Platonik bir çirkin aşık

Estetiğe ailem çok karşı reddedilme derecesinde bunu yapmam imkansız ne yapacağımıza bilmiyorum
Cok iyi makyaj teknikleri var internetten bakip ogrenebilirsin. Daha hos gelecektir gozune. Ilerde de aileni ikna edersin diye dusunuyorum. Oncelikle pozitif ol ve kendine guven canim sokakta gordugun kimse mukemmel degil. Hepimizin kusurlari var.

Son düzenleme:
Cildin icin doktora git sacin icin kuafore. Onemli olan senin kendini begenmen, elalemin adamini bu kadar onemseme

Seni görmeden güzelsin yada çirkinsin diyemem kaldiki görsemde çirkinsin diyemem çünkü o beğenmediğin yüzü gözü ağzı burnu allah yarattı yani ama yinede bi kıza baktgnda ya beğeni yada sıradanlık canlanır insanın kafasında . Bahsettiğin özelliklere sahip kızlar fıstık gibi erkeklerle evli bizim sülalede . Hiç öyle aman aman güzel bi gelinimz yok . Yani ben çirkinm sevmeye hakkım yok diye dusunmemelisin kendine bak salma asla . Duruşuna tavrına aşık olur belki sevdgn adam yada senin beğenmedign tüm ozelliklern ufak bi gulusunle onun hayali olur aşık olur oda sana pozitif olmlsn bence

Cok gencsiniz.benim dislerim de yamuktu dis teli taktim.kis sonunda cikiyor.tel takabilirsiniz.

Ben bu yasima kadar kadin yada erkek yuzune bakilmayacak cirkinlikte kimse gormedim hatta cirkin kimse bile gordum diyemem

Bence guzellik yada cirkinlik goreceli bi kavram ve emin ol o afeti davran guzellerin guzelliginden geriye eser kalmayacak

Ailem estetige karsi demissin ama nolursa olsun bi erkek icin bicak altina yatmak gibi bi hataya dusme

Diger bi kısma gelince sen dunya guzeli dahi olsan is kalpte bitiyor kalbi isinmadiktan sonra ne yapabilirsin ki

Benim bi atkadasim vardi dogustan yuzunde ciltdinde bi sorun vardi ve hayatimda ondan daha ozguvenli bi insan gormedim tekbirgun o sorunu problem ettigine sahit olmadim gayet eli yuzu duzgun bi erkek arkadasida vardi

Yada soyle siyleyeyim ben calisan biri degilim okul vs hayatimda disardan oldugu icin pek erkeklerin oldugu sosyal bi cevrem olmadi bende hayatimda twklif almis yada gorucusu cikmamis tanismak isteyeni dahi olmayan bi kiz oldugum icin butun samimiywtimle soyluyorum kendimi cirkin zannediyordum kimsenin yuzume bakacagini sanmiyirdum

Kisa donemli bi ise girdim buyuk bir yerdi inan kac ay içinde ilgi alaka gosteren kac erkwk cikti ve ben böyle ilgi alakaya aliskin degilim ilkin bana bile tuhaf geliyordu hatt iclerinde gayet yakisikli olanlari bile vardi

Ama zamanla anladim hem ben dusundugum gibi cirkin biri degilmisim hemde su var devamli gordugun insan isterse dunyanin en guzeli isterse dunyanin en cirkini olsun farkinda olmadan goz guzelligede alisiyor cirkinligede yani artik karakter karsidaki insani etkilemeye basliyor

Ben senin dusundugun gibi cirkin oldugunu dusunmuyorum ve say ki cirkin ol seni sen olduğun icin begenmeyen birinin sadakatinden emin olamassin T Tilalhiga123

Özelden fotoğrafini yollar mısın? Öneride bulunacagim.

Guzellikten çok özgüven önemlidir

klasik olacak ama yüzü güzele 40 gün, huyu güzele 40 yıl katlanılır... Cilt problemleri halledilmeyecek mesele değil ayrıca Allah'ın yarattığı hiçbir kul çirkin değildir bana göre. Önce kendinizi sevin...

cildimi yaptıramam, burnumu yaptıramam, makyaj yapamam, eee ağla otur o zaman bunu mu dememizi istiyorsun?
gerçekten kendini beğenmiyorsan bişeyleri değiştirmeye çalış.
bir de etrafına bir bak sadece güzel insanlar mı aşık olmuş, evlenmiş, hiç sevilen çirkin görmedin mi?

Onu yapamam bunu yapamam nasıl negatif bir kızsin inanamadim. Güzel hoş olalım diye güzellik salonlarında cilt bakımları yaptırıyoruz,spor salonlarına gidiyoruz, kuaföre gidiyoruz herkes emek veriyor. Sen de ugrasacaksin. İçim sisti biraz pozitif ol.

Dünyanın en güzel kızı da olsan özgüvenin yoksa boşsundur.
İnsanları etkileyen güzellikten ziyade özgüvendir. Sen kendini beğenip sevmeye başladığın ve bu enerjiyi insanlara verdiğin zaman, onların da seninle alakalı düşünceleri değişecektir.

Ayrıca bundan iki üç sene önceye kadar ben de kendimi çirkin bulurdum. Burnumu yaptırdım, saç kesimimi değiştirdim, makyaj yapmayı ve giyinmeyi öğrendim. Şimdiki halimi çok beğeniyorum ve seviyorum. Emek vermeden çabalamadan hiçbir şey olmaz. Cildini kusurlu görüyorsan doktora gideceksin. Sorun burnunsa aileni ikna edip estetik olacaksın vb.

Senın once estetık doktoru,cılt bakımı ,kuafor ve bır psıkologa ıhtıyacın var

Bir güzellik yarışı var maalesef. Hal böyle olunca erkekler de ilk önce dış güzelliğe bakıyor.

Uzaktan sev, bilmesin boşver.

Yahu canım bunda büyütülecek birşey yok ki. Sivilce ve lekeler için artık güzellik salonları bile lazer tedavisi yapıyor. Abartılacak kadar da pahali değil. Benim arkadaşim üst 8 dişini 1000 tlye yaptırdı bembeyaz ve düzgün. Saçların için bi kuaföre git olaplex ve ombre ile inanılmaz parlak ve bakımlı olabiliyor. Biraz giyim ve makyajla mükemmel olabilirsin. ince dudakların için kalem kullan ruj yerine hem kalıcı hem cerceveli durur. Bir bakım kendine güvenini yerine getirecektir

Estetiğe ailem çok karşı reddedilme derecesinde bunu yapmam imkansız ne yapacağımıza bilmiyorum

Burnumdaki kekik kirikmis/yamukmus vs gibi bir sey ile ameliyat olmaniz gerektigini soylersiniz. Gercekte de burnu kirik olup onu yaptirirken ufak tefek oynamalar da yaptiran cok insan var. Sizinki de ailenizin gozunde onlarinki gibi olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…