arkadaşlar bende burun esteeiği ameliyatı düşünüyorum.sizlerden de fikir almak istedim.dr olarak plastik cerrahı mı yoksa k.b.b dr tavsiye edersiniiz?hacettepe ye fiyat sordum 1 800 olur dedi.dr önerilerinizi de bekliyorum.normalde burnum kalkık sadece biraz küçüktmek istiyorum.tv izlemiştim foto çekip bilgisayarda yüze uygun burun şeklini dr gösteriyor mu?
Merhabalar;Ameliyat olmaya aday biri olarak size araştırmalarım sonucu KBB Op. Dr. Emre İLHAN ı tavsiye edebilirim. 6 aydır araştırıyorum burun ameliyatı olup hiç olumsuz sonuç alaan birine denk gelmedim.
cevaplarınız için tşkler.burun estetiği yapran arkadaşlar hangisini tercih ettiler acaba.bana plastik cerrah daha yakın geliyor gibi.birde dr tavsiyesi bekliyorum
benim sağlık sorunlarım da olduğu için (deviasyon, et..) estetik konusunda uzmanlaşmış bir kbb ci araştırdım. süreyya şeneldir e karar verdim. :)
Arkadaşlar, ben yaklaşık iki yıl önce estetik ameliyat konusunda tanınmış bir KBB doktoruna ameliyat oldum. Aynı doktora benim çevremden birkaç kişi daha ameliyat oldu. Hatta bir arkadaşım aynı anda hem estetik hem sinüzit ameliyatını beraber oldu. Bence estetik olarak sonuçlar mükemmel. Aynı anda burundan nefes alma sorunu da KBB doktorları tarafından daha iyi çözülüyor diye düşünüyorum. Bana soran herkese kendi doktorumu tavsiye ediyorum. Ancak KBB ci mi yoksa plastik cerrah mı sorusunun doğru bir cevabı yok bence. Bu tamamen doktora bağlı.
Arkadaşlar, ben yaklaşık iki yıl önce estetik ameliyat konusunda tanınmış bir KBB doktoruna ameliyat oldum. Aynı doktora benim çevremden birkaç kişi daha ameliyat oldu. Hatta bir arkadaşım aynı anda hem estetik hem sinüzit ameliyatını beraber oldu. Bence estetik olarak sonuçlar mükemmel. Aynı anda burundan nefes alma sorunu da KBB doktorları tarafından daha iyi çözülüyor diye düşünüyorum. Bana soran herkese kendi doktorumu tavsiye ediyorum. Ancak KBB ci mi yoksa plastik cerrah mı sorusunun doğru bir cevabı yok bence. Bu tamamen doktora bağlı.
Merhabalar;Ameliyat olmaya aday biri olarak size araştırmalarım sonucu KBB Op. Dr. Emre İLHAN ı tavsiye edebilirim. 6 aydır araştırıyorum burun ameliyatı olup hiç olumsuz sonuç alaan birine denk gelmedim.
kbbciler burun cildinden anlamıyor burnu gösteren cilttir ve ne 30 tane revizyon hastası arkadaşım var sadece 2 tanesi plastik cerrah hastası diğerlerinin hepsi kbbci varın siz düşünün. kbbcinin iyi yapması için aşırııııı deneyimli olması şart eren taştan gibi meselaKbb uzmanlarının yaptıgı burunlar daha guzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?