- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim çok şükür yukarı çekmiş dedi ve et et ürünleri tüketmeye gayret et kaslarını güçlendirir daha güçlü çeker dedi Allah hepimizin yardımcısı olsun inşalalh sağlıkla doğururuz hepimiz bebeklerimizi ben birde sürekli şunu yaptım belki komik gelecek ama çaresizlikten artık herşey deniyordum hani derler ya banyo yapınca kaslar gevşer diye bende her banyodan sonra hemen ayaklarımı bayağı yukarı kaldırdım öyle uzandım yumurta yemeye dikakt ettim çok hareket etmedim hep ayağımın altına yastık koyarak uzandım gece gündüz ve ayetel kürsülerini hiç ihmal etmedim okurkende belki kızımla aramızdaki bağdan beni hisseder diye karnımın aşşağısından yukarısına doğru okşayarak okudum sanki kızım elimi takip eder diye düşündüm
yanlış anlaşılmak istemem kimseye bunları yapın demiyorum zaten kendi ürettiğim şeyler çoğu ama en azından yaptığım şeyleri sizlerle paylaşmak istedim![]()
Merhaba canım ay çok čok čok sevindim bu güzel habere

Yazdıkların yani yaptıkların bana hiç saçma gelmedi.bence bunları yaparak beynine olumlu komutlar vermişsin.ben de öyle yapıcam.et yemeye başlıyayım bari.hič yemiyorum gibi bişey.