakinles hayal kur güzel günleri düşün ufunki olayı unut asla düşünme sadece ağrının olmasi an sıkıci Dr ne dedi akıntı plesenfadan mi geliyor benim Dr mminoset ağrı kesici icebilirsin demişti Dr hı bişey vermedi mi i serum faksaydi aslında rahatladın.Sağ ol canim.ya bikaç gündür başlamıştı by akinti ama kahve ya da kırmızı değil yine kesik kesik katı ama bu defa sarı çok şükür ki.ama önce öyle başlayıp sonra kahveye sonrada kana dönmüştü önceden. Bunun arabasi oturdu yüreğime. Üstüne kaynanam Beni UZdu feryat figan anlattı inanamadım sesime komşu gwldi. Şuan resmen depresyona girdim. Zaten ruh halim iyi değildi yataktayim Aylardır.dDoktor da bir bastırdı suan dokunamiyorum bile o bölgeye resmen kemiğim icinmis. Ve cok aşağısı göbeğin.çok canım acıyor. Kızıma bir şey oldu mu diye kaygiliyim.aakinti kana döner mi diye korkuyorum.uüstüne sinirlerim Yatismitor artık. Tiksindim insanlardan rek tanımı bu sanirim
Canım alttan ultrasyon yapıcam dedi ben müsade etmeyince sebwbini bilemem ddedi.ustten bastırdı çok ama tüm gece sizladi kemiğiM.yM.ya ben de takan biriyim yıllarca dünkü tartışmayı takabilirImIm.kadin benimle dalga geçiyo resmen ya.ya da evladı üvey. Çok canımı sıktı. Burda malesef görüşmemë Şansın yokyok.gelen oturuyor ağzına geleni konuşup gidiyor. Geçen de bi hamile bayan bana geçmiş olsuna gelmiş. Donmuş annesine diyo ki bak ben böyle naz yapıp yatak dosek yatsam ne tapacaktiniz ben ise gidiyorum. Öyle sinirlendim ki umarım dedim sen de benim yaşadıklarımı yaşarsın madem gozun kalmış yatağa dusmemde.vVelhasıl çok gerildim bikaç gün toparliyamam..ALLAH yardımcımız olsuN ne diyim. Bi görsek dogurdugumuzu hayirlisiyla..bbir de netten okuduklarim öyle korkuttu ki beni.rbeni.rahim yetmezligi varmış ben olcturmedim..kkan pihtilasmasi varmış testini yapmadım. Yani bir türlü İÇİMz Rahat etmiyor.setmiyor.soyle oh be diyemiyorum. Paronaya sardı artık.Yaşadığı her güne Hamdolsun diyorum. Ama bu anlamda netin zararını gördüm ben.Canim sakin telaş etme i lnsaallah minicik bişeyi yoktur. Kaynana ama sen hatta başkalarına da sonra acısını biz cekiyoruz. Ben meßla annem eya eşim beni kızdı sk olsun odadan bi şekilde Çıkarıyorum. Sakın ağlama kendini ve bebeği düşün baktın olumsuz konuşuyorlar kapat gözlerini fenayim uyku hali geliyor de. Dün benide bakanlıktan aramizlare bi işlem için ben yerime kalkamiyorjm memur diyor yapın. En son dedim adama ya benim sabaha halim belli değil ellerim titremiź sinirden boynunda tutuldu kim çekiyor ben çekiyorum. Anneme telefonu yasakladı. Ben bakmıyorum annem bakıyor artık. Komşuları geldi annem ONLARLA da konusturmadi yani işin özü insanlar dusuncesiź bazen eşim bile yapıyor. Bak kuzum sakin AglMa ağlama kanamayi getirir. Ya as ya as nefes al ver sakinles hayal kur güzel günleri düşün ufunki olayı unut asla düşünme sadece ağrının olmasi an sıkıci Dr ne dedi akıntı plesenfadan mi geliyor benim Dr mminoset ağrı kesici icebilirsin demişti Dr hı bişey vermedi mi i serum faksaydi aslında rahatladın.
