arkadaşlar, yarın ameliyat oluyorum. Birazdan İstanbul'a yola çıkacağım. Lutfen benim için dua edin...Deneyimlerinizle beni cesaretlendirdiğiniz için herkese teşekkürler..Perşembe akşam geri döneceğim. O zamana kadar hoşçakalın.......
Kızlar ben ameliyatımı oldum, evime döndüm. Hastanelerde uyumak pek işime gelmediğinden gelip evimde bi güzel uyudum. Kollarda halsizlik dışında fazlaca şikayetim ağrım falan yok . Dün birkaç saat oldu, sonra rahatım. Tek sıkıntım sürekli düz yatmak. Yan yatarsam hava yastıklarım patlar die korkuyorum. Öptüm sizi.
asmunikal canım hadi hayırlısı, muhtemelen sen ameliyattan çıktın tatlım...
öpüyorum seni, bende haftaya oluyorum kızlar.. ama sütyenimi almadım henüz.. ya ayyıldızın siyesinde bulamadım kızlar.. bana özelden link yollayın lütfen
kızlar selamlar, ya çok teşekkür ederim burda insan önemsendiğini hissediyor,
sizlere geçmiş olsun sizinle pek tanışma fırsatımız olmadı ama olsun forumu takip edeceğim devamlı.. sizler bize yol gösterdiniz, teşekkür ederim.. ben bugun asmunikalle konuştum, ameliyattan çıkalı 1 saat olmuştu ama çok iyi oldugunu söylüyordu, hafif kollarında güçsüzlük oldugunu diyordu ki, sesi filan gayet iyyiydi... darısı başımaaa:)) 23üne kesin ameliyat oluyorum.. bu süre zarfında toplam 3 şehir değişikliğim olacak yani gayet yoğun olacagım bu sıralar...
sütyeni siparişi yarın versem haftaya kadar elime ulaşır sanırım... herkese sonsuz teşekkürler... öpüyorum herbirinizi...
Tatlım bu forumun özelliği bu zaten. hayatımızda bizi önemsiyen kişiler var. Ama estetik olayında kimseyle paylaşamadığımız şeyleri burada paylaşıyoruz. Kimi annesinden, kimi kaynanasından,kimi herkesten, kimi nişanlısından bile saklıyor bu ameliyatı. Burada aile gibi olduk hakikaten. Asmunikal' in iyi olduğuna çok sevindim haber verdiğin için sağol. Bende seni öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?