- 14 Mart 2015
- 61
- 2
- 38
- 29
- Konu Sahibi LostSoul18
-
Kesinlikle kulak burun bogaz ve muhammet dilber bilmedgn Dr gitme bizim gbi pişman olursnLostSoul18 .!.:Merhaba arkadaşlar. 6-7 yildir geniz akıntısı problemim var. Bi çok doktora gittim hepsi farklı birşey söyledi. Son gittiğim doktor burunda eğrilik olduğunu ve geniz akıntısına sebeb olduğunu söyledi. Konkalarimda oldukça sis. Her zaman burnum tıkalı dır ve akar. Ayrıca Burnum gerçekten eğik ve şeklinde begenmiyorum. Sizce KBB yemi yoksa plastik cerraha mi ameliyat olmalıyım? Ve özel doktora olmak istiyorum ortalama ne kadar bir fiyat a olurum bu ameliyatı yani hem kemik eğrilik hemde estetik. Bu konuda bilgiye çok ihtiyacım var. Şimdiden çok tesekkur ederim.
LostSoul18 .!.:Peki kızlar plastik cerrah eğikliği tamamen halleder mi? Çünkü benim asil sıkıntım içten
Ameliyat fiyatları yaklaşık ne kadar peki?Merhabalar:) kesinlikle kbb cunku kbb hekimleri burnun hem icini hem disini duzeltiyorlar . Benimde ayni skntilarim vardi . Yaklasik 5 ay once Dr. Bekir sivriye estetik oldum ve cok mutluyum:) isterseniz face adresimden ulasin eski resimlerimide paylasiyim sizinle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?