platonik aşk

gurbik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
286
0
46
İstanbul
merhaba canımcımlarım. platonik aşk hakkında düsüncelerimizi paylasalımm ne dersinizz :) platonik olanlar , platonik ask yasamayı ilişkiye tercih edenlerrr buyrun bakalım :) platonik aşklarımızıı , itiraflarımızı :52:, itiraf sonrası aldığımız tepkileride yazalımm:64:[:34::34:

Ahahahahahahaaa :60::60::60::60::60:

İyi de o sabit konu zaten.
İsterse 2006da açılmış olsun.
Sabit konulara her daim yazı yazılır, yorum yapılabilir.
Biri 2009da olan ilişkisinden bahsetmemiş ki orada, genel bir konu açılmış.
İnsanlar ne yaşadığını gönlünce anlatabiliyor.

Çok güldüm yaauuu... :60::60::60::60:

Son düzenleme:
kadınlar kulübü sitesine fazla takılmıyorum.o yüzden siteyi pek bilmiyorum(sabit konu vs).
ben konuyu acarken ' Arkadaslar böyle bir konu açıldımı daha önce ? ' diye bir soru sormadım.sadece platonik ask hakkında görüşlerinizi , anılarınızı anlatmanızı istedim. gel benle kavga et diyorsun ya!
ettin konunun içine.eger bir şey yazıcaksan konuyla alakalı olsun . daha önce acılsın açılmasın seni ilgilendirmiyor. gerçi hos karsılamak lazım senın gıbı sazanlar her yerde oluyor böyle.

sitenin kurallarını bilmiyosun bilenleride kaale almıyosun bide hakaret ediyosun bunu yapma bari

ilk once Selam ben garip bir durumdayim icinden cikamiyorum bir az da tecrubesizim galiba onun icin
eski mahelleden bir cocuk vardi aslinda yuzunu pek hatirlamiyordum bunu facebookda gordum ve listeme ekledim once hatirlamasa da sonradan adimi hatirlada basga bir ulkede mastir yapiyodu cok tahsilli biri duzgun bir aileden de geliyor zaten ailesini de taniyorum hatta babasiyla bir *** calisiyorum cok sicak sevencen bir babasi var beni nerde gorse opub kucakliyor kizim nazilsin falan diyor neyse bu cocukla arada yazisdik sonra masitirini bitirdi ve vatana dondu bir kac ay sonra ne gorsem iyi buna benzer "yani cocuklugumuzdan aklimdan kadariyla"bir cocuk kantinde bana bakto gecti tahminim kadariyla o oldugunu anladim bitdim zaten o an cok yakisikli olmus neyse hic aklima gelmezdiki bu beni hatirliyormus bir arkadasiml kantinde oturmusdum bu bana yakinlasdive Selam verip adimi soyledi sen omusun dedi ben sanki tanimiyormus gibi yaptim sonra kendini tanitdi ben tabii nefesim kesil o an iste iki dakika falan konustuk bu gitdi yarindan sonra bana Selam verip geciyordu o bur gun bu Selam verdigi zaman masama savet etdim kantinde o bu nerde gorse masamda oturuyordu kantindeyken bir gun geldi ve bana sevgililerinden ve bileyim kizlardan bahs etdi ya tabii ben sinirlendim amma caktirmamaya calisiyorum hatta bana seni hangi biriyle tanistirayim dedi ben o an kendimi ondan uzaklastirmam gerektigini dusundum dedim ki kendi kendime beni sevmicek niye kendimi yoruyum ki neyse bir kac gun sonra faciali bir sekilde babami kaybetdi bu ise bana sadece bir kez yazdi kardesi ise her gun hatrimi soruyordu ailesi de cok iyi davrandi annesi babasi ve ss
sonra yine ise gitdim ve bununla yine kantinde karsilastik
gelip olanlardan cok uzuldugunu falan soyledi off yine yine kendimi cignedim ve ona olan sinirim sanki gecti dogum gunumde face de yazdi sonra arada facede boyle yazistik benim icin msn bile acti amma yine beni gordugu zaman kizlardan bahs ediyor bana ise kucuk kizmisim gibi davraniyor bazen guzel oldugumu soyluyor benim cok iyilerine layik oldugumu soyluyor hatta bir gun iyi bir arkadasim olsaydi tanistirirdim amma sana layiki yok sen en iyilerine layiksin dedi off sag ol ihtiyacim yok dedim bana hep sen iyi aile kizisin diyo ne blim benim partilerde isim olmazmis zaten oyle de ben sinirleniyorum sanki cocukmusum gibi davraniyor beni mahallede gordugu zaman tabi cocukdum hep bana aklimda oyle kaldin diyo benim icin her zaman cocuksun diyo bazen de hayatin onu cok buyutdugunu cok seyler yasatdigini soyluyor eski askindan bahs etdi evlenmis kiz artik aska inanmadigini soyluyor kendi benim yanimda cok kotuluyor aslinda ben biliyorum cok iyi biri fazla duzgun yasiyor hatta amma niye hep karaliyor ki yanimda kendini anlamiyorum kardeslerimin dogum gunu odlugunda geldi onlari tebrik etdi obnlara hediyye aldi ya bazen uzaklasitirayim kendimi diyorum bir gun cikiyor ve beni alt ust ediyor mesela guzel nasilsin bu gun diyor face e ne zaman girse en cok benimle konusuyor her seyini bana anlatiyor ben bazen gizli sakli konustugum zaman yine niye gizli kapakli konusuyorsun diyor ya ben bu cocugu anlamiyorum bazen yanimizdan bir kiz gecitigi zaman a ne guzel kiz diyor ben de sinirlenip evlendirelim seni diyorum yok ya ne evlenmek ben oylesine dedim diyor neyse biliyorum onu gordugumde her seyi unutuyorum cok isirin komik taraflari da var amma ciddi taraflarina nefret ediyorum ben hep okuldayken erkek fatma diye adlandirirlardi kendim istemesem de oyle oglan couklari ile aram iyiydi hep kankam olurlarda istemesem de hep boyle olurdu sinirlesnirdim hep simdi galiba onunla da alakali neyse cok yazdim aslinda bunun dahasi da var yardim ederseniz sevinirimmmmm

Back
X