Platonik aşkıyla daha sonra sevgili olan var mı ???

bende tam 3yıl paltonik olarak sevdim onu.benimki öyle çok şiddetli degildi ama telefonla arayıp sesini filan dinlerdim.sonra bri gün o bana ulaştı ve seni 3yıldır seviyorum dedi.inanamamıştım ve çok mutlu olmuştum.kabul ettim başladık.ben ünivertsite okuyordum ,o ise üniversiteye hazırlanıyordu.biraz zor ilişki olmuştu.aramızdaki ögrenim farkını sorun etti ve sonunda bitirdi.bittiginde kend,mi kaybetmiş gibiydim.o dönemde çok yanlışlarım oldu ama atlattım daha sonra.şuan ona dair hiçbir şey yok içimde.iyi ki de bitmiş diyorum....her şeyin hayırlısı.:3:

ben sevgili olmadım ama benim için imkansız biriyle olmak üzereydim 2 yıl boyunca ona platonik aşık gezdim sonra o başka şehre taşındı zaten az olan iletişim tamamen koptu daha sonra askere gitmiş gelmiş sevgilisi falan varmış duydum. bu aşkı tamamen içimde yaşadım bir de hayranlık gibi birşeydi. birgün arkadaşım aradı bil bakim yanımda kim var diye telefonu ona verdi görüşmeyeli 3 seneyi geçmiş bayılacaktım heyecandan sonra yemeğe çağırdım ikisini ama ne hazırlık ne hazırlık:) birlikte geldiği ortak arkadaşımızın canı sıkkındı bişeyler anlatıp duruyordu o da sürekli bana bakıyordu gece çok geç saatte arkadaşımız bira diye tutturdu canım sıkkın diye şımarıyor bize gidin alın dedi. dışarı bi çıktık her yeri kar kapatmış şehir ölmüş durumdaydı resmen arabaya bindik ama gitmiyor bile araba yarım saat yavaş yavaş turladık ben çok üşümüştüm. üşüdün mü sen diye elimi tuttu bırakmadı hiç kıpırdamıyorum ama çok komik durumdaydım sonra geri evin önüne dönemedik tabi uzak biryere park edip yürüdük el ele ama hiç konuşmuyoruz zaten o sırada adın ne dese bilemem. eve girerken kendine çekip sımsıkı sarıldı. eve girdik arkadaş birasız geldiğimizi görünce ağzına geleni saydı tabi sonra yatalım dedik ama benim gözüme uyku girmiyor. ben de bir numarası vardı kullanıyor mu bilmiyorum yıllardır telefonla iletişimimiz olmamış aynı evde olduğum adama mesaj atıcam duruma bak attım gitti mesaj kar çok güzeldi yazdım o da karda seninle elele yürümek güzeldi yazmış yatağa sığmadım tabi kalktım ses yaptım ışığı falan açtım mutfakta geldi tabi bugün sana aşık oldum dedi hayatımın en acaip gecesiydi falan neler dedi neler ben de ben sana yıllar önce platonik aşıktım dedim adamın gözleri far görmüş tavşan gibi oldu ama nedense sevinmedi sonra biton şey söyledi sevgilisinden ayrılamıyormuş askerden yeni geldim kariyer cart curt şehir değişikliği biton anlattı sadece sustum. 2 hafta etkisinden çıkamadım hiç aramadı sonra bir gece arayıp biton saçmaladı dinleyip kapattım. 2 ay sonra gene gece aradı ben de biraz ters konuştum ben zaten yanlışlıkla aradım seni dedi o an adamın bütün karizması bitti ahaha çok eğlenceliymişsin falan diye alay ettim kapadım bidaha da aramaz inşallah dengesiz sorunlu. zaten ben normaline ilgi duymam da neyse...

Sevgili oldum sonradan çok uğraşlar vererek ve geçen gün terk ettim kendisini. :D
Bu kez o bana aşık olmuştu ama ben olamadım.
Şimdi iğreniyorum ondan. O kadar soğudum ki anlatamam.

