- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Sakin ol şampiyon. Sende platonik sevilmişsindir belki de haberin bile olmamıştır.Hep platonik seviyorum sevdiklerim hiç yüzüme bile bakmiyorlarYıllardır bu böyle. Artık çok yoruldum. Ben bu aşk meşk islerini bırakıyorum bu saatten sonra da kimseyi istemiyorum hayatıma. Şimdi gelip beni teselli etmek için doğru kişi karşına çıkar vs demeyin. Çıkmıyor çünkü. Platonik sevmek benim kaderim mi?
Bu plantonik sevdiginiz kişiler hiç konuşmadiginiz, hiç ayni ortamda bulunmadiginiz uzaktan gordugunuz kişiler mi oluyor acaba?
Hayatına giren kimse yok ki zaten kimseyi istemiyorum ne?
Kader değil, kişilik özelliği.
Ben bir kez platonik olarak aşık oldum.O da çok yalnız olduğum bir dönemdi.Hiç arkadaşım yoktu.Acaba sosyal ilişkileriniz nasıldır?Sanki biraz içedönük,duygusal ve romantik insanlara oluyor böyle şeyler.Ben biraz öyleyim mesela.Tabi siz belki farklı yapıdasınız sadece bir tahmin yanlış anlamayın lütfen.Hep platonik seviyorum sevdiklerim hiç yüzüme bile bakmiyorlarYıllardır bu böyle. Artık çok yoruldum. Ben bu aşk meşk islerini bırakıyorum bu saatten sonra da kimseyi istemiyorum hayatıma. Şimdi gelip beni teselli etmek için doğru kişi karşına çıkar vs demeyin. Çıkmıyor çünkü. Platonik sevmek benim kaderim mi?
Ben bir kez platonik olarak aşık oldum.O da çok yalnız olduğum bir dönemdi.Hiç arkadaşım yoktu.Acaba sosyal ilişkileriniz nasıldır?Sanki biraz içedönük,duygusal ve romantik insanlara oluyor böyle şeyler.Ben biraz öyleyim mesela.Tabi siz belki farklı yapıdasınız sadece bir tahmin yanlış anlamayın lütfen.
Hayır genelde sevip reddediliyorum. Sonra gidip başka sevgili buluyorlar. En sonunda da afedersiniz o kız onların ağzına s*ciyor. Olan bana oluyor
niye hemen seviyon?
önce bi hoşlan sevgili olursanız seversin.
baktın reddedildin sevmezsin.
O zaman size bakmayacak kişilere takiliyorsunuzdur hep.
Bir tandigim kadin var akrabam olur, kendine kimseleri yakistiramaz, kolay kolay begenmez, buraya kadar sikinti yok ama kendine yakistirdigi adamlarin hicbiri de kendisiyle birlikte olmadi simdiye kadar.
Ben standartladin dusurulmesi taraftari degilim bu arada yeter ki iliski evlilik olsun diye ama kendimize de şöylle bir disardan bakarak standartlari tekrar gozden gecirmekte fayda var diye dusunuyorum. Bu sadece dis gorunuş anlaminda degil buarada ruhsal olarak ayni zamanda.
Yani öyle çok büyük kisilere bakmıyorum ki. Normal sizin benim gibi insanlar. Ama hep karakter olarak yanlış insanları seviyorum çok yanlış insanlar seçiyorum. Of of param olsa gidip terapi alacağım ama olmuyor işte
Yanlis yerlerde ariyorsunuz demek ki aşkı. Once bi tanimaya çalışın. Mantiksal girmeye çalışın olaya. Yaşınız kac, arkadas, aile ortaminiz nasil?Hep platonik seviyorum sevdiklerim hiç yüzüme bile bakmiyorlarYıllardır bu böyle. Artık çok yoruldum. Ben bu aşk meşk islerini bırakıyorum bu saatten sonra da kimseyi istemiyorum hayatıma. Şimdi gelip beni teselli etmek için doğru kişi karşına çıkar vs demeyin. Çıkmıyor çünkü. Platonik sevmek benim kaderim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?