• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

platonik aşk

verecek cevabınız yok herhalde. İnsanların konularında yorum yazanlara bulaşmaktan vazgeçin aldığınız banlar zaten sizi belli ediyor. Yalan yanlış konular açıyorsunuz zaten gün aşırı işiniz gücünüz yok ne konu uydursam da açsam diye mantıksız gereksiz. Bir de insanlara saldırıyorsunuz konu sahibinin ağzı dili var dimi yazabilir beğenmediyse size ne oluyor nereden buluyorsunuz başkalarının yorumuna karışma bir de öm atıp hakaret etme hakkını. Sana ne oluyor yani.
Isimdeyim gayet şu ann...
Uyduran sensinn bacimmm:KK47:

yazma büyük sözü dinle . erkeğin gönlü olsa zaten sana bir şekilde açılırdı . Biz avrupalı değiliz bunu unutma

siz bu size öm atan kişinin mesajını yönetime göndersinize ohh herkes öm atsın hakaret etsin ban almamak için buldukları yöntem müthiş ama gizli kalmamalı. Mune siz de ekli değilse ardakaş olarak ekleyin ona öm olarak gönderim görsün yani millet konuda ban almamak için öm atıp rahatsız ediyor her insanın her konuya istediği yorumu yazma hakkı var konu sahibi dışında 3. sahıslar buna karışamaz ikili ağız dalaşına giremez öğrensinler bunu artık!

siz bu size öm atan kişinin mesajını yönetime göndersinize ohh herkes öm atsın hakaret etsin ban almamak için buldukları yöntem müthiş ama gizli kalmamalı. Mune siz de ekli değilse ardakaş olarak ekleyin ona öm olarak gönderim görsün yani millet konuda ban almamak için öm atıp rahatsız ediyor her insanın her konuya istediği yorumu yazma hakkı var konu sahibi dışında 3. sahıslar buna karışamaz ikili ağız dalaşına giremez öğrensinler bunu artık!
Hakaret etmedim sıktin dedim ki cidden dirdirdir sabahtan berii..

Isimdeyim gayet şu ann...
Uyduran sensinn bacimmm:KK47:

bacım mı nereden bacın oluyorum sizin ben belli belli gün aşırı kafadan uydurma konular açmanızdan tutarsızlığını söyleyince suçlu oluyoruz. Neyi uydurucam benn yahu söyler misiniz ne uyduruyorum acaba açtığınız konular günler, saçmalığı meydanda yani. Sen git sevgili bul kendine bari buraya bulaşmazsın o zaman hani biriyle ayrılmışsın, akabinde biriyle nette tanışmışsın hemen boşanmış adamı eklemişsin de koskoca sitede tanıdığın evli biri çıkmış yaa, sonra da yine birinden hoşlanmışsın ya maşallah hızına yetişilmiyor. Hadi canımm benden sana ekmek çıkmaz.

Hakaret etmedim sıktin dedim ki cidden dirdirdir sabahtan berii..

Size nee ? size mi yazıyor konu sahibine yazıyor siz konuya yorumunuzu yazmışsınız bitmiş nedn gözünüze batıyor onun yazdıkları görmeyin bakmayın ne yazacaksınız burada yazın o zaman madem o kadarsa burada da yazabilirsiniz neden öm atıyorsunuz ki konu sahibi sıkıldıysa cevabını yazar.

bacım mı nereden bacın oluyorum sizin ben belli belli gün aşırı kafadan uydurma konular açmanızdan tutarsızlığını söyleyince suçlu oluyoruz. Neyi uydurucam benn yahu söyler misiniz ne uyduruyorum acaba açtığınız konular günler, saçmalığı meydanda yani. Sen git sevgili bul kendine bari buraya bulaşmazsın o zaman hani biriyle ayrılmışsın, akabinde biriyle nette tanışmışsın hemen boşanmış adamı eklemişsin de koskoca sitede tanıdığın evli biri çıkmış yaa, sonra da yine birinden hoşlanmışsın ya maşallah hızına yetişilmiyor. Hadi canımm benden sana ekmek çıkmaz.
beni izlemeye devam ett

Size nee ? size mi yazıyor konu sahibine yazıyor siz konuya yorumunuzu yazmışsınız bitmiş nedn gözünüze batıyor onun yazdıkları görmeyin bakmayın ne yazacaksınız burada yazın o zaman madem o kadarsa burada da yazabilirsiniz neden öm atıyorsunuz ki konu sahibi sıkıldıysa cevabını yazar.
Pardon sanane..sen simdi niye bana saldirdin ki...deminden beri gülüyorum sana yerlere yattim...hem beni sevmiyorsun hem masallah bütün konularima hakimsinn

bırak Allah aşkına dejavu cuğum . çoluk çocukla uğraşılmaz.:KK60:
laf anlatmaya çalışma hieç.:KK60:

hadi ya .Sen anladığın için mi ikide bir konu açıyorsun .

