Platonik aşk kader mi?

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
31
Hep platonik seviyorum sevdiklerim hiç yüzüme bile bakmiyorlar Yıllardır bu böyle. Artık çok yoruldum. Ben bu aşk meşk islerini bırakıyorum bu saatten sonra da kimseyi istemiyorum hayatıma. Şimdi gelip beni teselli etmek için doğru kişi karşına çıkar vs demeyin. Çıkmıyor çünkü. Platonik sevmek benim kaderim mi?

Sakin ol şampiyon. Sende platonik sevilmişsindir belki de haberin bile olmamıştır.

Şu ara aşk meşk işlerini bırak. Sen onu bırakınca o seni gelir bulur

Bu plantonik sevdiginiz kişiler hiç konuşmadiginiz, hiç ayni ortamda bulunmadiginiz uzaktan gordugunuz kişiler mi oluyor acaba?

Hayır genelde sevip reddediliyorum. Sonra gidip başka sevgili buluyorlar. En sonunda da afedersiniz o kız onların ağzına s*ciyor. Olan bana oluyor

Ben bir kez platonik olarak aşık oldum.O da çok yalnız olduğum bir dönemdi.Hiç arkadaşım yoktu.Acaba sosyal ilişkileriniz nasıldır?Sanki biraz içedönük,duygusal ve romantik insanlara oluyor böyle şeyler.Ben biraz öyleyim mesela.Tabi siz belki farklı yapıdasınız sadece bir tahmin yanlış anlamayın lütfen.

Evet öyleyim

Hayır genelde sevip reddediliyorum. Sonra gidip başka sevgili buluyorlar. En sonunda da afedersiniz o kız onların ağzına s*ciyor. Olan bana oluyor

O zaman size bakmayacak kişilere takiliyorsunuzdur hep.
Bir tandigim kadin var akrabam olur, kendine kimseleri yakistiramaz, kolay kolay begenmez, hoşlanamaz buraya kadar sikinti yok ama kendine yakistirdigi adamlarin hicbiri de kendisiyle birlikte olmadi simdiye kadar.

Ben standartlarin dusurulmesi taraftari degilim bu arada yeter ki iliski evlilik olsun diye ama kendimize de şöylle bir disardan bakarak standartlari tekrar gozden gecirmekte fayda var diye dusunuyorum. Bu sadece dis gorunuş anlaminda degil buarada ruhsal olarak ayni zamanda.

Yani öyle çok büyük kisilere bakmıyorum ki. Normal sizin benim gibi insanlar. Ama hep karakter olarak yanlış insanları seviyorum çok yanlış insanlar seçiyorum. Of of param olsa gidip terapi alacağım ama olmuyor işte

Buyuk kişiler ne demek anlamadim ama meslek olarak filan diyorsunuz galiba.
Yani meslek olarak denginiz bile olsa başka biseyler vardir işte olmayan. :)

Hersey birebir denk olmak zorunda degil buarada ama denkligin olmadigi kisimlari hissettirmeyecek başka yonlerden de ilişkiyi besleyecek biseyler de olmali.
Ne kadar anlatabildim bilemiyorum.

Yanlis yerlerde ariyorsunuz demek ki aşkı. Once bi tanimaya çalışın. Mantiksal girmeye çalışın olaya. Yaşınız kac, arkadas, aile ortaminiz nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…