alista, teşekkürler canım. İster istemez stres basıyor ama sizlerin yorumları cesaretlendiriyor beni. Haftaya bugün evimde ve iyi durumda olacağımı hayal ederek rahatlıyorum. Ya bişey soracaktım; hastane için pijama mı, gecelik mi ya da bol tişört falan mı alsam yanıma? Ne dersiniz?
şehirdışından giden arkadaşlar da var sanırım .. nerde kalıcaksınız kac gün istanbulda kalmanız gerekiyormuş . vs vs azcık anlatır mısınız kızlar.
bir de aylin hanıma mail atsam bana birkaç resim gönderir mi acaba. aylin hanımı tanıyanlar cevabınızı bekliyorum .
verdalila hayırlı olsun, herşey yolunda gider umarım. Korkma uyuyup uyanıcaz ne olduğunu anlamadan inşallah...
Kızlar stresim had safhada yaaa, tırnaklarımı kemiriyorum. Bana sakinleştirici birşeyler söyleyin lütfenmafoldumben
verdalila, canım rahat ol lütfen, oyalanacak bişeyler bulsan. Internetten alışveriş sitelerini gez mesela..Belki iyi gelir ha? Senin için dua edeceğim canım...
Canım geçmiş olsun napalım. Ama sonuçta benim anladığım Naci beyde toplama ve kas altı olarak önermiş değilmi? Yoksa toparlarsa da kas üstündemi kalacak protezin? Görüntü olarak beğenmiş yani öylemi? Hani sen top gibi falan diyordun?
Şimdi ben doğurup emzireceğimya inşallah, sonradan benimkide kesin toplanacak. Aylin hanımla bu konuyu konuşmuştum zaten benimki riskliydi, sarkma ihtimali vardı. Sadece deriyi topluyorlarmış ve meme başını yukarı taşıyorlarmış. Süt kanalları ile ilgisi olduğunu bende yeni duyuyorum , öyle bişey dememişti. Neyse yarın soracağım bu soruyu. Ama dediğin gibi elifnazcığım Aylin hanım öyle bir bilgi vermediyse yoktur diye düşünüyorum.
yok kızlar toparlamayla süt kanallarının ilgisi yok tabiki yani ben yeni ameliyat oldum ya
bağ doku oluşmadan ikinci kez ameliyat olursan sonucunu gene beğenmezsin ve de güzel olmaz zaten dedi.yani o zaman uğraştıkça uğraşırsın(yani tekrar tekrar ameliyattan bahsediyo) sonra süt kanalların falan zarar görür dedi.
yoksa küçültmede bile bişe olmuyo yani
işte her doktor ayrı bi fikir sunuyo.aylin hanım da hemen de olabilirsin demişti ama ben bi süre dinlenmeye karar verdim.eğer bi kaç ay içinde olurda daha kötüye giderse zaten mecbur ameliyat olucam:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?