Son düzenleme:
şuan bi platonik aşkım var :69: sevmekdeğil de çok beğeniyorum kendisini :69:
inşallah bende buraya gelip sevgili olduğumuzu yazarım(amiiiiin) :26:

imkansız değil, herkesin söylediği gibi.
benim dersanede platonik sevdiğim biri vardı, takıntı gibiydi.
o yıl gelmedi ama iki yıl sonra falan düştü peşime.
ben de hiçbir şey yapmadım.
facebook'tan ekleyerek başladı.

Olmaz miiii :16: :nazar:

Ilk görüste vuruldugum, asik oldugum, iste bu dedigim insanla hiç bir sekilde muhabbetimiz yoktu, ayni okuldaydik ama farkli siniflardaydik..
O ilk görüsten sonra Onu her gördügüm yerde resmen eriyordum.. Görmek için neler neler yapardim...
Okula erken gelmeler, ayni tramway'a binmeye calismalar, uzaktan camdan yansimasini doya doya izlemeler...
Tam 1 ay sonra tanistik. Resmen titriyordum onunla konustuktan sonra...
2, 3 ay arkadas gibiydik...
Ve sonradaaaaa :69: bi gün gezerken elimi tuttu, nasil ama nasil terledim. Midem sanki yer degistiriyordu. Kalbimden hiç bahsetmeyim bile.
Cektim yavasça elimi ama izin vermedi çekmeme :69:

Yakinda 5 sene olcak tanisali... Ve su anda nisanliyiz sevdicegimle, 2 ay sonrada dügünümüz var :16::16::16::16:

Geçen sene ögrendimki benim Ona vuruldugum zamandan tanisana kadar olan zaman içerisinde oda beni bir yerde görmüs ve o anda içinden sunu demis: "Rabbim bana bu kizi hayirlisiyla nasip et" :69:

herhalde en güzel duygulardan biridir
benim icin öyle
o hoslandiginiz kisi rüyalariniza giren imkansiz dediginiz insan sizin oluyor rüya gercek oluyor

o 4 yil önce dikkatimi cekmisti hoslaniyordum onu görmeye calisiyordum hep ama o beni tanimiyordu görmüyordu bile öyle safca uzaktan hoslaniyordum olursa olurdu olmazsa olmaz zaman icinde gecti tabiki

ve gecen yil onun calistigi yerde ise basladim tekrar hoslanmalar basladi tabi hic belli etmiyordum
rüyalarima giriyordu
sonra sakalarla cilvelerle yakinlastik ve sevgili olduk :) ve ben cok mutluyum gercekten insallah büyük konusmuyorumdur ruh ikizimi buldum diyebilirim

8 aydir cikiyoruz ve cok mutluyum

darisi sizin basiniza kizlar

ilkokul-ortaokul-lise boyunca bi çocuktan hoşlanıyordum uzaktan uzağa aşk sandığım duygular besliyordum, lisede beni farketti ilgilenmeye başladı, görüşmeye beraber bişeyler yapmaya filan başladık.. ama gördüm ki neredeyse 6-7 yıl uzaktan uzağa hoşlandığım çocuk sadece gözümde büyüyen bir hayalmiş..... o kadar büyütmüşüm ki gözümde, gerçeği hayaliyle yarışamadı bile :1:

şimdi üniversiteden mezun oldum, 5 yıldır o benim peşimde, benimse hayatımda çok sevdiğim biri var..... hayat işte, tekerlek misali dönüp duruyor :1:

Çok isterdim evet oldu demeyi ama olmadı 3 seneden beri seviyorum oda bılıor bnm sevdığımı ve yarın dogum gunum keske 3 seneden berı dıledıgım bu dua kabul olsa ... :50:

