- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.481
yarın sabah erkenden 100 gr yüklememiz var açız
kızlar günaydın heyecan dorukta çıkıyorum doktara gidicem tam 3 haftadır bebeğimi görmedim inşallah hayırlı haberle gelicez:18::18::18::18:
kızlar günaydın heyecan dorukta çıkıyorum doktara gidicem tam 3 haftadır bebeğimi görmedim inşallah hayırlı haberle gelicez:18::18::18::18:
ciddi ciddi ben de düşünüyorum.telefonu vardı bende.randevu alayım.
burda bir prof daha var.telde görüşmeme rağmen o da aynen rıza bey gibi olumlu konuşmuş ve çok yardımcı olmaya çalışmıştı.
ulaşım konusu bana çok sıkıntı olmazsa rıza bey yoksa burdaki profa gideyim.
proflarda olmayan hava asistanlarda var.demekki insan ne kadar dolu olursa o kadar mütevazi oluyor.
birden aklıma geldi,rıza bey bana da diyormuş plesanta yerinde,sorun yok.
inşaALLAH canım hepsi çok dua etti bir nefeste kurtar diye.:)
bu halde sana sıkıntı olduk,hakkını helal et dediler sürekli.
biz de onlara alışmıştık,gidince ev pek boş kaldı.
senin de güzel haberlerini alacağız inşaALLAH canım.
hamilelerin duası kabul olurmuş.burdaki herkes hamiş.Allah birbirimize ettiğimiz duaları hayırlısıyla kabul eiyor inşaALLAH.
Al canım al gelecek aya sen de randevu al şimdi hoca tatile cıktı iki haftalığına yok sanırım.bence eminimki sana da olumlu seyler söyleyecek
ayyyy canımmmmmmmmmmm bu e güzel haber böyle süper ötesiiii valal kendime bukadar sevindim desem inan yalan olur
busefer artık at kafandan bütün olumsuzlukları inşallh oğluşunu sağ salim kucağına alıcaksın...
sendemi sünnet ettiricen doğar doğmaz bende ettiricem çünkü oğlumda çok sorun yaşadım şu pipisi yüzünden çok şükür oda sünnet oldu rahatladık ...
İnsallah hayirlisi. Yapilmadi. Bakalim c.tesi ne diyecek. Ciger gelistirici sanki 32 den sonra yapiliyor diye duymuştum ama bilmiyorum: Umuyorum gerekmez de kendi kendine 37 yi bulur.
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin ve düşüncelerin icin cok tesekkür ederim Allah razı olsun.inşallah senin de seker yüklemen sorunsuz gecer ve sonuç ta iyi olur.
İnsallah herşey yolunda giderse yenidogan sünneti yaptırmayı istiyoruz canım.göbek kordonundan daha çabuk iyilesiyormus ve narkoz da vermiyorlar.kendini bilmezken bu islemi yaptirmak bence çok mantıklı.büyüyünce bize minnettar olacaklar eminim
kızlar geldim şimdi malesef plasentam çıkmamış ucu aşağıda dedi doktorum ben hala ağlama krizlerine giriyorm dedim korkma eğer ucu bu şekilde kalırsa kan almana bile gerek kalmayabilir doğumda dedi 1 kilo vermişim 73 tüm 77 olmuştum şimdi 76 geldim diyet işe yaramış dedi diyete devam el uyuşması için nerox b verdi ayak ağrılarınada iyi gelir dedi 15 gün sonra açlık şekerine baktır gel dedi o zaman vajinal bakacak 2 hafta içinde çıktı çıktı çıkmazsa çıkma ama büyük ihtimal böyle kalır değişmez dedi hamd olsun bebeğimiz iyi kilos sağlığı herşeyi normal dedi
kızlar geldim şimdi malesef plasentam çıkmamış ucu aşağıda dedi doktorum ben hala ağlama krizlerine giriyorm dedim korkma eğer ucu bu şekilde kalırsa kan almana bile gerek kalmayabilir doğumda dedi 1 kilo vermişim 73 tüm 77 olmuştum şimdi 76 geldim diyet işe yaramış dedi diyete devam el uyuşması için nerox b verdi ayak ağrılarınada iyi gelir dedi 15 gün sonra açlık şekerine baktır gel dedi o zaman vajinal bakacak 2 hafta içinde çıktı çıktı çıkmazsa çıkma ama büyük ihtimal böyle kalır değişmez dedi hamd olsun bebeğimiz iyi kilos sağlığı herşeyi normal dedi
dagcı guzel dıleklerıinşaALLAH canım.
ben inanıyorum burdaki herkes normal zamanında sağlıkla doğumunu yapacak.sen de dahil.:))
ban cıger gelıstırıcı 26 hafta basındaydım sanırım ıkı doz seklınde yapıldı.rıza hıcaya sordum artık yapılmaz zaten dedı her gebelıkte bır sefer dedı.yaptırıken cok tedırgın oldum duyduklarım benı cok acabalara surekledı ama daha rıza hoca ve doguma gırecek ıkıncı doktorumada sorunca ıcım rahatlattı.sonucta hersey bebeklerımız ıcın.İnsallah hayirlisi. Yapilmadi. Bakalim c.tesi ne diyecek. Ciger gelistirici sanki 32 den sonra yapiliyor diye duymuştum ama bilmiyorum: Umuyorum gerekmez de kendi kendine 37 yi bulur.
ay annemler ve gorumceler sakın dıye aylardır telkın verdı bana cocugun omru kısalırmıs.rapunzel oldum.hastenede yatarken sıcaktan o kdar bunaldımkı eve gelır gelmez ucundan ben bıraz kestım onune kat bıle attım.doguma gıtmeden me yanı dısarı cıkabılınce kestırmeyı dusunuyorum.ayrıca butun arkdaslarım doguma saclarını kestırıp boyatıp manıkurlerını yaptırıp gıttıler.manıkurlu yanı ojelı falan almıyorlar cdoguma ama olsun en azından kestırebılırız.kızlar aranızda saç kestiren varmı şuan çocuklar duymasın meltem varya atv de saçımı aynı öyle yapmak istiyorum allah nasip ederse doğumdan sonraya bırakmalıyım sanırım ne olur ne olmaz diye nette alakası yok yazıyor ama korkuyorum 2 ay daha dişimi sıkıcam inşallah
Sevgili previalı yoldaşlarım:)
Bişi sorucam ne kadar ev işi yapıosunuz yada neler yapıosunuz ne kadar dinleniosunuz tamam istirahat dedi ama hiçmi bişi yapmıycaz ben tam anlayabiilmiş değilim??
Sevgili previalı yoldaşlarım:)
Bişi sorucam ne kadar ev işi yapıosunuz yada neler yapıosunuz ne kadar dinleniosunuz tamam istirahat dedi ama hiçmi bişi yapmıycaz ben tam anlayabiilmiş değilim??
canım ben totalısım bir bucuk aydır ayaga kalkmıyorum desem yerıdır .doktor harıcı evden cıkmıyorum,yemegımı dahı yatakta yıyorum.ama benımkı bırazagır gecıyor sanırım cunku cok fazla kanamam oldu .rıza hocadan sonra evın ıcınde bıraz ayaga kalkmaya basladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?