fatmaagul çok doğru bir karar vermişsin. inşallah sen de sorunsuz bir şekilde atlatacaksın. emin ellerdesin......
Walla arkadaşlar ben yokken (4 gündür memleketteydim düğün mevsimi) neler olmuş neler. Kimderki'yi biliyorum zaten ordan bile takip ettim canım arkadaşımı, onun dışında Oslem34 die bi arkadaş ameliyat olmuş o buraya yazmamış gerçi ama, oh oh ne güzel. Ayşecik, Fatmaagül, Tatlıkezban sırada tabii ki site içinde hadi hayırlısı bakalım. Olanlara çok geçmiş olsun, olacaklara kolay gelsin. Bir-iki arkadaşla yazıştım sabah onlara da kaç beden meme istiyorsunuz Aylin hanıma söyleyin, ona bırakın harikalar yaratsın yazdım. Çok hoşuma gitti, buraya da yaziim dedim.kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar karın germe olacak olan yokmu..artık önce sonra resımlerı doktor araştırmaları...yoruldum bayagı..ah yakından tanıdıgım bırı olsaydı..bırde yurt dışında ki tüm türkler buraya gelıp amelıyat oluyor.
bunun nedenı fıyatlar daha mı ucuz.yoksa türk doktorlaramı yanlız güvenıyorsunuz..
bende yurt dışında olsam bende türk doktora olmak isterdim gerçi.
yanlızca merak ettim.
Eeee arkadaşlar tatlıkezban çıkmıştır ameliyattan. Haberi olan var mı?? Bi de germişiz bayaa göğüs bölümünü??? Neyse inşallah yarın yazar bize iyiyim hoşum diye?? Cilekkliciğim senin ne ameliyatı olacaktı pardon??
aliyesmacim benimde gögüslerim büyütülecek agustosun basinda
ins kalpten gitmezsem ozamana kadar aylin hanim yapacak opuyorumnanaktan
Gitmezsin canım ya, karar verene kadar, sonra günler o kadar çabuk geçiyo ki inanamıyacaksın. Sizin tatil o zaman heralde.
Kimderkiciğim Tatlıkezban Medicana'da olacaktı, yazışmıştık özelden, iyiymiş ben hastaneyi arayıp sordum. Bugün çıkacaktı zaten evden yazar heralde.zemuszemus
Insallah gitmem aliyesmacim evet okullar bizim burda agustosda tatile
girdigi icin ancak ozaman olabilcem.Tatlikezbanin simdi agzi kulaklarindadir.kaydirigubbakcemile5
kimderki merhaba öncelikle geçmiş olsun sana 420 cc takılmış acaba çok büyük duruyormu memnunmusun ağrıların varmı bana 345 cc takıldı anca 80 oldum ben 85 istemiştim ama doktorum bunu uygun görmüş
Gitmezsin canım ya, karar verene kadar, sonra günler o kadar çabuk geçiyo ki inanamıyacaksın. Sizin tatil o zaman heralde.
Kimderkiciğim Tatlıkezban Medicana'da olacaktı, yazışmıştık özelden, iyiymiş ben hastaneyi arayıp sordum. Bugün çıkacaktı zaten evden yazar heralde.zemuszemus
Insallah gitmem aliyesmacim evet okullar bizim burda agustosda tatile
girdigi icin ancak ozaman olabilcem.Tatlikezbanin simdi agzi kulaklarindadir.kaydirigubbakcemile5
evet ben de öğrendim medicanada olduğunu. çıksın yazsın hadi merak ediyorum. ama o derin nefes alamamak yorar şimdi onu. inşallah o da çok mutludur.
Eeee arkadaşlar tatlıkezban çıkmıştır ameliyattan. Haberi olan var mı?? Bi de germişiz bayaa göğüs bölümünü??? Neyse inşallah yarın yazar bize iyiyim hoşum diye?? Cilekkliciğim senin ne ameliyatı olacaktı pardon??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?