Platonik aşkı gerçeğe dönüşen var mı ? :)

Maşallah maşallah allahım şaklasın nazarlardan evlatlarınızı size bağışlasın inşallah Can'ımm :)
Hiç mi belli etmedin sen 5 sene dile kolay... iyi dayanmışsınız ya peki sonunda ilk kim itiraf etti ? O 5 senede neler yaşadınız ? Aynı ortamda mıydınız peki ? Çok merak ettim ya anlatırmısın lütfen :) ve bana tavsiyelerin var mı ?? :)))

mrb benim calistigim yere musteri olarak gelmişti..ilk gördüğümde kalbim çok heyecanlanmisti..ilk defa hayatımda böyle hissetmistim..benim çalıştığım yerde arkadaşı varmış onunla arasıra konuşmaya geliyordu..sadece arkadaş olarak kaldık ..hatta tLF numaralarimiz bile vardı birbirimizde ,sadece özel günlerde msj atarım, oda bana ..ben hiç kimseyle sevgili olamiyordum sürekli aklımda o vardı.sonra biz başka şehre tasindik..bir gun msj geldi senin olduğun yerde isim var istersen bi çay icebiliriz diye ..ilk defa bulusacaktik..dedim işte o gün ne yapıp edip aklında kalmaliyim..sonra geldi bir saat oturduk..o bir saatte o kendinden ben kendimden anlattım..sonra o kadar çok aynıydik ki..dedi sanki benim kadın versiyonumsun dedi, seni yıllardır tanırım ama aslında hiç tanimamisim dedi ..sonra kalktik..ben aramadim..o bir hafta sonra aradı ..tlfda 1,5 ay konuştuk sevgili olmadan..sonra yanima gelmek istediğini söyledi..bende gel yemek ismarliyim sana dedim..sonra geldi..yemek yedik..tam dışarı çıktık arabaya doğru giderken ben iki adım geride kalmıştım orda arkasını dönüp bana elini uzattı..gözlerime bakıp bende biraz durup tebessüm ettim ve elini tuttum..ve o gün sevgili olduk...4 ay sonra istemeye geldiler.söz nişan derken evlendik..ama işin en acı tarafı onunda beni gördüğünde hoslanmasi ve bunu birbirimize hiç yansitmamamiz ona 5 yıl boyunca attığım her msj i saklamis..benim sakladığım gibi..evlenince birbirimize gösterdik..belkide dedik böylesi bizim için daha hayirliydi..evlendikten sonra 2 yıl gibi inanamadım ..Yıllarca sevdiğim insanın suan yanımda uyuyor olmasina..ama çok çok mutluyuz..hâlâ ilk günkü gibiyiz çok iyi iki arkadaşız,sevgiliyiz,karı kocayiz..
Eğer seviyorsan ufakta olsa belli et ..Bu işler kader kısmet işi nasibinde varsa er yada geç birbirinizi bulursunuz..Eğer oda seni seviyorsa oda gelecektir..sende çok mutlu olursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…