Canim Günaydın öncelikle. Seni çok iyi anlıyorum ben plesentÄ previa ile rahatsızlandım rapor verildi yattım 3 hafta sonra pkesenta yukarı çıktı rahim boyu kısaldi. hastanede geçen 5 günden sonra rahim boyu biraz toparladı. Yani şunu söylemek istiyorum olacağın önüne geçilmiyor. Bak benimki biraz biraz düzeldi umudumuzu kaybetmeyecegiz. Moral çok önemli. Kayinvalide konusunda da komşular konusunda da çok haklısın ancak bu da bir sınav demekki. Canım her ne olursa olsun bundan sonra daha güçlü olmaya çalış senin üzülmemen gerekiyor. Uzulunxcee kasılma başlıyor ve rahim kasilinca plesentada kanama oluyor. Bu şekilde seyahat etmene doğru olmaz ama eşinle bi konuşSan olmaz mi Kayinvakiden mi sana bakıyor başka biri gelemez mi yada esin yemeklerini sana hazırlasa soğukta yiyebikecegin şeyler yapsa sabah ve öğlen idare etsen akşam gelir. Veya annen kardeşin gelse yok mu kuzum yani vallahi yakın olsak koşa koşa gelirim. Yada bakici bi bayan bile olur. Kuzum benim sen çok güzel bi anne olacaksın hem bak mübarek aylarda geldi kandil gününe kavusursak dua ederiz birlikte üzülmeyin bırak artık unutun herseyi evet zor biliyorum ama yapmak zorundayız güzel şeyler düşün mesela ben salona hiç gitmiyorum hep yatak odasındayim istediğim şeyi izliyorum tvden cepten açıyorum TV'deki haberler bile insanı uzuyor. Sen o insanları allaha havale et ve yalnız değilsin canım bunu sakin unutma şurda bir kaç ayimiz var sonra allah ömür verirse bizde sağlığımıza kavusacagiz. Canım ne zaman isterse yaz istersen telimi özelden gondereyim arayabilirsin. Sakin üzülme kuzum hepsi geçecek eskisinden daha iyi olacaksın ben inanıyorum.Canım alttan ultrasyon yapıcam dedi ben müsade etmeyince sebwbini bilemem ddedi.ustten bastırdı çok ama tüm gece sizladi kemiğiM.yM.ya ben de takan biriyim yıllarca dünkü tartışmayı takabilirImIm.kadin benimle dalga geçiyo resmen ya.ya da evladı üvey. Çok canımı sıktı. Burda malesef görüşmemë Şansın yokyok.gelen oturuyor ağzına geleni konuşup gidiyor. Geçen de bi hamile bayan bana geçmiş olsuna gelmiş. Donmuş annesine diyo ki bak ben böyle naz yapıp yatak dosek yatsam ne tapacaktiniz ben ise gidiyorum. Öyle sinirlendim ki umarım dedim sen de benim yaşadıklarımı yaşarsın madem gozun kalmış yatağa dusmemde.vVelhasıl çok gerildim bikaç gün toparliyamam..ALLAH yardımcımız olsuN ne diyim. Bi görsek dogurdugumuzu hayirlisiyla..bbir de netten okuduklarim öyle korkuttu ki beni.rbeni.rahim yetmezligi varmış ben olcturmedim..kkan pihtilasmasi varmış testini yapmadım. Yani bir türlü İÇİMz Rahat etmiyor.setmiyor.soyle oh be diyemiyorum. Paronaya sardı artık.Yaşadığı her güne Hamdolsun diyorum. Ama bu anlamda netin zararını gördüm ben.
