Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

Ya ben çok seviyorum gel dese diyelim vallahi heyecandan ölürüm iki kadeh içmeden buluşamam elim ayagıma dolanır okdr yani..

Son düzenleme:
bende koşar giderim ama nerdee yani.dua falan mı yapsak kızlar öyle şeyler araştırmıştım ben netten ama yapmadım hiç.

Cnm onların hepsi hikaye ya elbet dua edicen ama allahtan isticen ben neler araştırdım olmadı foss hepsi ben sadece allahtan yardım istemekteyim o kadr başka çarem yok..

Evt sen görüyorsun hep ama süreklide görmek sinir bozucu olabilir diye düşünüyorum seninle hiç ilgilenmiyorsa, gözünün önünde başka kızlarla fingirdeşiyorsa vs. tabi..

fingirdemiyor ama söylemesi bile çok kötü. parti muhabbeti dedim ya. bir erkek arkadaşı vardı. bana sende parti kızlarına benzer tip var dedi. ben algıladım ne demek istediğini. sonra bu çocuk işte klube benide al deyince aldım ama hoşlandığım çocuk aniden kız muhabbetine sardı ve işte bana parti kızı diyen çocuğun takıldığı kızı parmakla gösterdi. ne alakaydi şimdi. acaba diyorum kızlar hoşlandığım çocuk kıskandımıda gösterdi.
bencede ol yanında .

fikir verin nasıl olimm??

ama bu konu süper olmuş yaa konuyu açan arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum ben de aşk yok ama hoşlanıyorum ve söyleyemiyorum onu görünce çook heyecanlanıyorum da ondan bana karşı var mı böyle hisler bilmiyorum da

Cnm onların hepsi hikaye ya elbet dua edicen ama allahtan isticen ben neler araştırdım olmadı foss hepsi ben sadece allahtan yardım istemekteyim o kadr başka çarem yok..

ya tabiki allahtan istiyoruz zaten ama belki etkili olur diye düşünmüşüm de sen yapmışsın galiba .e biizm hayatımız böle mi gidecek ya korkunç .beklemekle .

ya tabiki allahtan istiyoruz zaten ama belki etkili olur diye düşünmüşüm de sen yapmışsın galiba .e biizm hayatımız böle mi gidecek ya korkunç .beklemekle .

allah herşeyi görendir kızlar. sonumuz ve hayatmız böyle gitmicek. sadece umutlu olmak önemliiii ve çok mu uzaksınız kızlar??

allah herşeyi görendir kızlar. sonumuz ve hayatmız böyle gitmicek. sadece umutlu olmak önemliiii ve çok mu uzaksınız kızlar??

benimki avrupa yakasında ben anadoludayım ama bir ortam yok görüşmek için .facede ekli adam okadar .ordanda görüyorum kızlar asılıyr hep gıcık oluyorum .

benimki avrupa yakasında ben anadoludayım ama bir ortam yok görüşmek için .facede ekli adam okadar .ordanda görüyorum kızlar asılıyr hep gıcık oluyorum .

ee çok uzak deilmiş olsun bişicik olmaz bende avrupada oturyorm hem. sen en iisi bi selam yaz. bakma o kızlara sanane o kızlardan. :))

kesinlikle o heyecanları hiç bir şeye değişmem

ah ah bende şu an o durumlardaym nasl bilmem:)

ee çok uzak deilmiş olsun bişicik olmaz bende avrupada oturyorm hem. sen en iisi bi selam yaz. bakma o kızlara sanane o kızlardan. :))

ah ah bende şu an o durumlardaym nasl bilmem:)

yazdım zaten ne haber nasılsın iyiyim sen nasılsından öteye geçmiyor .facede poçz kızlarla takılıyor sinir şey .

anlattın mı daha önce bu ssayfa da bilmiyorum ama var mı peki yani ondan sana karşı hissediyor musun böyle şeyler ?

evt canım hatta sizde okuyun bakalım sizcede varmııı:)
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...9547-sinif-arkadasimiyim-yoksa-ozelimi-s.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/529721-hoslandigim-kisi-abla-dedi.html

yazdım zaten ne haber nasılsın iyiyim sen nasılsından öteye geçmiyor .facede poçz kızlarla takılıyor sinir şey .

arada espri yap konusturmaya bak :) kıskandır:) burda olsaydın bunu yaprdık gibisinden:)

canım okudum ikisini de bence de var birşeyler ben öyle düşündüm bariz orta da yani inşallah kısa zamanda da açılır da sizin bu işe yoluna girer abla meselesine de çok takılma bence öylesine demiştir belki de

Platonik !!!! Benim ki öyle seyleri sevmedigimi bildigi için sildi Facebook hesabını. 4 hafta olacak ayrılali daha acmadı. İnşallah acmasın zaten. Yine takipler baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…