• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platonik aşk kader mi?

Gereksiz cephe alıyosun şu an. Dön eski konularını oku. En az 5 kez sırayla detayla yaz bak yardımcı olalım dedim bi konunda. Israrla dalga geçiyosunuz da dalga geçiyosunuz diye tutturdun her seferinde. Maalesef bazılarımızın hafızasında üyelerin eski konuları kalıyor. Sende de durumlar karışık. Bildiğimizce soruyoruz o muydu bu muydu diye. 🤷🏻‍♀️
Ahhh asil kadın.. :KK75::KK76:

Ahhh asil kadın.. :KK75::KK76:

Daha önceki konumda ne dedim? Bana eskilerden bahsetmeyin dedim. Geçmiş geçmişte kaldi bitti benim için. Sonra yeni konu açınca ısrarla papağan gibi eskileri tekrar edip duruyorsunuz? Bu mu asillik? Ben de her üye gibi konu açma özgürlüğüne sahibim.

Üzgünüm ama insanlar sizi sevmek zorunda değil. Başkalarının onların ağzına s.çmasının nedeni de sizi reddetmeleri değil. Seveceğimiz insanı biz seçeriz. Tıpkı karşı tarafında bu hakka sahip olması gibi. Bunu kadere yormayın. Belki de sizin karşı cins profilinize sorun vardır. Biraz da kriterlerinizi mi yoklasanız

Kimse beni sevmek zorunda değil evet ama sevmedikleri yere umut da vermesinler

Daha önceki konumda ne dedim? Bana eskilerden bahsetmeyin dedim. Geçmiş geçmişte kaldi bitti benim için. Sonra yeni konu açınca ısrarla papağan gibi eskileri tekrar edip duruyorsunuz? Bu mu asillik? Ben de her üye gibi konu açma özgürlüğüne sahibim.
Sizin konu açma özgürlüğünüz olduğu gibi diğer üyelerin de eski konularınıza bakma özgürlüğü var.
Kimse beni sevmek zorunda değil evet ama sevmedikleri yere umut da vermesinler

Güzelcim baktı, güldü, foto beğendi diye umut bulan sensin. Onlar umut vermiyorlar ki. Bu tip bakışmalarla vs. ilgi belli etmek lise çağlarında olur. Koca koca insanlar senden hoşlanırlarsa gelir söylerler bunu zaten. O yüzden biri senden hoşlandığını söylemeden sen umut arama.

Sizin konu açma özgürlüğünüz olduğu gibi diğer üyelerin de eski konularınıza bakma özgürlüğü var.

Güzelcim baktı, güldü, foto beğendi diye umut bulan sensin. Onlar umut vermiyorlar ki. Bu tip bakışmalarla vs. ilgi belli etmek lise çağlarında olur. Koca koca insanlar senden hoşlanırlarsa gelir söylerler bunu zaten. O yüzden biri senden hoşlandığını söylemeden sen umut arama.
Buradaki sorun. Aday çeşitliliği. Ben ve M Msspinkie aforoz edildik papağanmışız diye. Sen de bakma kimse de bakmasın. Bu üyenin eski konularına bakılması yasak.

Tabiki konularıma herkes yorum yazmakta serbestler. Ama sürekli bana kahpe diyen pisligi hatirlatiyorlar. Ben buna kiziyorum.

Sadece o değil sevdiğini söyleyip umut verenler dr oldu

Buradaki sorun. Aday çeşitliliği. Ben ve M Msspinkie aforoz edildik papağanmışız diye. Sen de bakma kimse de bakmasın. Bu üyenin eski konularına bakılması yasak.

Evet bana kahpe diyen pisligi sürekli hatirlattiginiz için papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmeyin diyorum. Siz taaa bilmem kaç ay önceki şeyleri yazıp yazıp duruyorsunuz. Bakin ben size ne dedim

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-15-13-27-03.webp
    Screenshot_2020-11-15-13-27-03.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 30
Burda bir üye vardı çocuksuzluk kaderim miydi diyordu
Çok istiyordu çocuk
Herkes ona sakin ol nasipse olur stres yapma çok isteme diyordu
Kadın bir ara kendine yeni uğraşlar bulmuş
O sıra çocuk isteğini unutmuş
O sıra hamile kalmış☺️
sizde başka şeylere yönelin nasipse bir şekilde olur

Burda bir üye vardı çocuksuzluk kaderim miydi diyordu
Çok istiyordu çocuk
Herkes ona sakin ol nasipse olur stres yapma çok isteme diyordu
Kadın bir ara kendine yeni uğraşlar bulmuş
O sıra çocuk isteğini unutmuş
O sıra hamile kalmış☺️
sizde başka şeylere yönelin nasipse bir şekilde olur

Ben de şuan iş hayatı ve okulla uğraşıyorum. Hayirlisi olsun ☺

Evet bana kahpe diyen pisligi sürekli hatirlattiginiz için papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmeyin diyorum. Siz taaa bilmem kaç ay önceki şeyleri yazıp yazıp duruyorsunuz. Bakin ben size ne dedim
Bak ben de sana ne demişim. Tekrar yazıyorum. Anla diye. Sırayla yaz kim kimdir nedir?

Ben de şuan iş hayatı ve okulla uğraşıyorum. Hayirlisi olsun ☺
Bende 2 yıl önce mezun oldum üniversitesiden
O sıra çok istiyordum aşık olmak
Nasipse olur diyordum ama içim içimi yiyordu
Sonra boşver dedim ama dua ediyordum çok
Sonra 10 kilo almışım onun için spora yazıldım
KPSS kursuna yazıldım unuttum aşkı
O sıra biriyle tanıştım
2 yıl geçti şuanda evlendik
Ne zaman akışına bıraktım o zaman elhamdulillah Allah’a şükürler olsun Rabbim mucizemi nasip etti
☺️ Beni kilolu halimle seven her halimle kabul eden bir eşim var 🧿🧿 sizinde inşaAllah en kısa zamanda olsun☺️

Tabiki konularıma herkes yorum yazmakta serbestler. Ama sürekli bana kahpe diyen pisligi hatirlatiyorlar. Ben buna kiziyorum.

Sadece o değil sevdiğini söyleyip umut verenler dr oldu

Yapacak bir şey yok. Buraya yazdığınıza göre hatırlatılmasını göze almışsınız demektir.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yirmilerin ortasını geçmiş olduğunu varsayıyorum. Artık insanları tanımayı öğrenmiş olman gerekiyor, neyi neden söyledi, söyledikleri gerçek mi vs. . Aşk sevgi öyle uzaktan bakarak hissedilecek şeyler değil. Bir insanı tanımadan sevemezsin. Tanımadığın sürece hissettiğin tek şey beğeni olur. Bu kadar çok hayal kırıklığı yaşamanın sebebi de beğeniyi aşk olarak adlandırman. İnsanlar birbirini beğenebilir ama birlikte biraz zaman geçirdikten sonra aslında karşısındaki insanın beklediği, istediği gibi biri olmadığını anlayabilir. Böylece başlamadan biter bir şeyler. Sen istiyorsun ki sana her bakan, ilgi gösteren hemen ilişki istesin. Bu işler öyle yürümüyor ama. Sanırım biraz tecrübesizsin bu konuda. Adamın biri bana gelip seni seviyorum dese “hade len ordan” derim mesela ben. Bir şeyler paylaşmadan sevgi olmayacağını biliyorum çünkü.

Ben bir daha da yazmam Allah beni ıslah etti inşallah,darısı merve merve sana 🤲🏻

Back
X