yok okadar mühabbetimiz yok .acaba face e güzel foto mu koysam diyorum .hep paçoz fotolarım .
dediğimi yaptıktan sonra yap fotoları ekle etkisini görürsün :)) merak edcek acaba hep geziomu? hep eğlencelimi:) sana bişi anlatcam çok gülcen:)) birgün sergilerden birine gittim kendime iş istemeye. adamla konuş konuş muhabbet bayağı uzadı.. samimi bir ortam oldu. ve beni görünce hala esprili bi halde konuşuyorm etkisini görürsün bak:)
ah ah şimdi ise kaçıo sildi o zaman benicanım okudum ikisini de bence de var birşeyler ben öyle düşündüm bariz orta da yaniinşallah kısa zamanda da açılır da sizin bu işe yoluna girer abla meselesine de çok takılma bence öylesine demiştir belki de
haklısın sosyal bir izlenim vermem lazım .sende 5 yaşı takma ne var ya .millet on yaş küçükle oluyor gayatte güzel ilişki yaşıyor .yaşla alakası yok bu işlerin.
ama bu konu süper olmuş yaa konuyu açan arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorumben de aşk yok ama hoşlanıyorum ve söyleyemiyorum onu görünce çook heyecanlanıyorum da ondan bana karşı var mı böyle hisler bilmiyorum da
ya tabiki allahtan istiyoruz zaten ama belki etkili olur diye düşünmüşüm de sen yapmışsın galiba .e biizm hayatımız böle mi gidecek ya korkunç .beklemekle .
allah herşeyi görendir kızlar. sonumuz ve hayatmız böyle gitmicek. sadece umutlu olmak önemliiii ve çok mu uzaksınız kızlar??
ah ah şimdi ise kaçıo sildi o zaman beni(
Rica ederim cnm ne demek hoş geldin aramıza daha sen çok yenisin umarım istediğin gibi gider bizim gibi hüsrana uğramazsın allah korusun..
hadi yainşalalh yakın zaman olur canım bu iş
canım şimdi ise o parti kızı lafından sonra yazcağımı yazdım ve geri çekildim.artık düşünsün ne yaşamak istediiinne kendi karar versin ve okudun zaten duyguları var diyosun. bu sürede ben bişey yapmicam sadece ilgisini çekicem bu yokluk zamanında oda gizli olcak merak ruhunu perçinleyecek. ve arayacak o zaman bende duymadım diyecem asla ilk çalan tele bakmayacam işi olan tekrar arar:) kaçan kovalanır yapcam. şimdi onun zamanı:) denicez bunu kızlar tamamı günde tutucam :) bakalım ne zaman arıyor:)
Kızlar benim face ne fotolarım var güzel bir bayanımdaallahıma şükür ama genede olmuyor bakmadıktan sonra
sen de planlar hazır bile valla süpersin zaten kaçan kovalanır taktiği tamamiyle doğru gerçekte bu da olacak sende de haydi hayırlısı olsun bakalım :) bizleri de haberdar et
aynen canım plannımı kurdum zaten :) mesajda yazdım senin arkadaşın ne sanıo. nasıl bir cürret bu. filan verdm veriştirdm. ya yapıcam ama dessteğede ihtiyacım var planım güzel değil mi kızlar:)
ohh çok iyi yapmışsın. topikte ki kızlar ne der bilmem de planın güzel :)
ben de karar vermedim halen seviyor mu sevmiyor mu paylaşayım burada sizler değerlendirim kızlarerkeklerle de öyle pek muhabbetim yoktur birisiyle muhabet etmem için ısınmam şart. neyse bir gün ilk defa o laf attı ve sohbete başladık hep o selam verir oldu işte sürekli sohbet etme çabaların da ben konuşmayınca da bana da hafiften kızıyordu sen de konuşsana sohbet edelim felan.sohbetlrimizi artık ilerlettik ben de konuşur oldum bir gün o konuşsa diğer gün ben.bana işte değer verdiğini sohbet etmenin güzel olduğunu felan söyler. bir gün de telefon numaramı aldı telden sohbetler felan.seninle tüm sohbetimiz bir ömre bedel dmeişti en çokta ona sevinmiştim aklıma gelenler bunlar kızlar
tatlım eee siz açık bir şekilde çıkıyorsunuz:)) yani takılıyorsunuz:))
ayy teşekkür ederim canımm mutlu ettin benibir de birbirimize ufaktan trip atma huylarımız var. konuşma esnasında da artık beni anımış baya bir her halimden anlıyor kötüyse o gün şayet bugün sen de birşey var diyor merak ediyor felan bayılıyorum o meraklı hallerine
bizde çok trip atıyoruz. hatta çikolata sakız ne bulsa getirio uzatıo. barışalım gibisinden :)) kötü olduğum günlerde alttan alıyor vs.. acaba diyormmmm bizdemi çıkıoduk..:) okulda olsa haber veriodu vsss:)) senin durum o ama ilerlet ilerlet ve böyle devam et hayırlsı olur hakkında inşallahhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?