- 5 Ağustos 2014
- 1.581
- 970
- 168
İş gereği konuşmuyorsa sizin farkınıza varması gerekiyor neden bu durumda ilk adımı siz atasınız ki?Onun bana adım atması için ne yapmam gerek peki o iş etiği gereği konuşmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş gereği konuşmuyorsa sizin farkınıza varması gerekiyor neden bu durumda ilk adımı siz atasınız ki?Onun bana adım atması için ne yapmam gerek peki o iş etiği gereği konuşmuyor
Haklisin canım bu açıdan hiç bakmadım. Tşk ederim güzel bilgiler için. Söylediğin güzel bi fikir hiç aklıma gelmemişti![]()
İyi oyuncu olmak lazım. Ben hayatta yapamam mesela gülesim gelir![]()
Zaten tekzen de çalışıyor mobilya bölümünde hem de.yani kendimi atacağım koltuk çok tam bu fikirlik.tabi evde bi prova şart![]()
Hemen hülya koçyiğit filmleri izle çok yardımı dokunur![]()
oha plana bak.valla bende çok beğendim.zehra bunu uygula bence.sonucu da yaz buraya.bu iş ne olacak çok merak ettim
Sen de anlat derdini bir planda sana yapalım...plani uygula ve sonucu bize bildir. 5 yildir bekliyorum aptal gibi adam tek bir adim atmadi, ancak baksin.. o da benden adim bekliyor sanirim ama yok.. ben inat ettim bekleyecegim.. ama sen bekleme.. azcik cesaretin, birazda rol yetenegin varsa dene.. guzel haberlerini bekliyoruz...
plani uygula ve sonucu bize bildir. 5 yildir bekliyorum aptal gibi adam tek bir adim atmadi, ancak baksin.. o da benden adim bekliyor sanirim ama yok.. ben inat ettim bekleyecegim.. ama sen bekleme.. azcik cesaretin, birazda rol yetenegin varsa dene.. guzel haberlerini bekliyoruz...
gerçekten 5 yıldır bekliyor musunplani uygula ve sonucu bize bildir. 5 yildir bekliyorum aptal gibi adam tek bir adim atmadi, ancak baksin.. o da benden adim bekliyor sanirim ama yok.. ben inat ettim bekleyecegim.. ama sen bekleme.. azcik cesaretin, birazda rol yetenegin varsa dene.. guzel haberlerini bekliyoruz...
5 yildir bir adami mi bekliyorsun? :)
yok yahu.. 5 yildir bakisiyoruz oyle.. yani ille de o demiyorum.. olsa guzel olur, olmasa da sorun degil.. :)) yanlis ifade ettim :))))gerçekten 5 yıldır bekliyor musun
bakayim bi.. ilerleyen zamanlarda dusunebilirimSen de anlat derdini bir planda sana yapalım...
sonuc neymısNe oldu cnm sonuc?
Bilmiyorum kisonuc neymıs![]()
Ben msj attım dün diğer kutusuna düştü sanırım ne yapıcam ben eklim misonuc neymıs![]()
Tek başıma deildim ailemden birileri vardı yanımda bu hafta içi gidip öyle mi yapaym çünkü h.sonu çok kalabalıkYazdığım şeyi yapmadın mı![]()
Canım bence direk ekle. Eklemeden önce mesaj attım ama görmedin sanırım de tekrar ne yazdıysan yazTek başıma deildim ailemden birileri vardı yanımda bu hafta içi gidip öyle mi yapaym çünkü h.sonu çok kalabalık![]()
Eklemeye cesaret edemiyorum ya kabul etmezse korkusu yüzünden. Ama tek çare eklemek yada kitap falan hediye edip not mu bıraksam içine lütfen biraz tiyo yaCanım bence direk ekle. Eklemeden önce mesaj attım ama görmedin sanırım de tekrar ne yazdıysan yaz
Hemen ulaşıp kafandaki sorulara cevap bulmak senin için daha iyi. Oturup her gün nasil yapsam diye düşünüceğine olay 1 tıka bakar. Hadi biraz cesaret :)Eklemeye cesaret edemiyorum ya kabul etmezse korkusu yüzünden. Ama tek çare eklemek yada kitap falan hediye edip not mu bıraksam içine lütfen biraz tiyo ya![]()