Platonik aşkı gerçeğe dönüşen var mı ? :)

Beeen. :) Ama ayrıldık. İstersen anlatayım yine de.

Bende platonik aşktan muzdaribim :))
İlgisini hissediyorum ama emin olamıyorum. Konuştuğum her gün gördüğüm biri..
O yüzden bu zamanların nasıl geçtiğine nasıl açıldığına dair veya ilk konuşmayı o ilk cesareti kim gösterdi bilgi istiyorum.
Çünkü malumunuz efendim her şeyi üstüme alınıp bulutların üstünde geziniyorum :) veya en ufak olumsuz bişey olduğunda yerlerdeyim falan. Yaşım 15 olmasına rağmen üstelik

Lütfen anlatın dinliyoruz tüm platonik takılanlar olaraktan :)) sonu olumsuz olsa bile dinleriz :)

Bende varim.
Baya platonik olarak uğraştım kostum pesinde sonra aslinda sadece hayallerde güzel olduğunu gördüm yaşadıkça.
Pisman oldun ayrilana kadar canım çıktı

İşte asıl merak ettiğim karşı tarafa bu ilginizden nasıl bahsettiniz ? Peşinde koştum çok uğraştım derken neyi kastediyosunuz ? O ikna etme olayı falan bunları merak ediyorum :)

Biz aynı sınıftaydık. Aynı bölümde değil de hani ortak dersler olur ya beraber ders alıyorduk işte. Ben bu çocuğu gördüm beğendim, bir de karizmatik geliyor bana, uzun boylu, geniş omuzlu, kumral. Deri ceket falan giyiyor, çok da yakışıyor. "Off off bu ne bee" dedim. Benim platonik aşklardan genelde bir nane olmazdı, o yüzden dedim "Allah sahibine bağışlasın, ne yapalım". Arada da çaktırmadan derste falan kesiyorum ama yok yani hiçbir kez göz göze gelmedik. İyice umudumu falan yitirdim ben, "Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli" moduna bağlamıştım :)

Sonra benim bir ödevim mi desem ne desem, öyle bir işim oldu. Yani yaparsam geçme notumu etkileyecek bir şey. İnsanlara dağıtacağım anket türü bir şey. Kendi bölümümdekilere dağıtmam yasak, aklıma bu sınıf geldi. Gittim sınıfa elimde anketler, bu çocuk da var. Ulusa sesleniş yapar gibi anlattım "Yardımcı olur musunuz, notuma etki edecek." falan. İlk bu çocuk aldı benden anketi yaptı falan. O gün birkaç kelime konuştuk sadece "Ya bu ankette de çok soru var? Hı hı evet." tarzı. Sonra benim arkama falan oturmaya başladı, kalem istedi öyle muhabbet kurdu. Ama o kadar yani başka gram adım yok.

Ben de dayanamadım, bir gün yine ders başlamadan önce gittim yanına oturdum. Ders muhabbeti ama sadece. "Zorlanıyor musun, işte şöyle çalış böyle çalış" falan. Çocuk da bi afalladı, beklemiyormuş herhalde öyle bir atak. Ondan sonra tutamadık :) Muhabbete başladı benle iyice, telefonumu falan aldı. Oradan da bir süre konuştuk. 2 hafta sonra falan açıldı. Meğer onun da bana ilgisi varmış o da beni kesiyormuş ben bakmıyormuşum. Ben de o bana bakmıyor diyordum, ne garip.

O yüzden baktın karşı taraf tutuk, ilk adımı sen at gerisi geliyor :) İlgisi de varsa tabi. Çok mu uzattım?

ay benim vardı
cocuktum senelerce aynı mahallede oturduk aynı okula gittik en son lise 2 ye giderken tasındık ordan sonra koptuk
yıllar sonra aklıma geldi face ten buldum ekledim sohbet muhabbet aşkını itirf etti bende tabi hemen atladım
ama sonuc hüsran.
defalarca ayrıl barıs ve bitti.

keşke hep platonik olarak kalsaydı ve güzel hatırlasaydım çocukluk aşkımı..

Yok Can'ım aksine çok sevindim uzun uzun anlatmışsın :) ne güzel çok sağol :)
Ya ilgisi var gibi anlamadım. Mesela ben ilgiyi kesince hani ne olacak artık böyle yeter ya diyorum, trip atıyorum adama işte konuşmuyorum bakmıyorum gülmüyorum sonra bi bakıyorum o da bana atmaya başlamış.. iki gülüyorum o da benim gibi başlıyo gülmeye sırıtmaya. Bana göre davranıyo. Hani sadece arkadaş olarak görse bu şekilde tripleşme olayına girer mi o da benim gibi ? Vallahi eğer aynı iş yerinde çalışmıyor olsaydık gider konuşurdum :) hani sonu olumsuz olsa bile geçtim artık onu, ya işyerindekilere anlatırsa diye çekiniyorum.
Aslında o da çok atılgan biri ama neden adım atmıyo bilemiyorum, belki de hoşlanmıyordur bilemiyorum :)

Ama senin hikayene bayıldım ya :) demek çocuk sana karşı boş değilmiş aynı şeyleri birebir yaşamışsınız ama adım atmanız bu şekilde ilerlemiş :) vay ben :)

O zaman bu yukarı da yazan arkadaşlardan hikayeleri uzun uzun bekliyorum zamanınız varsa ve bizimle de paylaşmak isterseniz tabi :)
Bu aşamada bizlere tavsiyeleriniz nelerdir ? :)

Teşekkürler :) Ayrıldık ama ilişki yaşadığıma hiç pişman değilim, kafa yapılarımız uymuyordu ayrılık sebebimiz buydu. Onun dışında çok ilgiliydi, sevdiğini sonuna kadar hissettiren, dünya iyisi biriydi. Ehem, neyse beni geçelim :)

Sen açılma bana kalırsa. Ama bu durumda seni kanka mı görüyor yoksa ilgisi var da sen terslersin diye çekiniyor mu bilemedim. Trip atma, klasik arkadaş muhabbeti gibi davran ama arada hafif hafif flörtleş. Zaten hareketlerinden falan anlarsın, karşılık veriyor mu vermiyor mu?

Ben yaklaştığımda o da aynı şekilde davranıyo. Başka bayanlarla ilişkilerine bakıyorum kesinlikle benimle olduğu gibi değil.. ama inşallah ben yanlış anlamıyorumdur :) zaten bende bu cesaretsizlik varken hiç bişey yapamam ki (
Ayrılmanızın nedenini bilmiyorum ama ne güzel hala hakkında güzel bahsedebiliyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…