- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.424
- 598
Evde bulaşık yıkarken bile ne danslar yaptım ben beeFazla yürüyüş şansım olmuyor ev hanımıyım hep çıkamıyorum maalesef ama tarçınlı suyu deneyeceğim :)
Ne yapsam geçer acaba..diyetlerde bazen böyle kalmalar olur. normal. sakın düzenini bozma.
Aynı ben kadınlar hep böyle mi yaEvde bulaşık yıkarken bile ne danslar yaptım ben bee
Sırf hareket olsun diye iki şey alacaksam iki kere gittim odaya vs,kilo mu hiç sevmem
Tebrik ediyorum Azmi'nizi gerçektenTsk ederim. Bu aradada 46 yasindayim. Bu kiloyu gecen sene verdim. Genc bir insan 1 kg verirken biz 500 gr veririz metabolizma yavas calistigi icin.
Tarcinli su tok tutar. Kan sekerinizi dengeler. Bende elma sirkeli sicak su icerdim.Fazla yürüyüş şansım olmuyor ev hanımıyım hep çıkamıyorum maalesef ama tarçınlı suyu deneyeceğim :)
Elma sirkesini çok içmek istiyorum ahh ama Çiğdem rahatsız oluyor kabul etmiyor kokusu çok ağır geliyor banaTarcinli su tok tutar. Kan sekerinizi dengeler. Bende elma sirkeli sicak su icerdim.
1-2 gün ara ver yine dön yada 1 gün vs dha da azalt yediklerni. mesela kalorisi düşük bir çorba ile beslen 1 gün sadece sabah öğle akşam olarakMerhaba kızlar.. diyetteyim ama 1.5 haftadır kilo vermem durdu 73,50 74 arasında gidip geliyorum 2 ayım diyette ilk ay yaklaşık 8 9 kilo civarı verdim ama daha gitmiyor.
Ümitsizliğe kapılıp bozmadım ama a kaldı bozmaya neden kilo veremiyorum ne yapmam gerek bu dönem hakkımda bilgisi olan var mı denediğiniz bir yöntem?
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim
Sağlığımı seviyorum.Daha rahat hareket etmek,oram buramın çirkin bir şekilde çıkmasını sevmiyorum.Yaş da ilerliyor 35 ,ben 85 ime kadar çıtır kalacağımAynı ben kadınlar hep böyle mi ya
peki detay veriyorumNe yapsam geçer acaba..
Evet kokusu cidden igrenc ama zayifliycam diye insan dayaniyor herseye :))Elma sirkesini çok içmek istiyorum ahh ama Çiğdem rahatsız oluyor kabul etmiyor kokusu çok ağır geliyor bana
Katılıyorum,akşam rutinlerimden biri de sıcak bir bardak suya bir kaşık elma sirkesi karıştırıp içmek,Tarcinli su tok tutar. Kan sekerinizi dengeler. Bende elma sirkeli sicak su icerdim.
Aynen dogru soyluyorsunuz. Spora gitmeden 1 saat once icerdim. Cebimede bir avuc tuzsuz leblebi alirdim. Eee 3.5 saat salondayim genciz ya :))) Aciktikca atistirirdimKatılıyorum,akşam rutinlerimden biri de sıcak bir bardak suya bir kaşık elma sirkesi karıştırıp içmek,
Midem rahatsızdır ama hiç bozmadı beni.Uyurken senin yerine yağını yakıyor,daha büyük nimet olabilir mi.
bende senin gibiyim... kiloyu sevmem ama 2 sene önce tğp bebek denemesi yüzünden bir kiloı aldım ki... vermem 2 sene aldı.Evde bulaşık yıkarken bile ne danslar yaptım ben bee
Sırf hareket olsun diye iki şey alacaksam iki kere gittim odaya vs,kilo mu hiç sevmem
65 den memnun kalmayanlar vardi , bende senin gibi derdim. uzulme canim gidecek.. Yeterki sporunu birakma.. Hem sporu bir aktife veya hobi olarak gör.. Yoksa hic bir yere cikamiyoruz..Ay canım vallahi şuan 69 görmek için melerini vermem
Spor yapiyorsan eger. Kardiyo hizini ve suresini arttir.Ne yapsam geçer acaba..
Sevindim, kilolar nasil birden alinmiyorsa zayiflamada oyle caba ve ugras olmasi lazim sabirla ve tabikide stres yapmadan.. Istedigin kilo ya ulastigin halde ve imkanlarinda varsa, saglik icin hic birakma sporunu..Kızlar merhaba kilo vermem başladı bugün çok sevinçliyim
Ne yaptın da basladıKızlar merhaba kilo vermem başladı bugün çok sevinçliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?