- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
benim durumum doktorum beni korkutmasada nette okuduklarım,beni çok korkuttu dün gittiğimdede marjinal plasentan devam ediyor 15 gün sonra alttan bakıcaz dedi kan takviyesi gerekebileceği için geçen gittiimizde kanı bulmak bizim sorumluluğumuz demişti dün sorduk hastanenin sorumluluğu ama 3-4 akrabanız kapıda beklese çok iyi olur dedi herhangi bir duruma karşı dedi tüplerimin bağlanması gerektiğini tekrar söyledi zaten bir kızım var allahın izniyle birde oğlum olacak eşimde istedi bağlanmasını tamam dedik çok olağan üstü bir durum olurda bebek isterseniz biraz masraflı olur ama ameliyatla tüpler açılır yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bu topikteki arkadaşlar hepsi süper güven verici çok iyiler onların sayesinde allahında izniyle korkularımı atllattım tabi son 2-3 hafta kala ne olur bilemiyorum26 eylüle alırız dedi 15 haftam kaldı
![]()
Hadi hayırlısı canım benim normal doğum tarihim 8 eylüle denk gelior ama sezeryan olunca daha erkene kalır diye düşünüyorum..Alttan neden bakacakmış ya uffff