Peki nasıl birbirinize açıldınız?Bu süre içinde o size nasıl davranıyordu?Ne kadar sürdü sizin bu kaçışlarınız?Onunla diyaloğunuz var mıydı?Samimi miydiniz yani?
çok soru sordum galiba:) kusuruma bakmazsınız değil mi:))

Aşktan Nefes Alamayacak Hale Geldim, İnkar Etmem Asla !! :17:
Ama Şu Bir Gerçek ki; Hiç Aramadım..
Gerek Telefon İle Gerek Sosyal Paylaşım Ağlarından Rahatsızlık Vermedim..
Gördüğümde İçine Düşecek Gibi Bakmadım..
Göz Göze Gelmemeye Bile Dikkat Ettim..
Elim Ayağım Birbirine Dolandığı İçin, :17:
Mümkün Olduğunca Aynı Ortamda Bulunmamaya Özen Gösterdim..
Kimseye Anlatmadım, Olur ya Boş Boğazlı Birisi Gider Söyler Diye..
Ya da Yanında Espri Yapar da Utanırım Diye.. :17:
En Kötüsü de Aynı Şirkette Görev Yapıyor ve Aynı Arkadaşlara Sahip Olmamızdı.. :5:
Onun Sevmediği İnsanlarla Konuşmamazlık Yapmadım..
Onun Sevmediği Ortamlara da Girmemezlik Yapmadım..
Hep Doğal Oldum..
Süslenip Püslenmedim Her Zaman..
Hep Normaldim, Onun İçin Onun Görebileceği Hiç Bir Şey Yapmadım..
Çok Zor Günler Geçirdim.. :5:
Yani Anlayacağın, Ne Yaptıysam Kendime Yaptım.. :5:
İyi ki de Yapmışım.. :16:

İşte Böyle..
Aklıma Gelirse Yazarım Daha.. :ssz:

Son düzenleme:
bende birini sevdim olamaz demedi ama uzak ve kas hastası olmam (engelim) derken herşey derken o şimdi biriyle bende uzaklaştım sormuş hatta bir umut edinmiştim hayata belki birgün hayırlısı nediyim Kapılar kapandı tekerteker çabam boşa kaderden çıkış yok..

Son düzenleme:
Peki nasıl birbirinize açıldınız?Bu süre içinde o size nasıl davranıyordu?Ne kadar sürdü sizin bu kaçışlarınız?Onunla diyaloğunuz var mıydı?Samimi miydiniz yani?
çok soru sordum galiba:) kusuruma bakmazsınız değil mi:))

O Bana Açıldı O da Az Değilmiş.. :1:
Gayet İş Arkadaşı Gibi Davranıyordu..
Bu Kaçışlarım 4 Ay Sürdü..
Diyaloğumun Olması Şarttı Çünkü Aynı Şirkette Görev Yapıyoruz..
Samimi Derken Diğer Arkadaşlarıma Nasıl Davranıyorsam Ona da Aynı Şekilde Davranıyordum..
Kusura Bakmadım .. :1:

Veeee Ondan Hamileyim..... :9:
Yılbaşında Allah Kısmet Ederse Kızımız Olacak.. :16:

Teşekkürler, ne güzel, Allah mesut etsin ,bebeğinizi de şimdiden Allah analı babalı büyütsün.sevgilerimle..

O Bana Açıldı O da Az Değilmiş.. :1:
Gayet İş Arkadaşı Gibi Davranıyordu..
Bu Kaçışlarım 4 Ay Sürdü..
Diyaloğumun Olması Şarttı Çünkü Aynı Şirkette Görev Yapıyoruz..
Samimi Derken Diğer Arkadaşlarıma Nasıl Davranıyorsam Ona da Aynı Şekilde Davranıyordum..
Kusura Bakmadım .. :1:

Veeee Ondan Hamileyim..... :9:
Yılbaşında Allah Kısmet Ederse Kızımız Olacak.. :16:

Back
X