- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
Bu hikayeyi çok merak ettim ben :))
Ben yaklaştığımda o da aynı şekilde davranıyo. Başka bayanlarla ilişkilerine bakıyorum kesinlikle benimle olduğu gibi değil.. ama inşallah ben yanlış anlamıyorumdur :) zaten bende bu cesaretsizlik varken hiç bişey yapamam ki(
Ayrılmanızın nedenini bilmiyorum ama ne güzel hala hakkında güzel bahsedebiliyosun :)
Maşallah ya çok hoşuma gitti. İnşallah bundan sonra daha çok mutlu olursunuz birlikte rabbim daim etsin inşallah :) çok teşekkür ederim anlattığın için :)Ayy anlatayım o zaman hemen
Biz aynı üniversitedeydik ama farklı bölümlerdeydik. Ben sevgilimi bizim binada gördüm önce dedim ki Allah'ım bu nasıl bir kıroluktur nefret ettim çocuktan görür görmezSonra sürekli karşılaşmaya başladıkça tabi dikkatimi çekti, dedim aa aslında yakışıklıymış Tabi çocuğun ne adını ne okuduğu bölümü hiçbir şeyi bilmiyorum.
Bir gün derse girdi. Girdiği sınıfı gördüm. Sınıfın kapısında o saatte hangi dersin olduğunu yazan ders programı var. Koştum hemen baktım hangi ders varmış diye öğrendim. Hemen bizim okulun sitesine girip o dersin hangi bölümün dersi olduğunu buldum. En sonunda da uzun uğraşlar sonucunda o bölümün 500-600 kişilik facebook grubundaki bütün erkekleri arayıp tarayıp sevgilimi buldum
Bulmakla kalmadım tabi, facebooktan eklemek olmaz öyle hemen diye twitterdan ve swarmdan buldum ordan takip ettimAradan 1-2 ay geçti çocukta tık yok kabul etmiyor. Dedim tamam bu iş bu kadar vazgeçiyorum
Sonra 1 ay daha geçti, baktım facebooktan arkadaşlık isteği gelmiş. Kim bu diye bir baktım ki sevgilim1-2 saat geçince kabul ettim. 13 şubattı. O benim fotoğrafımı beğeniyor, geri çekiyor. Ben onunkileri beğeniyorum, o geri çekti diye ben de geri çekiyorum. En sonunda dayanamadım yazdım bu şekilde mi irtibat halinde olacağız diye Sonra konuşmak o konuşmak. 23 şubatta da sevgili olduk. Ben onu daha önceden beğendiğimi söyledim, meğer o da benden hoşlanıyormuş. Okulda bakıyormuş hep ama ben hiç fark etmemiştim Öyle öyle başladık işte, şimdi 2 sene oldu bile neredeyse
Maşallah ya çok hoşuma gitti. İnşallah bundan sonra daha çok mutlu olursunuz birlikte rabbim daim etsin inşallah :) çok teşekkür ederim anlattığın için :)
Peki bişey daha soracağım bu arkadaş neden 2 ay boyunca kabul etmemiş ve neden yazmamış sana madem o da hoşlanmış
Hiç sormadın mı bunu ?
Acaba benim ki de mi yazmak istiyo da yazamıyo
Baktığını falan çevremizdekiler farkediyorlar artık ama icraat Yok işte adamda.. dediğin gibi beraber bişeyler yapmaya çalışmak en mantıklısı sanırım :)Cesaretini sen getireceksin işte. Benim eski sevgilim de mesela benden adım göremiyormuş güya. O kadar bakıyordum o da gidip benim bakmadığım anlarda bakıp "Bu kızın bana ilgisi yok" diyormuş. Belli et ilgini, flörtleşmek en güzeli. Beraber kahve için, yemek yiyin. Biraz ağzından laf al. Senin tam ilgin olduğunu anlayamıyorsa cesaret edip açılamıyordur.
Bende platonik aşktan muzdaribim :))
İlgisini hissediyorum ama emin olamıyorum. Konuştuğum her gün gördüğüm biri..
O yüzden bu zamanların nasıl geçtiğine nasıl açıldığına dair veya ilk konuşmayı o ilk cesareti kim gösterdi bilgi istiyorum.
Çünkü malumunuz efendim her şeyi üstüme alınıp bulutların üstünde geziniyorum :) veya en ufak olumsuz bişey olduğunda yerlerdeyim falan. Yaşım 15 olmasına rağmen üstelik
Bunu da sevdim bak.. maşallah maşallah Allahım tamamına erdirsin inşallah :) ne güzel ilerlemiş herşey yaVaaaar kız var, olmaz mıııı???
