- Konu Sahibi mavi_pirenses
Evet forumda yalnız ben aşk acısı çekmiyorumdur sanırım. Nasıl geçer bu acı nasıl diner ne zaman hatırlanmaz olur
en kötüsü de belirsizlik içinde kalmak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet forumda yalnız ben aşk acısı çekmiyorumdur sanırım. Nasıl geçer bu acı nasıl diner ne zaman hatırlanmaz oluren kötüsü de belirsizlik içinde kalmak
![]()
Okuyorsan okuluna, çalışıyorsan işine, evdeysen de kendini hobi bulmaya ver. Herkesin sevdiği insan onu sevmek zorunda değil bunu kabul et. Ve ileride evleneceğin insana haksızlık etmemek adına imkansız birini seviyorsan eğer o çocukla olan hayallerini çöpe atmalısın benden söylemesi.
herşeye derman zaman. .
inan boş beleş bi insan değilim yaşımda oldu yirmi beş. Çalışıyorum işten geliyorum ders çalışıyorum kpss geçti başka sınavım daha var. Hiçbişey yapamıyorsam film izliyorum dışarı çıkıyorum. Aklıma girdi çıkmak bilmiyor çok yoruldum artık![]()
inan boş beleş bi insan değilim yaşımda oldu yirmi beş. Çalışıyorum işten geliyorum ders çalışıyorum kpss geçti başka sınavım daha var. Hiçbişey yapamıyorsam film izliyorum dışarı çıkıyorum. Aklıma girdi çıkmak bilmiyor çok yoruldum artık![]()
25 yaşındaymışsın...
Küçük değilsin.
Biraz mantıklı düşün ve kendi hayatına önem ver sadece.
Zamanında çok çektim
Bide ben gidip seni seviyorum çok tatlısın demiştim
Bazı insanlar söyle diyor ama söyleyince genelde
Biyerleri kalkıyor ve sonra seni daha çok üzüyor
Ama bazende herşey peri masalı gibi oluyor
Benimkisi pok oldu
Daha sonra zamanla unuttum :)
birşeylerle meşgul olunn..öyle mi dersin. unutmak istedikçe daha çok hatırlıyorum sanki
Bi bakmisin aklindan cikmis gitmis..o oyle istemeyle akildan cikicak bi durum degilkii...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onu hatırlayınca kendini başka bir şeye vermeye çalış evet zamanla unutursun başka biri hayatına girince unutursun falan ama ondan önce de unutmak zor değil gerçekten iste yaparsın inşallah canım![]()
şans mı kader mi nedir bu karşılıksız hissin sebebi![]()
öyle mi dersin. unutmak istedikçe daha çok hatırlıyorum sanki
Oyum kaderden yana hem olmazsa sakın üzülme hemde sakın çünkü
HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR![]()
Zorlama kendinii unutmaya çalışcam deme akışına bırak yani tamamen akışına düşünüyorsan düşün ama oturup saatlerce face ine bakma mesela face ine bakmayacağım diye de kasma sürekli yani tamamen akışına bırak bir bakıyorsun aa geçmişAnlatabildim mi bilmiyrum ama öyle
![]()
insan o hayrı göremiyor gönül sevdiğini istiyor oysa tevekkül edip akışına bırakmak ne güzel bir şey.. Her zaman yapardım bu sefer tıkandım![]()