Yok cnm ilk sevgilim değildi ama demek ki en çok bunu sevmişim bide ilk defa bir erkek tarafından terk edildim omu koyuyor, gerçekten seviyommu unutamadıgıma göre çözemedim ki
yok bencede bende gördüm bunu .neyse kendine yakıştırdıysa sorun yok .ama çok güzel bir kız olsa daha feci kıskanırdım bide kız hemen evlilik tirplerine girmiş .bir haftada şaka gibi.
Doğru diyorsun cnm ama omu beni kovalıcak ha ha dünya tersine dönse gelmez o kdr diyorum artık, tabi cnm gelmek isteyen insan her türlü gelir, bulur..
kız da amma hızlıymış tamam ciddi düşünmesi hoşta bunu daha 2 3 gün de tanıdığı bir insan da düşünmesi biraz abartı bence ilişki biraz ilerlemeli emin olmalı onu iyice tanımalı evlilik konusun da bence
sevindirik olmuş işte kız .buldum kafalayım modunda .ne yaparsa yapsınlar ya amann .
Yok cnm niye kızıyım vallahi bilmiyorum oda vardır elbet içinde diyorumyanlış anlama canım da acaba hırs yapmış olabilir misin biraz da genel anlam da söylüyorum yani istediğini koparan bir insansan şayet belki sen terkedildiğin için saplantı haline gelmiş olabilir mi çünkü biz bayanlar böyle durumlar da aşk ile saplantı arasında ki ince çizgiyi ayırt edemiyoruz
Beklemeye devam Ozaman. Allahtan hayirlisini dileyelim bol dualar edelim. İnşallah hakımızda hayırlısı
Yok cnm niye kızıyım vallahi bilmiyorum oda vardır elbet içinde diyorum
Ben bugun cok sinirliyim dün aksam msj attım hiç umursamadı ne yapacagımı bilmiyorum allahımmm yardım et evt cnm bıktım artık bu sevgiden
yani sevgi,saplantı karma.
yine cevap vermedi mi msjına dün de msj atmıştın snaırım öyle hatırlıyorum
Yok cnm niye kızıyım vallahi bilmiyorum oda vardır elbet içinde diyorum
Ben bugun cok sinirliyim dün aksam msj attım hiç umursamadı ne yapacagımı bilmiyorum allahımmm yardım et evt cnm bıktım artık bu sevgiden
Kelin merhemi olsa kendi basına sürermiş. Okadar iyi anlıyorum ki seni. Evlendin yinede unutamadınAllah sabır versin canım benim. Kendini oyalamaya çalış. Düşünmemeye çalış Cok zor biliyorum ama biz hergün oturup ağlıyoruz düşünüyoruz daha da zorlaştırıyoruz herseyi. Keske bir çözümü olsa
ben başka aşklara yelken açıyorum galiba .Kelin merhemi olsa kendi basına sürermiş. Okadar iyi anlıyorum ki seni. Evlendin yinede unutamadınAllah sabır versin canım benim. Kendini oyalamaya çalış. Düşünmemeye çalış Cok zor biliyorum ama biz hergün oturup ağlıyoruz düşünüyoruz daha da zorlaştırıyoruz herseyi. Keske bir çözümü olsa
Dün attım işte birtek cnm yok vermedi, dualar falan okumaya başladım artık tm benim olmasın son bir kez gelsin sarılayım gitsin ben ondan baska bırsey ıstemıyorum yaa
ben başka aşklara yelken açıyorum galiba .
8 yıldır seviyordum çok fazla acı çekmiyorum ama unutamıyorum da değişik bir şey...Şuanda nişanlı ya da evli...
ben başka aşklara yelken açıyorum galiba .
8 yıldır seviyordum çok fazla acı çekmiyorum ama unutamıyorum da değişik bir şey...Şuanda nişanlı ya da evli...
Anladım ki ondan hayır yok saplantı aşkım sadece bana zarar, bana değer vermeyen hemde zerre kadar hiç onun gözünde değersizim, o kimki oda benim gibi bir allahın kulu anladım ki şeytanın vesvesesi olmuş mesela msj atmam gibi şeytan dürtüyor msj atıyorum cvp vermeyince üzüldüğümde ise şeytan bana gülüyor olan bana oluyor artık Allah sığınıyorum ama onu bana geri getir diye değil, beni ondan soğut her şerde bir hayır varmış demek ki ben belkide bu şekilde sınanıyorum kim bilir evt zor çok zor ama artık bir karar aldım onu düşünmemeye çalışacağım, daha çok sosyalleşeceğim kafam iyice dağılsın ondan bana kalan hediyeleri atacağım bana aldığı ayakkabıları mesela bir fakire vereceğim o kim ki yeter artık böyle aşk olmaz olsun en güzeli Allah a sıgınmak kızlar onca yazdıgım şeye rağmen beni bir hiç sayan birine aşık olduğum için utanıyorum artık benim güzel gönlüme yazık, hepinizle sohbet gerçekten çok güzeldi, tanışmak kızlar unutmaya çalışalım güzel gönlümüzü çürütmeyelim anladım ki değmezmiş.
adale86
Sen evli misin simdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?