platonik aşk

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Kızlar ben 28 yaşındayım burda yaşadığım yerde bi mağazada çalışan çocuktan hoşlanıyorum.oraya gidiyorum bazen çok sık değil onun da beni beğendiğini düşünüyorum hal ve hareketlerinden.bi yanımda diyor ki her mağazaya gelen kıza böyle ise. İsmini öğrendim facebooktan ilişkisi yok.şimdi demem o ki ben o çocuğa msj atmak istiyorum beni farketmem için kaç kere daha oraya gelmem lazım diye birde gülücük sonuna.yada atmayayım mı kendimi küçük düşürmüş olurmuyum.onun beni farketmesi için ne yapabilirim lütfen yardım edin

Butün hatunlar saçmalama manyak mısin bi kadin öyle mesaj atar mı diya yazacaklar şimdi buraya. Zor bir karar belki ama yazsan ne çıkar? Reddedilsen bile bidaha o mağazaya gitmezsin olur biter.
Red cevabı alirsan ki yarı yarıya iki ihtimalde sonra yatak döşek olucak kadar da deli divane değilsin belli ki. Bence yaz. Hayırlısi olsun :)

Yaz gitsin arkadas...
Bu zamanlar bidha geri gelmiyo.. Deli dolu zamanlar.. Nolcak sanki cvp yazmassa bidaha gitmessin olur biter.. Be sanki...

İlerde yaptıklarına gülecek hatıraların olsun....

Hayır değilim tabi canım işte yaşım 28 bunun bilincedeyim ilerde pişman olmak istemiyorum yapmadığım için. Bazı arkadaşlarım yapma sen olgun bi kızsın diyor ama işte bi yanım pır pır yap diyor.mağaza da belki konuşsa yanlış anlaşılırm diye çekiniyordur diye düşünüyorum. Bu kdr iyi niyetli düşünürken ben umarım ters cvp almam:)

Canım benim sana baktığını hissediyormuşsun, hiç bir erkek ilgi duymadığı bayana bunu hissettirmez eğer karaktersiz bir insan değilse. Etkileyici de bir mersaj atarsan neden olmasın :) Sakın çekinme bence yaz dediğim gibi bir daha gormezsin olur biter şansını dene :) bizi haberdar et hatta bana özel mesaj at yazarsan merak ederim :)

Ben olsam yazmam çünkü son 2 gün, 1 gecedir erkeklerden nefret ediyorum. Öncesinde olsam yaz ne kaybedersin derdim.

Onun beni bulması zor faceden ki o mağaza biraz uzak bize çoğu zaman ailemle gittim belki o yüzden yakın olamadı. Ben onun ismini yaka kartından öğrendim bu arada altı yedi aydır platonik olarak hoşlanıyorum artık cesaretimi toplayıp yazmak istedim. İşte yazan asılan çoksa terslerse diye çekiniyorum ilk defa böyle bir şey yapıcam gelişme olumlu olursa burda size yazacağım sevgiler

yapma gerçekten bak..
bence başka bir yol bul
ne bileyim düşünürüz burada beraber
ama cidden öyle bir mesaja ya dönüş olur eğlenirim bu kızla diye
ya da hiç cevap yazmaz...bence..

mesaj atacaksan gerçi yine at ama en azından başka bir şey de:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…