Lise sonda dershane sıralarına ismini yazdığım, hiçbir şekilde arkadaş bağım olmadığı tanımadığım platoniğim ile 5 senemize sözlü olarak girdik.
Kim açıldı? Kimse.Zaten benden zerre haberi yoktu lise çıkışlarımda görüyordum arkadaşını görmeye geliyordu. Benimle hiiiiiç ilgilenmiyordu hemde yüzüme bile bakmıyordu hatta! Sonra benim yakın arkadaşım ile onun yakın arkadaşı flörtleşmeye başladılar. Benim kız zaten durumu biliyordu gitti söyledi onun arkadaşına hemde benden habersiz yapmış bunu az sinirlensem de şimdi şükür ediyorum. Bir baktım mesaj geldi bana sosyal medyadan, işte o günü unutamam. Yazmış merhaba falan diye, sonra biz bir konuşmaya başladık işte o başlangıçtır gidiyoruz Allah'a şükürler olsun ki.
Darısı tüm bekleyenlerin başına.
ay benim vardı
cocuktum senelerce aynı mahallede oturduk aynı okula gittik en son lise 2 ye giderken tasındık ordan sonra koptuk
yıllar sonra aklıma geldi face ten buldum ekledim sohbet muhabbet aşkını itirf etti bende tabi hemen atladım
ama sonuc hüsran.
defalarca ayrıl barıs ve bitti.
keşke hep platonik olarak kalsaydı ve güzel hatırlasaydım çocukluk aşkımı..
MR. Öküz mü ilahi :))Sordum tabi. Mr. öküz sosyal medya kullanmıyormuş fark etmemiş takip ettiğimi bileEn son demiş bu kıza benim ulaşmam lazım bi şekilde o bana ulaşmıyor diye facebooktan bulmuş eklemiş
Yok Can'ım benim 15 i yanlış yazmışım gönderdikten sonra farkettim tekrar yorum yaptım hatta görmedin sanırım :) 25 yaşındayım Bi ay sonra 26 olucam. Ay resmen evde kalma yasıma geliyorum su anda farkettimyaşın 15 se platonik aşktan çok ne var o yaşlarda, tatlı bir düşünceden takıntı haline gelmedikçe sorun yok, ama sana abla tavsiyesi, 7/24 onu düşünür hale geldiysen hayatını mahfedebilir hatalı kararlar alabilirsin hayatının başka aşamalarında da, o yüzden dikkatli ol
Gerçeğe dönüşmesi nasıl oldu peki :)Aynen benimki de gerçeğe dönünce fos çıkmıştı. Platonik hali daha güzeldi.
Bunu da sevdim bak.. maşallah maşallah Allahım tamamına erdirsin inşallah :) ne güzel ilerlemiş herşey ya
Amin inşallah darısı bizlerin basına
MR. Öküz mü ilahi :))
Neyse ki sonunda aklı basına gelmiş bari bu kıza ulaşmam lazım diye. Nasip işte demi ya :)
Yukarıda da yazdım Can'ım gerçekten başkalarına söyleme ihtimali olmasaydı aynı işyerinde çalışıyo olmasaydık gider anlatırdım durumuAmiiin amin canım benim
Yani aşk bence hayırlısı ile yaşandıkça güzel. Kısmetinde onu yaşamak varsa yaşıyorsun. Arkadaşım devreye girmeseydi galiba ben de o zamanki aklımla kendimde açılacak cesareti bulamazdım. Fakat şimdiki aklım olsaydı kesin gider söylerdim. Bende kalacağına o da bilsin derdim. Başlamak ve baştan v
Bende ilk gördüğümde benimkine kro demiştim.. hatta ilk zamanlarda yüzüne de öküz demiştim :)) sonra nasıl aşka dönüştü duygular İnan hiç hatırlamıyorum eğer formül bu ise darısı başımaValla öyle. Teyzem benimle aynı üniversitede okudu. Eniştemle böyle tanışmışlar. Eniştemi görmüş, gıcık olmuş. 20 küsür senedir evliler. Darısı başımıza inşallah.
Hayatında birisi yok Can'ım onu öğrendim çok şükür. O zaman sıra söylemekte sanırım :)Başlamaya cesaret etmek en iyisi çünkü başlayacaksa devam eder, başlamayacaksa da önceden bilirsin ve yolunu çizersin. Platonik aşkta biraz izledikten sonra hayatında birisi olmadığından emin olununca duyguların söylenmesi lazım. Bunları da ekleyeyim.
Bende ilk gördüğümde benimkine kro demiştim.. hatta ilk zamanlarda yüzüne de öküz demiştim :)) sonra nasıl aşka dönüştü duygular İnan hiç hatırlamıyorum eğer formül bu ise darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?