Hayır değilim tabi canım işte yaşım 28 bunun bilincedeyim ilerde pişman olmak istemiyorum yapmadığım için. Bazı arkadaşlarım yapma sen olgun bi kızsın diyor ama işte bi yanım pır pır yap diyor.mağaza da belki konuşsa yanlış anlaşılırm diye çekiniyordur diye düşünüyorum. Bu kdr iyi niyetli düşünürken ben umarım ters cvp almam:)Butün hatunlar saçmalama manyak mısin bi kadin öyle mesaj atar mı diya yazacaklar şimdi buraya. Zor bir karar belki ama yazsan ne çıkar? Reddedilsen bile bidaha o mağazaya gitmezsin olur biter.
Red cevabı alirsan ki yarı yarıya iki ihtimalde sonra yatak döşek olucak kadar da deli divane değilsin belli ki. Bence yaz. Hayırlısi olsun :)
Canım benim sana baktığını hissediyormuşsun, hiç bir erkek ilgi duymadığı bayana bunu hissettirmez eğer karaktersiz bir insan değilse. Etkileyici de bir mersaj atarsan neden olmasın :) Sakın çekinme bence yaz dediğim gibi bir daha gormezsin olur biter şansını dene :) bizi haberdar et hatta bana özel mesaj at yazarsan merak ederim :)Hayır değilim tabi canım işte yaşım 28 bunun bilincedeyim ilerde pişman olmak istemiyorum yapmadığım için. Bazı arkadaşlarım yapma sen olgun bi kızsın diyor ama işte bi yanım pır pır yap diyor.mağaza da belki konuşsa yanlış anlaşılırm diye çekiniyordur diye düşünüyorum. Bu kdr iyi niyetli düşünürken ben umarım ters cvp almam:)
yapma gerçekten bak..Onun beni bulması zor faceden ki o mağaza biraz uzak bize çoğu zaman ailemle gittim belki o yüzden yakın olamadı. Ben onun ismini yaka kartından öğrendim bu arada altı yedi aydır platonik olarak hoşlanıyorum artık cesaretimi toplayıp yazmak istedim. İşte yazan asılan çoksa terslerse diye çekiniyorum ilk defa böyle bir şey yapıcam gelişme olumlu olursa burda size yazacağım sevgiler
güzel bir akıl verin bari kıza .Hafif kiz olmakla ilgisi ne...kadinlarda ilk adimi atar dogal..degistirin su kafayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?