Platonik aşk kader mi?

Hatayı birazda kendinizde mi arasanız acaba?

İnanın hep kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Hata bende mi diye sorguluyorum. Benim en büyük hatam adam olmayanlara fazla değer verip çok sevmek. En büyük hatam bu

peki umut verdiklerinden emin misiniz?
yani siz hoşlandığınız etkilendiğiniz için bazı davranışları sözleri vs. yanlış yorumluyor olabilir misiniz?

Evet eminim hatta onlar da kabul ediyorlar umut verdiklerini

peşi sıra bir sürü insanı bu derece sevebilmek nasıl mümkün oluyor ?
bence birşeyleri zamana bırakmak yerine hemen olsun diye bir anda üstlerine düşüyorsunuz, insanlar da itici bulup uzaklaşıyor.

Bir sürü kimseyi sevmedim ben. Kimsenin de üstüne düşmedim

Zirvede bırakıyorsunuz yani

Bir sürü kimseyi sevmedim ben. Kimsenin de üstüne düşmedim

ne biliyim, sürekli beni istemeyip başkasına gidiyorlar diyince insan haliyle çok sayıda kişiden bahsedildiğini düşünüyor.
eğer 1-2 kişiyse genelleme yapmayın bu durumda.

mesela? örnek verebilir misiniz?

Mesela yıllar önce biriyle tanıştım. Bana sürekli iltifatlar ediyordu sevdiğini hissettiriyordu yani. Ama sürekli de eski sevgilisinden bahsediyordu. Sonra bir gün ınstagramda bir hikaye atti. Başka bir kıza galiba eski sevgilisine seni sonsuza dek seveceğim diye mesaj atmis. Yani hem onu hem de beni aynı anda idare etmiş Ben de bunu öğrenince hesabımı kapattım. Aylar sonra tekrar beni buldu ve çıkma teklifi etti ama ben kabul etmedim
Düzgün biri çıksa karşıma sasarim zaten

Karşımdaki insanlar genelde umut veriyorlar ben de saf gibi inanıyorum onlara

Toplumda kadın erkek ikisinden de ikili ilişkilerde sağlıksız tonla insan var. Hatta sağlıklı insanlar, sağlıksızlardan çok daha az sayıda diyebilirim. Güzel, iş güç sahibi düzgün ailelerden gelen kız arkadaşlarım da abuk subuk tiplere denk geliyor. Türk toplumunda sağlıklı erkek sayısı az bence.

- Kimseyi bulamayıp buldukları her yerden birine yazıp hiçbirinden yüz bulamayan erkekler
- Bir sürü kıza umut verip hiçbiriyle sevgili olmayan, ego tatmini pesinde erkekler
- Hoşlanmadığı kıza duyguları olduğunu göre göre yüz veren, flört eden sonra da amma ben hoşlanmadım kusura bakma diyen tipler
- 40 yaşına gelmiş ama sorumluluk almak istemeyen, evlilikten korkan tipler
- Evli olduğu halde elinde telefon mesajlaşan soytarılar
- Evli olduğu halde internette açık saçık tipleri takip eden evli abazalar
- Evlilikte karşı tarafa psikolojik şiddet uygulayan erkekler
- Anakuzuları
- Aldatanlar

Bunları çıkarınca zaten toplumdaki erkeklerin %1i kalıyor. Onlar da yurtdışına göçüyor, garip tite kadınlara takılıyor, kabuğuna çekiliyor ya da evli/ilişkisi var.

Sende bir acaiplik olduğunu sanmıyorum adam umut verdi verdi sonra başkasıyla oldu diyorsun var böyle tipler yani. Bu zamanda sevgili olmak isteyen düzgün erkek bulmak imkansıza yakın bir olasılık

ruh hastasi bir tip daha

O kadar haklısınız ki. Hani Türk olmayan biriyle evlensem desem ailem izin vermez. Şuan beğendiğim biri var aslında. Instagramda takip ettim geri takip yapmadı. Ama sürekli twittera sevilmek istiyorum gibisinden şeyler yazıyor. İnsanları anlamak çok zor be

Reelden mi tanıyorsun o kisiyi?

Yaş kaç?

Sosyal becerilerinizi arttırmaya çalışın ve şunu unutmayın siz çok değerlisiniz.Tamamen aşk konusunu kapatın.Benim eşim hiç beklemediğim anda çıktı karşıma.Hayallere kapılıp,senaryolar kurup,ruh eşi vs diye düşündüğüm zamanlarda karşıma kimse çıkmadı.Ve hayattaki tek önceliğin aşk olmaması lazım.Sen kendini değiştirip,geliştirip,beklemekten vazgeçtiğin an, çıkacak karşına doğru kişi.Yaşamış biri olarak şunu da eklemek istiyorum.Bazı insan sevmeyi sever.Öyle duygusaldır ki biri uğruna acı çekmek bile hoşuna gider ve bir süre sonra bu alışkanlık haline gelebilir.Kendini iyice tanı,ben kendimde bunu farketmiştim.Moralini yüksek tut.Büyük bir sorun gibi görme bunu.Bir daha eminim bu hataları yapmazsın.Yıpranmana değmez kimse.

ama flört döneminde bir miktar umut vermiş olmak çok normal. sonuçta iki insan zaman geçiriyor. ilk anda hoşlanıp zamanla denk olmadığını anlayabiliyor insan.
hani evli barklı olmak, başkasını sevip yarabandı aramak başka tabi. yine de bence bu kişinin kendi algısıyla da alakalı oluyor bir yerde.
bazı insanlar her iltifatı sevgi gibi anlayabiliyor. oysa bazen bir iltifat sadece iltifattır. bunun için illa adamın kadını sevmesi gerekmiyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…