Plastik Cerrah Aylin Karanlık'a protez taktıran var mı?

arkadaşlar, yarın ameliyat oluyorum. Birazdan ıstanbul'a yola çıkacağım. Lutfen benim için dua edin...Deneyimlerinizle beni cesaretlendirdiğiniz için herkese teşekkürler..Perşembe akşam geri döneceğim. O zamana kadar hoşçakalın.......

Hadi hayırlısı canım. Çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerini bekleyeceğiz. Öptük seni kocaman.:gitme:

Kızlar ben ameliyatımı oldum, evime döndüm. Hastanelerde uyumak pek işime gelmediğinden gelip evimde bi güzel uyudum. Kollarda halsizlik dışında fazlaca şikayetim ağrım falan yok . Dün birkaç saat oldu, sonra rahatım. Tek sıkıntım sürekli düz yatmak. Yan yatarsam hava yastıklarım patlar die korkuyorum. Öptüm sizi.

Çok geçmiş olsun canım. E kaç cc kondu. Anatomik mi, yuvarlak mı? yazmamışın şeker:kedi:

Ay kusura bakma canım ya. Memelerimi arkadaşlarıma göstermekle meşguldüm :))) Meraklılar çay içmeye gelmişler. 375 cc anatomik kondu canım. Sanırım C cup gibi bişey olacak yada biraz daha küçük.

asmunikal canım hadi hayırlısı, muhtemelen sen ameliyattan çıktın tatlım...
öpüyorum seni, bende haftaya oluyorum kızlar.. ama sütyenimi almadım henüz.. ya ayyıldızın siyesinde bulamadım kızlar.. bana özelden link yollayın lütfen

Asmunikal çok geçmiş olsun canım valla ameliyattan çıktıktan sonra sürekli uyuyorum ben yaaa. Ameliyattan bir hafta öncesinden ameliyata girene dek uyku tutmamıştı stresten onların acısımı çıkıyo, narkoz mu bööle yaptı beni bilmiyorum artık. Certanly sanırım sırada sen varsın bu forumdan. Hadi bakalım senide merak edicez artık .

Merhaba arkadaşlar baktımda 15 gündür falan girememişim, havalar güzel ya badana falan yaptırdıki ilkbaharda düşünüyordum ama dayamadım. O yüzden yer yerinden oynadı bayaaa. Verdacığım, Asmunikalcim çok geçmiş olsun, güle güle kullanın memişlerinizi artık. Certanly sana Allah kolaylık versin, olabildiğince kafanı dağıt, meşgale bul kendine, yoksa fena stressss basar. Verdacım uykusuzluğun acısı çıkıyodur bence birkaç ameliyat olan biri olarak anesteziste sormuştum 6*8 saatte atılıyomuş narkoz vücuttan merak etme dinlenmene bak. Öptüm

kızlar selamlar, ya çok teşekkür ederim burda insan önemsendiğini hissediyor,
sizlere geçmiş olsun sizinle pek tanışma fırsatımız olmadı ama olsun forumu takip edeceğim devamlı.. sizler bize yol gösterdiniz, teşekkür ederim.. ben bugun asmunikalle konuştum, ameliyattan çıkalı 1 saat olmuştu ama çok iyi oldugunu söylüyordu, hafif kollarında güçsüzlük oldugunu diyordu ki, sesi filan gayet iyyiydi... darısı başımaaa:)) 23üne kesin ameliyat oluyorum.. bu süre zarfında toplam 3 şehir değişikliğim olacak yani gayet yoğun olacagım bu sıralar...
sütyeni siparişi yarın versem haftaya kadar elime ulaşır sanırım... herkese sonsuz teşekkürler... öpüyorum herbirinizi...

Tatlım bu forumun özelliği bu zaten. hayatımızda bizi önemsiyen kişiler var. Ama estetik olayında kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz. Kimi annesinden, kimi kaynanasından,kimi herkesten, kimi nişanlısından bile saklıyor bu ameliyatı. Burada aile gibi olduk hakikaten. Asmunikal' in iyi olduğuna çok sevindim haber verdiğin için sağol. Bende seni öptüm.

hahaha elifnazcım benim protezler 420 cc ama duyan bunlar gibi bişey sanıyor herhalde. e sen gördün benim memeleri. valla bunların yarısı kadar bile yoktur herhalde :))

Evet şekerim ya. ığrenç geldi bana valla. Seninkiler süper oysa :)))) ındilermi aşağıya yumuşadılar mı iyice???

nisanlasindan kocasindan saklamak cok sacma...yani adamlar en gec elledinde anlarlar...ben zaten hic anlamis degilim estetik olupta saklayanlari...cokmu utanc verici birsey ki sakliyorlar...öyleyse olma...

Eh valla haklısın Tumena meme ameliyatları pek saklancak şeyler değil zaten izi mizi, protez duruşu anlaşılır diye düşünüyorum belki eşi, nişanlısı karşı çıkanlar gizli yaptırıyor onu demiştir, sonra zaten anlar. Ama ben yaptırmadan önce eşim kesinlikle karşıydı, kavga dövüş yaptırdımç Hastanede yanımda kalmadı, beni attı gitti resmen. O ameliyat ve sonrası psikolojisini burada ameliyat olanlarla paylaşıp yada okuyup atlattım canım. YALNIZ DEĞıLSıN olayı bir nevi :=)))))

tabi elifnaz ilk aya göre aşağıdalar ama hala destekli sütyen takmışım gibiler dışarıda bakınca. azıcık daha aşağı inseler tam olacak. yumuşaklığı da fena değil şimdi.

Hele benimkiler neredeyse ağzıma girecek gibi daha :))))) Bende ümitle inmelerini bekliycem artık. En önemlisi ameliyat olmaktı atlattık şükür, gerisini zamana bırakacağız bakalım.

kızlar merhaba,
Dün akşam geç saatlerde döndüm evime. Şu anda gayet iyiyim. Çarşamba sabah Aylin HAnımla hastanede buluştuk, muayene etti beni. 12.30 civarı ameliyathaneye aldılar, önce bir iğne yapıyorlar sakinleştici birşey, sonrasını hatırlamıyorum. Uyandığımda yatağımdaydım, az ağrım vardı daha çok kollarımda güçsüzlük onun dışında uyudum hep. Aylin Hanım geldi sonra, sağolsun hep başımdaydı, 375 cc pütürlü mentor high profile cohesive jel protez taktık dedi. ılk gece biraz sıkıntılı geçti tabi ayağa kalkarken falan ama hastane personeli çok yardımcı oldular bana. Dün de akşam üstü pansumanımı yaptı, hemşireler falan bayıldı süper olmuşlar dediler. Sonra da birbuçuk saatlik uçak yolculuğu sonrası evime geldim. Bu sabah daha iyiyim, sadece dik duramıyorum. Bir de çok uykum var... Tekrar yazarım. Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.

Certanly, canım tekrar teşekkür ederim jestin için. Hiç stres yapma ilk iki günden sonrası çok kolay geçecek gibi..Aylin Hanım'la yüz yüze görüştükten sonra çok rahatlıyorsun...Tekrar görüşürüz, öptüm çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…