- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
çok sağol canım,içime su serptin.bende yatıyorum sürekli henüz kanamam olmadı inşallah olmaz da.hepimiz hayırlısıyla tamamlarız günlerimizi.sen şimdi kaç haftalık oldun canım.riskli dönem kaçıncı haftaya kadar? yarın tekrar gidicem üniv.hastanesine prof görücek,inşallah iyi şeyler söyler oda.
canım benim 34.hafta bugün bitti çooook şükür:)))
canım risk hep var ne yazık ki.ben hala oh be diyemedim.ama doktorum 28.haftadan sonra,kendini yormadan dışarı çıkabilirsin demişti.ben de eşimle yemeğe vs'ye gittim ama çok dikkat ederek.benim plasenta 28'de biraz yukarı çıktı.hala da aynı yerde.zaten p.previa tanısı ancak 28-32.haftalar arasında net olarak konuluyor.o haftalardan sonra yukarı çıkmıyor diye biliyorum.ama senin haftan daha yeni.çok dikkat edip,kendini korursan,hem kanaman olmaz,hem de inşallah plasentan yukarı çıkar.ben kanamadan sonra doktorumu değiştirdim ve perinatoloğa gidiyorum.iyi bir doktora görünmen de önemli.belki üç beş kuruş fazla verirsin ama için rahatlar.sıradan bir kadın doğumcuya gitmeni tavsiye etmem canım.hatta üniv.hastanesi çok daha iyi olur.ben de öyle yapıyorum.
nette okudukları insanın ödünü kopartıyor:))ben de ilk başta çook korkmuştum.tabii ki ciddiye alınması gereken bir problem.ama dikkat ederek aşılabiliyor şükür ki.inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.ama moral de önemli.bebeğin için güçlü ol.her şeyin başı stresten uzak olmak.yarın doktorun söylediklerini yazarsın olur mu.allah yardımcımız olsun.