Sen anlatsan derdini?Varsa anlatır mısınız ??
Bu hikayeyi çok merak ettim ben :))Ben varım. Şu anki sevgilimi okulda görüp beğenmiştim, baya takip etmiştim. Sonunda biraz çabaladım ulaştım. Meğer o da bana aşıkmışSonuç: Şubat'ta 2 sene olacak
Nasıl açıldı sana peki :) ve sen o seni severken hiç mi hissetmedin onun hislerini :) anlatsana lütfeeennn :)Var eşimyani eşimin platonik aşkı bendim
Yok Can'ım aksine çok sevindim uzun uzun anlatmışsın :) ne güzel çok sağol :)
Ya ilgisi var gibi anlamadım. Mesela ben ilgiyi kesince hani ne olacak artık böyle yeter ya diyorum, trip atıyorum adama işte konuşmuyorum bakmıyorum gülmüyorum sonra bi bakıyorum o da bana atmaya başlamış.. iki gülüyorum o da benim gibi başlıyo gülmeye sırıtmaya. Bana göre davranıyo. Hani sadece arkadaş olarak görse bu şekilde tripleşme olayına girer mi o da benim gibi ? Vallahi eğer aynı iş yerinde çalışmıyor olsaydık gider konuşurdum :) hani sonu olumsuz olsa bile geçtim artık onu, ya işyerindekilere anlatırsa diye çekiniyorum.
Aslında o da çok atılgan biri ama neden adım atmıyo bilemiyorum, belki de hoşlanmıyordur bilemiyorum :)
Ama senin hikayene bayıldım ya :) demek çocuk sana karşı boş değilmiş aynı şeyleri birebir yaşamışsınız ama adım atmanız bu şekilde ilerlemiş :) vay ben :)
Ben yaklaştığımda o da aynı şekilde davranıyo. Başka bayanlarla ilişkilerine bakıyorum kesinlikle benimle olduğu gibi değil.. ama inşallah ben yanlış anlamıyorumdur :) zaten bende bu cesaretsizlik varken hiç bişey yapamam kiTeşekkürler :) Ayrıldık ama ilişki yaşadığıma hiç pişman değilim, kafa yapılarımız uymuyordu ayrılık sebebimiz buydu. Onun dışında çok ilgiliydi, sevdiğini sonuna kadar hissettiren, dünya iyisi biriydi. Ehem, neyse beni geçelim :)
Sen açılma bana kalırsa. Ama bu durumda seni kanka mı görüyor yoksa ilgisi var da sen terslersin diye çekiniyor mu bilemedim. Trip atma, klasik arkadaş muhabbeti gibi davran ama arada hafif hafif flörtleş. Zaten hareketlerinden falan anlarsın, karşılık veriyor mu vermiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?