Saç Rengi ve Saç Boyama PLATİN sarısı saçlarımı 5 dakikada Bronz kakao yaptım :S RESİMLİ

bende platin hastasıyım ama çok yıpratıyor saçlarım taş gibi...ama bu renk de yakışmış sana dahada yumuşadı mı diye sorsam?benimde platin ama 10cm falan da diplerim çıkmış...bal köpüğüalıp hepsini boyasam nasıl olur sizce

İyi günler renginize bayıldım ve size gerçekten çok yakışmış..Saç boyanızın tam numarasını öğrenebilirmiyim? Benim de saçlarım platin ama şu an yaşadığım yerde boyatma imkanım sınırlı olduğundan,evde kendim koyu bi renge boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum.. Bu renge bayıldım ve bi cesaret gidip alacagım :) Şimdiden çok teşekkür ederim.. İyi günler..

Son düzenleme:
ben pilatin rengini teni çok beyaz olan ve renkli gözlü kadınlara yakıştırıyorum . soğuk tenlilere gidiyor yani . gerisine hiç yakıştırmıyorum . sarışın olup teni buğday olanlara bile gitmiyor bence . çok çok beyazlara gidiyor pilatin . o yüzden size pek gitmemiş . bence şimdiki renk size daha uygun olmuş .

bence acik renk sac bazi kisileri genc gosterirken bazisini yasli gosteriyo, yuz tipiyle ve genel tarzla cok ilgili bence. bazen de sarisin biri koyu renge donunce yasli gorunur... ben iki renginizi de cok begendim, yuzunuz tam gorunmedigi icin yakismasi hakkinda kesin yorum yapamam ama gordugum kadariyle size platin de cok yakismis ve eminim ki yasli gostermemistir sizi

Back
X