selam herkese,
11 haftalik hamileyim placenta asagida dedi doktor ve cok korkuyorum, yazilanlari okudukca daha fazla panik oldum. zor elde edilmis bir gebelik bu.. sizce cikma ihtimali yuksek mi?
Hoşgeldin canım. Korkacak hiç birşey yok. Çıksa da çıkmasa da hepimiz sağlıklı doğum yapacağız, yeter ki kendini yorma ve dinlen. Durumunu bildikten sonra korkacak birşey yok, içini rahat tut. Yazılanlarda panik olcak ne var ki :)Doktorlar hazırlıklı olmamız için en kötü ihtimalleri söylüyorlar ama bular her previalı hamilede olacak diye bir şey yok. Kimisinin ki 28. haftada kimisininki 38. haftada yukarı çıkıyor ve rahat rahat doğum yapıyor. Önemli olan bilinçli olup kendini yormaman.
herkese günaydın dün bütün gün bebeğimin cicilerin yıkadım kuruttum ütüledim dalan roxy ile yıkadım 30 derecede okadar güzel kokuyorki anlatamam rabbim kucağımıza alıp giydirmeyi nasip eder inşallah hepsi misafir odasında duruyordu kutu içinde dağınık yıkadım toparladım annemlerde geldi yorulmuşum belim çok ağrıyor bugün umarım geçer
Aferim sana

Canım hem korkuyorsun hem çok iş yapıyorsun. Herşeyi bir anda bitirmeye çalışma. Nasıl olsa hergün evdeyiz, taksit taksit yap. Sonra yorulduğunu farketmezsin ve pişman olursun.Belinin ağrıması çok iş yaptığının ve yorulduğunun göstergesi canım. Ne kadar yorulmadım desende yorulmuşsun. Kendine dikkat et.İnsanın başına ne gelirse dikkatsizlikten gelir. Oturduğun zaman belindeki ağrılar geçiyorsa ve kendini rahatlamış hissediyorsan yorulmuşsun. Aynı şekilde ayakta durup sonra yattığında ayağının altında bir rahatlama hissediyorsan yine yorulmuşsundur.
Günaydın canım herkese hayırlı cumalar bu arada.bebeğinin cicileri inşallah bebeginin üstünde eskisin e mi?Allah hepsinin tadını aldırsın canım benim.ama rica edicem bunlarï başkasından rica et sen yapma.kendini yorma.
Naber arkadaşım bu ara pek konuşamadık. Kaç gündür yattığım yerden de olsa site işleriyle uğraşıyorum. Firma ara, teklif al v.s. İyisindir inşallah. Birazdan annemler gelecek ben de onları bekliyorum. Eşimin anne babası bu arada :) Müsait bir rada konuşalım. Eşin ne yaptı SGK yı aradı mı. Hiç haber yok senden

Bu arada aazzrraa hem korkuyor hem de kendine hiç dikkat etmiyor, hayırlısı. Umarım sözümüzü dinler de bir daha üst üste iş yapmaz. Yorulmadım diyor ama, bel ağrısı yorgunluktan.
Benim de 27 haftalık ve kismi olarak kapatiyor. Sali gunu kanama goruldu. igne oldum. 3 gun yatak istirahitiydi kazasiz gecti ama 4 gun de evde dinlenmeye devam. Disari cikmak yasak. Hareketsizlik zor bir durum. Yuruyusler vs. yasaklandi zaten. Oturup sisiyorum bakalim. İnsallah 37. haftayi bulurum diye dua edip dikkatli olmaktan baska birsey yapamiyorum. Yuruyus yasak olunca disari ciksam da yapacak birsey yok zaten. Kizim var 4,5 yasinda o da benimle sıkıldı evde iyice.
Geçmiş olsun canım, benim de marginalis. Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin neredeyse, Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip eylesin. Ben de 27. haftalarda olsam ne süper olur :) yatmaktan vakit geçmiyor bir türlü :)Bana da yürüyüş v.s. yasak. Doktor sürekli yat demiyor ama yürüme, iş yapma diyor. Geriye pek bir şey kalmayınca ben de mecburen karpuz gibi uzanıyorum hep

Doğumdan sonra kızınla bol bol ilgilenirsin canım, üzülme. Hem kardeşi olunca canı sıkılmaz, yaşı küçükmüş, onun için bir nevi oyuncak olacak kardeşi, o zaman hiç canı sıkılmayacak :) Bu arada kısmi olduğu için 38. haftada bile yukarı şıkma ihtimali var canım, umarım çıkar.