Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sıkılıodu kuaföre gidip dip boya yapsammı yapmasammı die düşünürken kozmetik marketine gittim palette bronz kakao aldım geldim eve boyadm akşam kocişe sürpriz oldu beni görünce şoka uğradı biraz ama çok beğendi
![]()
![]()
saçların çok güzel olmuş canım güle güle kullan. benim saçım senin eski rengi gibi platin sarısı . bende diplerimi kuaföre yaptırmak yerine kendim evde yapma istiyorum. dipleri kızıllaşmadan bi ton yapmak istiyorum. kolestonun açık küllü sarı ve açık küllü kumralı karıştırsam nasıl olur sizce ?
saol cnm bir kaç yıkama sonra tekrar boyayacağım aynı renkten akmaması için benmde hoşuma gitti tam 1 yıl önce bu günlerde siyah saçlarımı platine çevirme kararı almıştım aylarca uğraştım 30 kez falan boyadm açıcı uyguladm birkaç ay içinde sonuçta platine ulaştım hevesimi aldım ama belki 10 yıl sonra falan tekrar platin yapaırm yaşlanınca :)
ben 2 aydır 3-4 kere boyadım ama her boyamada korkuyorum acaba yanacakmı falan diye
ayyyy ama sana inanmıyorummmm
bikaç ay içinde 30 kere falan boyamak
bu bi çılgınlık olmalı
ama maşallah saçın sapasağlam duruyor hala
valla helal![]()
ohoo avuç avuç döküldü ama olsun hevesliydim yaptım sonuçta yine var saçım gayette sağlam duruo işte birtek ıslakken lastik gbi bişi
canım sıkılıodu kuaföre gidip dip boya yapsammı yapmasammı die düşünürken kozmetik marketine gittim palette bronz kakao aldım geldim eve boyadm akşam kocişe sürpriz oldu beni görünce şoka uğradı biraz ama çok beğendi
![]()
![]()
ben 2 aydır 3-4 kere boyadım ama her boyamada korkuyorum acaba yanacakmı falan diye
ayyyy ama sana inanmıyorummmm
bikaç ay içinde 30 kere falan boyamak
bu bi çılgınlık olmalı
ama maşallah saçın sapasağlam duruyor hala
valla helal![]()
çok hoş olmuş çok güzel bir renk çok doğal ve koyu renkler her zaman daha genç gösterir eskiside hoşmuş ama ben yeni halini çok beğendim güle güle kullanın :)
Eki Görüntüle 290013 Eki Görüntüle 290013 bence viyana kumral 7 daha iyi dururrdu çünkü ten rengin koyu sarı bunda kızllık var ters durmuş teninle benim kendi görüşüm bu.
şu renk