• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

platonik aşk

Canım benim sana baktığını hissediyormuşsun, hiç bir erkek ilgi duymadığı bayana bunu hissettirmez eğer karaktersiz bir insan değilse. Etkileyici de bir mersaj atarsan neden olmasın :) Sakın çekinme bence yaz dediğim gibi bir daha gormezsin olur biter şansını dene :) bizi haberdar et hatta bana özel mesaj at yazarsan merak ederim :)
Ederim canım tabiki de bazı arkadaşlar yazma demiş ikilemde kaldım bak ne yapıcam :( ne yazabilirim beni terslemiycek şekilde onu düşünüyorum

Ya inanın tertemiz belki safca duygular içinde aylardır uzaktan uzağa hoşlanıyorum ondan:(

daha guzel bise yazabilirsin yada hic bisey yazma ekle. boylece ona bir adim atip bir adimda ondan beklemis olursun ...

Ederim canım tabiki de bazı arkadaşlar yazma demiş ikilemde kaldım bak ne yapıcam :KK43: ne yazabilirim beni terslemiycek şekilde onu düşünüyorum
yazma büyük sözü dinle . erkeğin gönlü olsa zaten sana bir şekilde açılırdı . Biz avrupalı değiliz bunu unutma

Kızlar ben 28 yaşındayım burda yaşadığım yerde bi mağazada çalışan çocuktan hoşlanıyorum.oraya gidiyorum bazen çok sık değil onun da beni beğendiğini düşünüyorum hal ve hareketlerinden.bi yanımda diyor ki her mağazaya gelen kıza böyle ise. İsmini öğrendim facebooktan ilişkisi yok.şimdi demem o ki ben o çocuğa msj atmak istiyorum beni farketmem için kaç kere daha oraya gelmem lazım diye birde gülücük sonuna.yada atmayayım mı kendimi küçük düşürmüş olurmuyum.onun beni farketmesi için ne yapabilirim lütfen yardım edin
Eski konularından hatırladığım kadarıyla evlilikle ilgili sıkıntın var. Onunla denedim olmadı, bunu elimde nasıl tutarım falan gibi şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bu konuya da eskilere dayanarak yorum yapacağım. Adamdan gerçekten hoşlandıysan ilk adımı atabilirsin tabi ki, bunda tuhaf bir şey yok. Ama e yakışıklı adam, benim de yaşım geldi, işi gücü de var ben buna yürüyeyim sonrada evlenir pembe panjurlu evimizde çocuklarımızla mutlu mesut bir hayat süreriz gibi şeyler düşünüyorsan hiç bulaşma derim. Çünkü sonunda üzülen taraf olma ihtimalin oldukça yüksek göründü bana.

Ekle direk yazma...olmadi bir arkadasima benzettim dersin...calisanlar musterilere ilgi gösteremez bide.ya ters teperse diye dusunur.adami şikayet etsen ne olucak...

içinden ne geçiyorsa yaz hiç bir şey kaybetmezsin. fakat cevap vermezse ısrarcı olma ki seni çantada keklik gibi görmesin.
bu arada mağazada beğendiğin bir ürün varsa önce onu al :) bir daha gidemeye bilirsin çünkü:KK51:

Ya inanın tertemiz belki safca duygular içinde aylardır uzaktan uzağa hoşlanıyorum ondan:KK43:
ne güzel işte :)
ama başka bir şekilde olmalı
böyle değil...inan ki örneğini çok gördüm çevremde ondan diyorum..

Eski konularından hatırladığım kadarıyla evlilikle ilgili sıkıntın var. Onunla denedim olmadı, bunu elimde nasıl tutarım falan gibi şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bu konuya da eskilere dayanarak yorum yapacağım. Adamdan gerçekten hoşlandıysan ilk adımı atabilirsin tabi ki, bunda tuhaf bir şey yok. Ama e yakışıklı adam, benim de yaşım geldi, işi gücü de var ben buna yürüyeyim sonrada evlenir pembe panjurlu evimizde çocuklarımızla mutlu mesut bir hayat süreriz gibi şeyler düşünüyorsan hiç bulaşma derim. Çünkü sonunda üzülen taraf olma ihtimalin oldukça yüksek göründü bana.
Evlilik meraklısı değilim evlenemediğime üzülüyorum dedim.pempe panjur hayalim yok.sadece safca bi duygu. Mutlu olmak istiyorum artık. Kimseyi denemedim ben hayatıma olumsz insanlar girdi dedim. İlk defa böyle duygular içindeyim kimseye de ne yapışacak askıntı olacak kız hiç değilim.yine tşkler yorumunuza

Önce bi ekle 1 gün kadar bekle bakalım o yazıcak mı, baktın ses yok o zaman güzel masum bir mesaj düsünürüz :)
Eklersem yanlış anlamaz mı direk ekleme talebi red ederse tümden şansım giderse olurda fotografımdan falan tanımazsa diye düşünüyorum:)

Evlilik meraklısı değilim evlenemediğime üzülüyorum dedim.pempe panjur hayalim yok.sadece safca bi duygu. Mutlu olmak istiyorum artık. Kimseyi denemedim ben hayatıma olumsz insanlar girdi dedim. İlk defa böyle duygular içindeyim kimseye de ne yapışacak askıntı olacak kız hiç değilim.yine tşkler yorumunuza
Bosverr...herkes herseyi cok biliyor..ekle gitsin..olmazsa olmaz ne var yani...

Kızlar ben 28 yaşındayım burda yaşadığım yerde bi mağazada çalışan çocuktan hoşlanıyorum.oraya gidiyorum bazen çok sık değil onun da beni beğendiğini düşünüyorum hal ve hareketlerinden.bi yanımda diyor ki her mağazaya gelen kıza böyle ise. İsmini öğrendim facebooktan ilişkisi yok.şimdi demem o ki ben o çocuğa msj atmak istiyorum beni farketmem için kaç kere daha oraya gelmem lazım diye birde gülücük sonuna.yada atmayayım mı kendimi küçük düşürmüş olurmuyum.onun beni farketmesi için ne yapabilirim lütfen yardım edin
facebook dan yazacaksan gelen kutusu değil diğer klasöre gider
ordan da görmesi zor
önce ekle faceden baktın kabul eder ondan sonrası gelişir
hadi hayırlısı olsun :)

herzaman ilk adımı erkeklar atacak diye birşey yok ki:)
atın mesajı aşk her zaman yanlış yönlendirecek değilya:)

Back
X