Inşallah düzelecek hepimiz için her şey. Bakıcı bulamadım.Geri kalan tüm Seçenekler Var ellerinden geldiğince..uüzülmemek elde dEğil malesef.oo da anne nasıl kiyiyor yavrusunu buna tahammül EdemiyorumCanim Günaydın öncelikle. Seni çok iyi anlıyorum ben plesentÄ previa ile rahatsızlandım rapor verildi yattım 3 hafta sonra pkesenta yukarı çıktı rahim boyu kısaldi. hastanede geçen 5 günden sonra rahim boyu biraz toparladı. Yani şunu söylemek istiyorum olacağın önüne geçilmiyor. Bak benimki biraz biraz düzeldi umudumuzu kaybetmeyecegiz. Moral çok önemli. Kayinvalide konusunda da komşular konusunda da çok haklısın ancak bu da bir sınav demekki. Canım her ne olursa olsun bundan sonra daha güçlü olmaya çalış senin üzülmemen gerekiyor. Uzulunxcee kasılma başlıyor ve rahim kasilinca plesentada kanama oluyor. Bu şekilde seyahat etmene doğru olmaz ama eşinle bi konuşSan olmaz mi Kayinvakiden mi sana bakıyor başka biri gelemez mi yada esin yemeklerini sana hazırlasa soğukta yiyebikecegin şeyler yapsa sabah ve öğlen idare etsen akşam gelir. Veya annen kardeşin gelse yok mu kuzum yani vallahi yakın olsak koşa koşa gelirim. Yada bakici bi bayan bile olur. Kuzum benim sen çok güzel bi anne olacaksın hem bak mübarek aylarda geldi kandil gününe kavusursak dua ederiz birlikte üzülmeyin bırak artık unutun herseyi evet zor biliyorum ama yapmak zorundayız güzel şeyler düşün mesela ben salona hiç gitmiyorum hep yatak odasındayim istediğim şeyi izliyorum tvden cepten açıyorum TV'deki haberler bile insanı uzuyor. Sen o insanları allaha havale et ve yalnız değilsin canım bunu sakin unutma şurda bir kaç ayimiz var sonra allah ömür verirse bizde sağlığımıza kavusacagiz. Canım ne zaman isterse yaz istersen telimi özelden gondereyim arayabilirsin. Sakin üzülme kuzum hepsi geçecek eskisinden daha iyi olacaksın ben inanıyorum.
Canim telimi özelden msj attım görüşürüz.Inşallah düzelecek hepimiz için her şey. Bakıcı bulamadım.Geri kalan tüm Seçenekler Var ellerinden geldiğince..uüzülmemek elde dEğil malesef.oo da anne nasıl kiyiyor yavrusunu buna tahammül Edemiyorum
Ki ben şimdiye kadar hiçbir gelini gibi olmadım. Olabildiğince empati kurdum ama şunu anladım ol mu yor
bu gemi iyi niyetle yol almıyor.bundan sonra tipik gelin olucam yetti artık. Evet telefonlaSalim guzel olur
Aktif bir kanama mı acaba?Bende nerdeyse 3 hafta oldu kanama hala devam edıyor;(( sımdı geceleri uyanıyorum wc kanlı ıdrar oluyor bır litre su ıcıyorum sonra gecıyor kanamam. Sabahlarıda kahverengı akıntı oluyor
Elimden geldiğince dinlenmeye calısıyorum Allah ablamdan razı olsun her işime koşuyor hergün yemeği o yapıyor. Ben Allaha bıraktım düşeceği varsa düşer zaten hayırlısı neyse o olsun ama su 3 haftadır psikoloji kalmadı bende Rabbim hayırlısını nasip etsin.Aktif bir kanama mı acaba?
Ara ara lekelenme bende de oluyor ama farkındayım ki içerde oluşan kanamadan kalanlar geliyor. O yüzden endişelrnmiyorum, çünkü yeni oluşan bir kanama yoksa sıkıntı yoktur, sen de canını sıkma canım
arkadaşım aynı şeyleri bende yaşadım seninle konuşmak isterim suan çok ihtiyacım var bana bu mesajı alınca dönermisinİlk doğumum 15 sene evveldi hiçbir problem yaşamadım.14 yaşında bir kızım var.2.hamileliğimde total previa yaşadım.9 ay sora tekrar hamile kaldım.
peki ilk bebegın yasıyormu? yanı plesantadan dolayı 1 bebek kaybettın dımı
korkunc bu anlattıkların ınsan nasıl korkmaz sureklı erteleyesım gelıyor sureklı :S
ben 10 gun sonra kontrole gıttıgmde hangı cesıdıydı plesantanın totalmıydı dedım hayır dedı soylemedı tekrarlamayacak gıbı dusun dedı daha sonra 1 ay oncesıne kadar baska dr gıtmedım bu gıttıgım dr rahım fılmı cart curt yaptı gebe kalabılırsın doguracaksın dedı ılk bebegımde tup bebek ama korkuyorum
sanırım erteleyecegım
16 haftalık kaybımın uzerınden tam 15 ay gectı
yapamıyor canımkızlar aşağı yerleşimli plasentalar normal doğum yapamıyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?