- 26 Ekim 2016
- 17
- 1
- 1
- Konu Sahibi Tilalhiga123
-
O kadar çirkinim ki aynaya bile bakmak istemiyorum cildimde bir sürü leke,sivilce burnum yüzümü kaplıyor ve eğri onun dışında dudaklarım ince dişlerim eğri ,saçlarım ince ve cansız çirkin olmak için bütün özellikleri taşırken Nasıl oldu da ben imkansız birine aşık oldum başlarda aşık degilim dedim olamam yani çünkü benim gibiler aşık olamazlar üzülürler istemeden aşık oldum o kadar sevdim ki o kadar düşündüm ki onu düşünce kendime lanet okudum çirkinligime ben biraz güzel olsaydım giderdim ben seni seviyorum derdim onu bile diyemedim ya o üzülmesin diye bu çirkinmi bana aşık olmuş demesin diye Nasıl unutacam bilmiyorum ölüyorum hergün hani unutulurdu unutulmuyor en sonunda düşünmemek için kendime zarar verecem bu nedir ya
Kusura bakmayın kimseye söyleyemedim size söyleyeyim dedim
Kendinize haksizlik etmeyin bu kadar. Hem her kiz guzeldir. Guzel olmak icin heryerinizin okka gibi olmasi gerekmiyor ki. Cildiniz icin dermatologa gidin kaliteli bi cilt bakim urunu kullanin. Sigara kullaniyorsaniz birakin.estetik de yaptirabilirsiniz mutsuzsaniz. Herkes yaptiriyor artik. Hem asik olmak insani biseydir herkes asik olur lutfen bnm hakkim yok tarzinda seyler soyleyip kendinizi uzmeyin yok yere.
Bak sana bu kadarını söyleyeyim hiç çıkma teklifi almadım bir erkek bana güzel demedi bırak erkek demesini kız demedi yani .ilk önce kendini sev sonra başkasının seni sevmesini bekle
emininki birçok kızdaki gibi sendede kendini olduğundan çirkin görmek gibi bir durum söz konusu
Temizligime dikkat ederim ama bakımlı değilimdir aynaya bakınca heves kaçıyorBakimli misindir?
çok olumsuz bir tablo çiziyorsun bu olumsuzluklar inanki dış görünüşüne hareketlerine yansır her insanın mutlaka kusurları vardır o kusurları dikkat ettimde ben görmeyince kimsede görmüyormuşBak sana bu kadarını söyleyeyim hiç çıkma teklifi almadım bir erkek bana güzel demedi bırak erkek demesini kız demedi yani .
Artık bıçak altına yatmaya gerek yok. İki iğneyle doluydu burun egriligiydi hallolur ablacım.. saç konusunda iyi bir kuaför bul. Tabi görünüşüne gösterdiğin önemi ve bakımı beynine de göster ki sadece güzel bir yüzden fazlası olasinEstetiğe ailem çok karşı reddedilme derecesinde bunu yapmam imkansız ne yapacağımıza bilmiyorum
oKaç yaşındasınız bilmiyorum ama sivilceler ve lekeler için doktora gidebilirsiniz. Platonik aşkı şimdilik bir kenara bırakıp önce kendinizi sevmeyi basarin. Bunun için madem bu halinizi sevmiyorsunuz burun için de estetik yaptırabilirsiniz. Dudak ve dişlere fazla takılmayin. Benimde dişlerim yamuk ve dudaklarim çok ince ama takmıyorum hiç. Önce kendinizi sevin saçlarınıza bakım yaptırın yeni şampuanlar bakım maskeleri deneyin. Yıpranmış ise güzel bir şekilde kestirin rengini değiştirin. Ayrıca siz bir insansınız ve sevmeye herkesin ne kadar hakkı varsa o kadar hakkınız var. Önce bu düşüncelerden kurtulun bir çok insan var sizin güzelliginize sahip olmayan şükür edin ve kendinizi sevin. Bunun için psikolojik olarak da yardım almalısınız. Çok fazla özgüven eksikliği var. Ama bunları uygularsaniz kısa sürede başarılı olursunuz
oKaç yaşındasınız bilmiyorum ama sivilceler ve lekeler için doktora gidebilirsiniz. Platonik aşkı şimdilik bir kenara bırakıp önce kendinizi sevmeyi basarin. Bunun için madem bu halinizi sevmiyorsunuz burun için de estetik yaptırabilirsiniz. Dudak ve dişlere fazla takılmayin. Benimde dişlerim yamuk ve dudaklarim çok ince ama takmıyorum hiç. Önce kendinizi sevin saçlarınıza bakım yaptırın yeni şampuanlar bakım maskeleri deneyin. Yıpranmış ise güzel bir şekilde kestirin rengini değiştirin. Ayrıca siz bir insansınız ve sevmeye herkesin ne kadar hakkı varsa o kadar hakkınız var. Önce bu düşüncelerden kurtulun bir çok insan var sizin güzelliginize sahip olmayan şükür edin ve kendinizi sevin. Bunun için psikolojik olarak da yardım almalısınız. Çok fazla özgüven eksikliği var. Ama bunları uygularsaniz kısa sürede başarılı olursunuz
20Kaç yaşındasın canım?
Büyük bütün Nasıl karakteristik durabilir sanki erkek gibiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?