Platonik aşk yaşayanlar buyrun dertleşelim

valla ya kendi çapımızda takılıyoruz .zaten hayırlısını istiyorum allahtan inşş.duanın neresi kötü anlamadım ben .millet kapısında yatıyor vala msj üzrine msj gönderen var .var yani öle kadınlar .
bak kendin diyorsun 6 yaş fark var diyeablamda arasında enişemin .artık kadınlar kendilerine daha iyi bakıyor valla kadınlar daha genç duruyor .o arkadaşın halt etmiş.

dualar kötü olmaz ki. Rabbim bugüne dek ettiğim duaların hiç birini çevirmedi.Rabbime şükürler olsun. öyle zihniyetlerden uzak tutsunlar bizi... ben dua etmeyi çok seven biriyimde. hatta arkadaşlarım zaman zaman yaşam koçu derler bana.:)

o arkadaşım bence bana takılıyor öyle gibime geldi... çünkü bana sarılmaya çallışıyordu. arkadaşımsın ama sanada saırılıyım filan cinsinden ama o kadar aptal değildim ben:)

bence o sana kafayı takmış vazgeçirmeye çalşıyor seni.kimseyi dinleme kalbinin sesini dinle .

bence o sana kafayı takmış vazgeçirmeye çalşıyor seni.kimseyi dinleme kalbinin sesini dinle .

ben o kadar aptal deilim ki:)) eski sevgilim çok belalıydı kafayı takmıştı adamları sürekli peşimdeydi halada peşimde filan dedim:)) öğreneceğimi öğrendm ve bundan sonrası bende o çocuğu nasıl elde edeceğimin haritasını çıkarır gibi oldum.. kafamda sorularım vardı onlar netleşti:))

kesinlikle canım hayırsız ise olmasın ben de öyle düşünüyorum dualarım da zaten hep o yönde hepimiz herkez için hayırlısı ise kavuşmayı nasip etsin Rabbim ama hayırsız ise olmasın bu iş diye dua ediyorum öyle de düşünüyorum.

bence de yaş farkı problem değil canım bizim ailede de öyle çok örnek var teyzem ile eniştem arasında 4 yaş var ama maşallahları var çok mutlular yıllardır.aynı şekilde uzaktan bir akrabamız onların yaş farkı daha fazla 10 yaş ama maşallah yine nasıl mutlular bir görsen. o yüzden inşallah olursa senin bu işte tereddüt olmasın kafan da :)
dediğin gibi canım içimiz de yaşıyoruz her şeyi çabamız yok anca dualarımız var onlar da zaten hayırlısı ise bizlere yeter de artar bile inşallah :)

kızlar benim platonik aşk başka aşklara yelken açmış gördüm ben vazgeçiyorum ne yapimm..

hadi yaa :/ eminsin değil mi canım hayırlısı olsun sıkma canını. tanıyor musun peki o kişiyi ?

evet canim aynen oyle. bide benim zoruma giden beni gordugu yerde mal mal bakmasi. niye bkakiyorsun birine mi benzettin diyesim var
cunku onu sevdigimi aciklamistm aradan kac zaman gecti ama beni hatirliyor

Cnm neticede erkek bakar tabi mal mal hem niye unutsun ki sevdiğini açıklamışsın bunamadan ne unutması cnm hatırlar tabii..

kızlar benim platonik aşk başka aşklara yelken açmış gördüm ben vazgeçiyorum ne yapimm..

canım hiç sıkma canını bekle ve izle en fazla 1 ay diorum:))sıkma canını sakın:S

elbette hoş geldin aramıza sen de canım :)
evet canım hoş geldinnnnnn:)

tabiki canım yaniii yok ya ne kafamı takıcam. çok kurnazca fikirler var aklımda açıkliiim mi:))
hadi yaa :/ eminsin değil mi canım hayırlısı olsun sıkma canını. tanıyor musun peki o kişiyi ?
evet tanıyormusun o kızı?

Cnm neticede erkek bakar tabi mal mal hem niye unutsun ki sevdiğini açıklamışsın bunamadan ne unutması cnm hatırlar tabii..
erkekler bazen gıcıklığına bakıyorlar kurnaz ol. bak sende gülümse alttan alttan sonra fırçala:))

kakusum ya öle birşeye benzior da bakalım belli olmaz .ellere yar oldu herif .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…