Plasenta previa

Bol bol yat keyif yap kötü bişey beklediğini sanmıyorum inşallah Zaman'ında sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına
arkadasım agzın bal ınsallah calısıyorum sımdı rapor aldım yatıyorum bakalım inşallah dedıgın gibi kotu sonular dogurmaz 2 kere kurtaj oldum 1 kez hısteroskopı ıster ıstemez korkuyor ınsan

arkadasım agzın bal ınsallah calısıyorum sımdı rapor aldım yatıyorum bakalım inşallah dedıgın gibi kotu sonular dogurmaz 2 kere kurtaj oldum 1 kez hısteroskopı ıster ıstemez korkuyor ınsan
28.haftaya kadar çıkıyor yukarı.cıkmazsada o şekilde sezeryanla doğuran çok ama yatacaksın başka ilacı yok bunun ben 2,5ay yattım ve çıktı çok şükür şuan iyiyim inşallah seninde çıkar dualarım sizlerle

allah razı olsun canım ınsallah cıkar cok rısklı olabılıyormus o yuzden korkmadım degıl 3 kayıp yasadım bırde
ınsallah senın gıbı guzel haberlerle gelırım yeniden

Kahve delisi teşekkür ederim bilgi için. Kent hastanesini de araştırırım. Mert Beyle henüz konuşmadık tam olarak ama doğuma girmeyecek zannedersem. Kayınvalidemi de Mert Hocaya muayene ettirdik ama ameliyat için üniversitede başka bir hocaya yönlendirdi. Ücretler desen bütçeyi çok zorlar vaziyette. Üniversitede ameliyat için 3500 lira ödedik. Doğum için ne kadar isteyecekler bilmiyorum. Kafa karıştıran durum 30 dan sonra hastaneye yatırayım demesi. Yoksa şu gun gel doğum yapacaksın dese hiç sorun yok ama 30 da gitsem yaklaşık 1.5 ay izmirde kalmamız gerekecek. Bakalım artık.

Umutluhan plasentan rahime mi yapısık yoksa aşağıya mı yerleşmiş yani plasenta previa totalis ya da marginalis mi? Yapışık olması başka bir durum ve MR falan cekiyorlar yapışık mı değil mi diye 32.haftada. Doktorum bana da dedi öncesinde sezeryanım ve malesef bu sezeryandan sonra doktorum içeride plasenta parçası bırakmış nedenle bir de küretajım var. Üstelik kürtaj esnasında bardaktan boşalırcasına kanamam olmus. Sonrasında 2 unıte kan verdiler. O sebeplerden dolayı plasentan rahime çok yapışabilir demişti en son.

Kahve delisi kent hastanesinde hangi prof.? Bir de bilgin var mı gelişmiş kuvoz desteği var mı 34 ten önce doğan bebekler için

Kahve delisi kent hastanesinde hangi prof.? Bir de bilgin var mı gelişmiş kuvoz desteği var mı 34 ten önce doğan bebekler için
Evet Can'ım ben kente gidiyorum yeni doğum bakım ünitesi çok iyi doktorları çok iyi.namık Demir profun adı İzmir'de 1numara benim doktorum tunç bey hastane çok iyi ama tek kötü yanı sgk geçmiyor..

Doktorum rahimle bitisik oldugunu soyledi tabi o anda tam.olarak anlayamamistim yani en az 5cm olmali ama sende yok yani suan 37 haftada olsan direk sezeryana alirdik dedi ama yukari cikacagini dusunuyorum da dedi bende iki kurtaj bi histeroskopi yaptrdim belki ondan dolayi olmus olabilir cunku ilk kurtajimda cok kan kaybetmstm bende

Kac haftalik simdi bebegin

18+3 haftaligiz canim

Insallah cıkar yukarı. Ben doktorumu dinlemedim ilk zamanlarda. Yatman gerekiyor dedi ama çalışmaya devam ettim nasıl olsa işim masa başı diye. Senin haftalarında işi bıraktım evdeyim şimdi ama hem kendi doktorum hemde prof. artık biraz zor diyor yukarı çıkması. Önceki hikaye de kötü olunca. Benimde bir sezeryan iki histeroskopi ve lanet olsun ki bir de kürtajım var. Hem şu anda hemde doğum esnasında kanamadan cok korkuyorum. Kurtaj da da doktor 10 dak surecek dedi. Gözümü açtığımda 3 saat gecmişti aradan.

Canim suanda bende yatiyorum raporluyum ama illa ki donecegim ise bakalim nasil olacak senin kac haftalik hic cikmadi mi bende cok korkuyorum o kanamadan dogumda

18+3 haftaligiz canim
Canım benim başıma 35. Haftada geldi yarım kapatıyor rahim ağzini haftaya cuma sezaryan olacağim. Ben çok araştırdım üç doktorla görüştüm tek çare yatıp dinlenmekmis bol bol dinlen ben sansliymisim diyorum kendi kendime çünkü 35 haftada geldi basima tek normal doğum çok istememe rağmen sezaryan oluyorum inşallah yukarı çıkar plasentan.

Bir avazda saglikla.kucagina almayi nasip etsin Rabbim canim bizede dua et insallah suanlik yatoyorum ama calistigim icin mecbur donecegim ise nasil olacak bende bilmiyorum insallah hepimiz saglikla dogururuz bebislerimizi

Canim insallah cikar netten okuduguma gire 28haftaya kadar cikabiliyomus benim asil doktorum.tayini cikti yeni doktor a basladim bilmedigimden cok detayli soramadim.bidahaki gittigimse soracagim herseyi insallah cikar canim Allahtan umut kesilmez ben iside birakamam maddi acidan bakalim nasil.olacak
Hic cikmadi malesef. 25 hafta 1 gunluk bugun. dun kontroldeydim hic degismemis dedi.

Allah hepimize kolaylık versin. Benim iş yerim anlayışlı. İşlerimi evden takip ediyorum.Sorun olmuyor. İnşallah çıkar diyorum ama hiç umudum kalmadı artık. Tek derdim iyi bir hastane ve doktor bulup sorunsuz doğum yapmak.

Suanlik bnde oyle evden takp ediyrm arkdam bakalm bende rica edecegm ama isim geregi orda olmam gerekio bakalim idare edeceklermi gerci dusuklermde cok ettiler utaniyom artik nerdensin canim

Suanlik bnde oyle evden takp ediyrm arkdam bakalm bende rica edecegm ama isim geregi orda olmam gerekio bakalim idare edeceklermi gerci dusuklermde cok ettiler utaniyom artik nerdensin canim

Çok güzel bir yerde yaşıyorum ama sağlık yönünden 5 para etmez. Marmaristeyim

Canim saglik birqz sans bence bugun yine gittim doktora risk buyuyo galiba plesanta rahim agzini tam kapatmis bebegin kafasida orda agrim oluyor doktords kafasi o yonde oldugundan olabikir dedi bilmiyorum napacagim nasil olacak korkularla doluyum

`