PMS döneminde canavara dönüşmem

O donemde abur cuburu kesin tuzu azaltın. Faydasını goreceksiniz
Bakın F Fatma Aliye bu mesajı da okuyun istedim deneyelim:)

Bende eşime çok çektiriyorum adam günlerimi sayıyor bitsede rahatlasak diye :))

Adet donemlerimizde kiz arkadaslarimla konusuyoruz. Ofkemizi, uzuntumuzu paylasiyoruz birbirimize adetsin ondan boylesin diyerek vsvs rahatlatiyoruz. Normal hallerimizi bildigimiz icin.. İyi geliyor. Tavsiye ederim. Erkekler anlamiyor halimizden bizde o gunlerde birbirimize daha bi destek cikiyoruz napalim

Papatya çayı demleyin kendinize gevşetir biraz
Tatlı diil yoğurt rahatlatır ve guzel kokular taze nane vanilya tutsu tavsiye etmem
Bizzat vanilya çubuğunu ve naneyi kokla yın
İlik bir dus nemlendirici vücut losyonu karın masajı
Birde doğa sesleri dinleyin
Bana ateş böceği sesleri yağmur ve fırtına çok iyi geliyor

Geçen ay ilk defa yaşadım bende bu durumu. Hiçbir neden yokken hep sinirliydim. Kimsenin bana bir şey demesini,sormasını falan istemiyordum. Alınganlık,agresiflik,sinirlilik falan. Sık sık ağladım bide sinirden. Nedenini ve çaresini öğrenebilsek keşke

Bende ne zaman depresyona girsem,ufacık sorun gözümde dev gibi gözükse,sık sık ağlamaya başlasam takvimi açıp bakıyorum ki regl olmama az kalmış

Sabah sabah güldürdün beni nasıl kullanıyorsun onu

ben de öyleyim sanırım hormonlar değişirken sinirlerimiz fazla zorlanıyor.Hayıt tohumu içmek iyi gelir

bende adetken kötü oluyordum ya kansızlıkta tuz biber ekiyordu o psikolojiye.

Bende aynı durumdayım hatta sevgilimi çok kötü haşladım hafta sonu barışırmıyız bilmiyorum 7 yıllık ilişkimi bu durum bitirecek korkuyorum

Bende hiç öyle olmuyor bu çok fazla olanları da anlamıyorum.sanki biraz abartıyor gibiler.sizin için söylemiyorum.herkeste bir gerginlik olur ama bazıları bu duruma sartlandırıyor kendini sanki ve daha da salıyor kendini gibi.papatya çayı falan için sakinlestiriyor

bende maalesef öyleyim, pms döneminde çevremdeki herkese kök söktürüyorum ama bunu istediğimde de frenleyebiliyorum bence frenlemek kendi elimizde bu duyguları..

ayy. ne güzel konu oldu bu. bi ara yine açılmıştı böyle bir konu..
bi de bende 2 hafta böyle. bi hafta regl sürse, ee bi hafta insan, kalanında canavar mı olucam ben.
ben de takipçisiyim konunun. papatya melissa harici önerisi olan varsa denemeye hazırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…