platonik aşk

Gittik pazar günü yine bakıştık döndüm yanımda birileri vardı tek mi gitsem Diyaloğ kurmak için konuşur mu ki çünkü hiç tek görmedi beni
bence gormesını bekle yazıyı daha da ustune gıtme

neden rezil olacakmışsın ki, o şekilde bi cevap verdiyse kendi öküzlüğü, şimdi bence bırak o düşünsün dursun ben naptım diye. Düşünmüyosa da zaten sana olmaz o

neden rezil olacakmışsın ki, o şekilde bi cevap verdiyse kendi öküzlüğü, şimdi bence bırak o düşünsün dursun ben naptım diye. Düşünmüyosa da zaten sana olmaz o

nasıl bir cevap vermiş ki? ben o kısmı kaçırmışım.
Konu sahibi silmiş sanırım.

Bence mesaj atmayıp sadece ekleseydin. Daha doğru olurdu bence. Sen bilirsin yine de

o mekana gitme artık, hala onu beklediğini düşünmesin. olumlu ışık yakmadı sen de vazgeçip yoluna bakmış olursun medenice. o kadar kafana takma birini beğendiğini belli etmek ayıp bir şey değil bence.

bende birinden hoşlanıyorum hatta devamlı konuşup, mesajlaşıyoruz ama o kadar devamı bi türlü gelmiyor

Seven sevdigine sevdigini soylesin diye bir soz vardir gec olmadan kibar bir sekilde mesaj atabilirsin tabikide bunda bir sakinca yok

ben erkegin adim atmasi taraftariyim.. soyle dusunuyorum, msj attiginda karsilik verecek kadar bi duygusu varsa, adim da atabilir yani.. o yuzden, hic gerek yok.. (konu eski gerci, ben genel konusuyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…