işinde gücündeymiş ya maşallah gün aşırı konu açmak da üzerine yok ne konu bulsam da açsam diye düşünüyordur bence mesleği bu elinde bir konu da kalmamıştır yazık. Arkadaşı erkek doktoru beğenmemiş konu açar, arkadaşına psikopat biri dadanmış ama arkadaşı memnunmuş cilve yapıyormuş üzerine vazife çıkarmış konu açar, arkadaşının çıktığı evliymiş konu açar ne arkadaş grubu varmış sağlam bir insan yok. Bir ilişki yaşıyor ayrılıyor yazıyor, hemen sitede mesaj atan adamı bir güzel hemen ekliyor boşanmışmış adam tanıdığı biri çıkmasa devam da edecek güvenecek yani vs. Ayda kaç konu açtığı belli değil hepsi de birbirinden tutarsız sonra geliyor can sıkıntısında milletin yorumuna da karışıyor. Sıkan kendisi haberi yok. Sürekli dedim var da konu açmak hobileri arasında. Neyse sinirlendim iyice işlerimde kaldı ben işimin başına döneyim konuyu da daha fazla sabote etmeyelim bende mesajı gönderin yönetime.

arkadaşlar bu tip insanlara siz cevap verdikçe o kendi çapında eğlenip duracak, cevap vermeyin konularına ilgi göstermeyin ki burada nasıl davranması gerektiğini anlasın.

işinde gücündeymiş ya maşallah gün aşırı konu açmak da üzerine yok ne konu bulsam da açsam diye düşünüyordur bence mesleği bu elinde bir konu da kalmamıştır yazık. Arkadaşı erkek doktoru beğenmemiş konu açar, arkadaşına psikopat biri dadanmış ama arkadaşı memnunmuş cilve yapıyormuş üzerine vazife çıkarmış konu açar, arkadaşının çıktığı evliymiş konu açar ne arkadaş grubu varmış sağlam bir insan yok. Bir ilişki yaşıyor ayrılıyor yazıyor, hemen sitede mesaj atan adamı bir güzel hemen ekliyor boşanmışmış adam tanıdığı biri çıkmasa devam da edecek güvenecek yani vs. Ayda kaç konu açtığı belli değil hepsi de birbirinden tutarsız sonra geliyor can sıkıntısında milletin yorumuna da karışıyor. Sıkan kendisi haberi yok. Sürekli dedim var da konu açmak hobileri arasında. Neyse sinirlendim iyice işlerimde kaldı ben işimin başına döneyim konuyu da daha fazla sabote etmeyelim bende mesajı gönderin yönetime.
kendi tezlerini kendisi çürüten bir insan .özelden mesaj atmak nedir ya . Ne garip şey .

Bence ilk adımı atmamalısın. Belki çocuk herkese bakıyor, bakabilir de? İlk adımı attığında bir erkek için kolay lokma olursun. Kadınlar gibi duygulu yaratıklar değiller maalesef. Bir insandan etkilenirlerse zaten ona ulaşırlar. Umarım istisnalardandır arkadaş da üzülmezsin...

İyi de mağazaya sürekli bile gitmiyormuşsunuz ne hal hareket oldu ki size karşı sanırım muhabbet bile etmeniz mesaj yazsanız deseniz resminizi görecek tanıyacak mı acaba ya da karşılık verecek mi sırf öyle dediğinizi için adım attığınız karşılık vermeyeceği ne malum hem face da ilişkisi gözükmüyor diye sevgilisi yok mu oluyor? hadi dediniz sonra kabul etmezse o mağazaya nasıl gideceksiniz. Bence mağazaya gittiğinizde muhabbet kurmaya çalışın.
haklısın canım bende çok ikilemde kaldım ondan sizden fikir almak istedm kafam karıştı iyice napıcam ben msj mı atacağım ekliycem mi yoksa mağaza ya mı gideyim ne yapayım bilemedm :)

evet benimde korkularım var acaba adım atarsam gözünde basit kız olurmuyum ama mağaza gidince iş etiği gereği o benle belki konuşamıyordur diye düşünüyorum.haklsın biz kadınlar duygusal varlıklarız ben çok iyi niyetli düşünüyor olabilirim

Kadın ilk adini atmaz diye bisey yok bnce.sen karsindaki adim ancak diye bklerkn baska bi kadin kaparsa nolcak.bnde platonik aşiktim birine Dr filan diye endiselerim vardi açildim cikma teklifi ettim sonuç17 aydir cikiyoruz cok mutluyuz.hoslaniyosan ilk adini at bisey kybtmzsin

Back
X