Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlarrr ben geldimmm geç geldim biirasss :)
napoosunuzz bakalım ..
valla derdimiz çözüldü desek mi demesek mi bilemiyorum .... :S kendimi pek öyle göremiyorum yani... dur bakalım geçicek =)=) geçicek=) ama rüyamda gördüm yineee nasıll geçicek nasıl burçincim yaa :)
selam kızlar evet öyle şasecim ama çok canım sıkılmıştı kimsede yazmamıştı öyle yazıverdim işte
gamzelim paylaştıgın süpermiş ya:)
ewt ben hepsini yaşadım diyeblirim yani mantık evlilik olarak diil tabi ama mantığımı devreye sokup birini denemek istedim olmadı ,aşk geldi çattı başıma olmadı , platoniği de yaşadım belki yaşıyorum olmuyoorr...ee ne kaldı başka da yok delikafadulden
ama hepimiz aşkı bulup hatta doğru aşkı buşup güzel bi evlilik yapmasını diliyorum.. :içelim:
Hollanda’nın Amsterdam Üniversitesi’nden bilim adamları, insan hafızasındaki acı ve korku veren, kötü anıları silen bir ilaç geliştirdiğini açıkladı ........